• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

devamlı aynı ortamda olunca zor tabi cnm tahammül etmek yine de sakin olmaya çalış cnm:26:
sağol canım benim idare etmeye çalışcam artık sen de inşallah işinde mutlu olursun canım azcık gözün açık olsun valla benim gibi yaparsan çok ezilirsin:ssz:
Bende hassasım canım bu konuda...AmA aslın yırtık yüzlü olmak gerekiyo af edersin yalaka olmak lazım benim gördüğüm bu
aynen öyle aslında tam olarak yalaka olmak gerkeiyo canım hiç de yanlış bir tabir demedin...malesef gerçek bu.:41: her şeyin farkındayım biliyorum her şeyii. yani iş yerinde nasıl başarılı olunur ne yapmam lazım patronun gözüne girmek için her şeyi biliyorum. ama yapmıyorum, yapamıyorum.. vicdanım elvermez. öyle olursam iki yüzlü kişiliksiz bi insan olurum. yalanlar söylerim. o işi ben yaptım zaten derim . yaptığım işleri gözüne sokarım. yapamadıklarımın üzerini kapatırım gizlerim. o da sanır ki ben mükemmel bir çalışanım. ama ben böyle bir hayat istemiyorum.. yakında ayrılmayı düşünüyorum burdan. bilmiyorum gideceğim yer daha mı hayırlı olur. ama vallahi çok sıkıldım patronu görünce tüyerim diken diken oluyor:26: dürüstlüğümden taviz vermek istemem.

sağol canım benim idare etmeye çalışcam artık sen de inşallah işinde mutlu olursun canım azcık gözün açık olsun valla benim gibi yaparsan çok ezilirsin:ssz:

aynen öyle aslında tam olarak yalaka olmak gerkeiyo canım hiç de yanlış bir tabir demedin...malesef gerçek bu.:41: her şeyin farkındayım biliyorum her şeyii. yani iş yerinde nasıl başarılı olunur ne yapmam lazım patronun gözüne girmek için her şeyi biliyorum. ama yapmıyorum, yapamıyorum.. vicdanım elvermez. öyle olursam iki yüzlü kişiliksiz bi insan olurum. yalanlar söylerim. o işi ben yaptım zaten derim . yaptığım işleri gözüne sokarım. yapamadıklarımın üzerini kapatırım gizlerim. o da sanır ki ben mükemmel bir çalışanım. ama ben böyle bir hayat istemiyorum.. yakında ayrılmayı düşünüyorum burdan. bilmiyorum gideceğim yer daha mı hayırlı olur. ama vallahi çok sıkıldım patronu görünce tüyerim diken diken oluyor:26: dürüstlüğümden taviz vermek istemem.

Ben diğer yerden bu yüzden ayrıldım canım çok haklısın.Şimdi iyiyim :31: Senin içinde hayırlısı olur umarım.Ekmek parası olmasa dışarıda yüzüne bile tükürmem ben bazı patronların:41:

Ben diğer yerden bu yüzden ayrıldım canım çok haklısın.Şimdi iyiyim :31: Senin içinde hayırlısı olur umarım.Ekmek parası olmasa dışarıda yüzüne bile tükürmem ben bazı patronların:41:

evet canım yazmıştın daha önce ne kadar sıkıntılı olduğunu , ssenin için iyi oldu bu işş:nazar: bana da dua edin hayırlı bir işim olsun:25:

kimler varmış bakım burada :1:

bizimde yarın çarşı var öyle heyecanlıyım ki sanki ilkez görcem aşkımı gibi her hafta böyle oluyorum uyuyamıyorum geceleri fln :16::16::38:

Kızlar Allah hiçkimseye ana-baba yokluğu göstermesin:31: Annem geldi eve hayat geldi yaaa:16:
amiin cnm nasıl ayrılacağız bu sıcacık yuvadan bilmiyorum hiç:14::14:
cnmm yrn bol bol konuşurusnzzz ne güzell, bzmde yrn var çarşımzz:16:

yarın bizim günümüz desenize kızlar :52: çok iyi geliyor bu çarşılar yahu keşke daha sık olsa:31:

kimler varmış bakım burada :1:

bizimde yarın çarşı var öyle heyecanlıyım ki sanki ilkez görcem aşkımı gibi her hafta böyle oluyorum uyuyamıyorum geceleri fln :16::16::38:

aynen cnm ya her görüşüm ayrı bir heyecan benmde bütün gece süsleniyorum nasl olsam da daha güzel gözüksem diye:9: hele o terminalde beklemeler yok mu kalbim duracak gibi oluyor heyecandan bu AŞK olsa gerek:16:

bu bile büyük nimet gibi geliyor eskiden böyle miydi 2dk geç yazsa trip atardık şimdi bir günlük özgürlüğe şükrediyoruz:9:

evttt cnmmm:1: o kısıtlı zmn daa sürekli bişeyler anlatmaya çalışmak, her kafandaki sorunun cevabını almaya çalışmak, bide onun neler yaptığını öğrenmekkkk ne zor işimizz :1:

Back
X