- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.481
Günaydınn kızlarrrrr

ŞAfAK 30

Artık Ay yazmıyooorrrr gün yazıyooooorrrr

Artık Ay yazmıyooorrrr gün yazıyooooorrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hakkında hayırlısını versin Allah bi kapı kapanır birisi açılır demişlerrrevet canım yazmıştın daha önce ne kadar sıkıntılı olduğunu , ssenin için iyi oldu bu işşbana da dua edin hayırlı bir işim olsun
![]()
Ay kuzum ya.Yükden de ziyade onun varlığı başka evde bazen atışssak daaminn cnmmm ya zor tabii, senin de gözünaydınnn, yükün de hafifler annen geldiği içinn :)
amiin cnm nasıl ayrılacağız bu sıcacık yuvadan bilmiyorum hiç
yarın bizim günümüz desenize kızlarçok iyi geliyor bu çarşılar yahu keşke daha sık olsa
![]()
Günaydınn kızlarrrrr
ŞAfAK 30
Artık Ay yazmıyooorrrr gün yazıyooooorrrr![]()
Evet, aylari bitirdik günler kaldi![]()
![]()
Yarinda 20lere basliyoruz![]()
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazz hoop burdalarrrr![]()
Bu gunlerimize şükürler olsun
Huzurum geliyor![]()
Çok şüküürrr
Askerliği de yedikk. İlk zamanlar neydi öylee![]()
Ben hatirlamak istemiyorum:26: bu yüzden 352 deki kızların topigine, ne de bizim topigin baslarina bakamiyorum :26:
Böyle iyiyim, arada gelip gitselerde iyiyim artik
Gecti artik canım, güzel gunlerimiz varsevdiklerimizle birlikte daha güzel gunler bizi bekliyor
![]()
Canım dediğin gibi geçti artık, bayrağı devrettik biz.352 ler terhis olmaya bizim topik evlenmiş olur![]()
Evet canım sanırım ocak. Ay bu sene sevdiceğimle ilk yılbaşımız olacakOnlar ocakta gelecek dimi, ayyy evet cogunuz evlenmis olacaksiniz![]()
Günaydınn kızlarrrrr
ŞAfAK 30
Artık Ay yazmıyooorrrr gün yazıyooooorrrr![]()
Doğrudur canımmmçok heyecanlı ya benimkide yarın yazar günleri artık :) bende çok mutlu oluyorum ya seninle yaşadığımız duygular çok yakın sanki öyle hissettim :) canım![]()
Şafak 29 kızlar 20lere düştük yupppyyyy![]()
Kızlar dergi baskıya girecek yetişmesi gerekiyor dua edin:18::18::18:
çarşıları varsa konuşuolardır canım ondan yoktur kimse.
bnm asker şimdi işleri var çıktı ymk fln yicek okul müdürünü arıcak bnde evi fln toplıyım bu arada öğleden sonra tekrar gelirim dedi.
Bizim çarşımız yarın ama ben çalışıcam yarında sanırım![]()