- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.801
12 mayısı beklicez kızlar insallah düşer ://AYYY inşallah ya olsa ya öyle bişey ağustosda gelicekler ozaman resmen inşallah yaa heves de etmeyelim de sonra üzülmeyelim
Canım inşallah biz ümitlenmeyelim bence ama olursa süper olur bakarsınız bize vurur 18 aydan 15 e düştüğünde de yalan falan demişlerdi bnm kuzene vurdu erken geldiKızlar burada okuyunca abimi aradım,merkez komutanlığında görevli mutlaka duymuşdur diye.Hiç heveslenme her yıl çıkan söylentilerden birisi,hemen söylenildiği gibi olmaz o iş.Mecliste böyle bir tasarı var zaten hala bekleme dediKeşke olsa keşke...
valla düşürsünler sırf bunun için veririm oy hahaha12 mayısı beklicez kızlar insallah düşer ://
erdoğan gecenlerde siyaset meydanında aşağıdaki konusmayı yapmıs
o sıcak bakıo da tsk dan onayı beklio anladıgım kadarıyla
Show TV Siyaset Meydanı Başbakan Özel - Askerlik düşecek mi? video | Focus haber
Kizlar esim avea hat aliver usta birliginde kullanabilecegim dedi.. az once avea bayisindeydim.. adam baya ilgilendi boyle.. ben saf gbi esim için aliyorum dedimcikista isin var mi dedi pardon dedim. Cikista isin yoksa biseyler icelim diyecektim dedi yok artik daha neler dedim ya hatti benım uzerime aldigim icin telefonum adresim herseyim kayitli. Basima bela olur mu
12 mayısı beklicez kızlar insallah düşer ://
erdoğan gecenlerde siyaset meydanında aşağıdaki konusmayı yapmıs
o sıcak bakıo da tsk dan onayı beklio anladıgım kadarıyla
Show TV Siyaset Meydanı Başbakan Özel - Askerlik düşecek mi? video | Focus haber
Kizlar esim avea hat aliver usta birliginde kullanabilecegim dedi.. az once avea bayisindeydim.. adam baya ilgilendi boyle.. ben saf gbi esim için aliyorum dedimcikista isin var mi dedi pardon dedim. Cikista isin yoksa biseyler icelim diyecektim dedi yok artik daha neler dedim ya hatti benım uzerime aldigim icin telefonum adresim herseyim kayitli. Basima bela olur mu
Cumartesi manisadaydım. vakit bulup size yazamadım. saat 9' da ziyaretçileri almaya başladılar. saat 10 a gelirken yavaş yavaş geldi askerler. ilk haftadan geldim, eminim kimse gelmemiştir ziyarete derken doldu taştı ziyaretçi parkı. anneler, babalar, çocuklar, sevgililer, eşler vs. vs. piknik alanı gibiydi, her masada; çaylar, çekirdekler, kahvaltılıklar, fotoğraf çekenler, sarılanlar, öpüşüp-koklaşanlar. sevgilimin omzundan başımı kaldırıp gördüklerim bunlardı.
ziyaretçisi olmayanlara üzüldüm bir an. fırsatınız varsa gidin bir an önce. hafta içi de aynı saatlerde görüştürüyorlarmış.
spil dağı var askeriyeden çok net görülen.
askeriyenin karşısında da magnesia avm var.
böyle işte.
o nası bi aptal yaa ne iğrenç adammış, yok cnm ya zannetmiorumm terslediğin için cesaret edemez..
Ahlaksız adamnasıl bir densizliktir bu böyle Cesaret edemez canım öyle bir şeye muhtemelen nabzını yoklamış ,senin ters tepkini gördüğü içinde tekrar böyle bir terbiyesizlik yapamaz.
korkma canım bela falan olamaz Allahın sapığı bi şikayet edersin alır kuyruğunu bacaklarının arasına
ziyaretçisi olmayanlara üzüldüm bir an.Bu cümle canımı acıttıahh nişanlımı ikna edebilsem de keşke ben de gidebilsem
Nasıl bir yer?rahatlar mı?genel hava nasıl orada? biraz daha bilgi verebilir misin canım ?
benim de içim çok acıdı cnm biz de hiç gidemedk yanınaa
Canım yemin torenine cok az kaldi ve zaten usta birligine gecince sen sık sık ziyaret edebileceksin ne güzel
cnmm evtt ama telde konuştuğumzda bazı arkadaşlarının zıyaretçsi geldiğini sölüodu ama ben gbii oturan da çok dioduu gene de bir tuhaf oldmm cnmm
Ne denir ki simdi :-( onlar da kendilerince senin mağdur olmamani istiyorlar canim ama yalniz kalmak isteyeceginizi de dusunmuyorlar.
Eşin söylerse tatlilikla halledilir canim keyfini kacirma simdiden.Ya beni düşünüyorlar ama yalnız olmak istediğimizi anlamiyorlaresime bi söyleyeyim bakalım gelmeyin nasılsa 3 Mayıs ta geleceksiniz derse kırmadan hallolur inşallah:26:
Eşin söylerse tatlilikla halledilir canim keyfini kacirma simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?