351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Eger kuaför parası önemli degil derseniz düğünden önce çekim yaptirmanizi tavsiye ederim kızlar cok keyifli geçti ve ben bunun fotograflara yansidigini düşünüyorum converse de güzel olur tatlim ben düğün esnasinda dolgu topuklu giydim.. bu pembe ayakkabilari sadece cekimde giydim bizim boy farkimiz baya varda, ben biraz minigim

Canım biz de düğün öncesi düşünüyoruz.O sıkışıklıkta hem ona zaman ayırmak sorun olur hem de aceleye gelsin istemiyorum

Ben 1.77yim nişanlımda 1.84 bu durumda bile çok uzunsun diyor,düğünde topuklu giyipte strese sokmayayım adamı

Zürafa ailesi gibiyiz biz

cnm sorma bu şekilde haber beklemek o kdr zor ki.. göz bide heryerde yok, ne yaptılar hiç bilmiorum.. olmadı arıycm manisa devlet hastanesini art...

tez zamanda güzel haberlerini alırsın inşallah canım.valaa ben de arada duşa lensle giriorum.tırstım inanki çok öenmli tabi göz, umarım büyük bi sıkıntı olmadan atlatırsınız. manisada ailem hiç üzülme hastaneleri de iyidir,probleme yönelik tedavi görür,hemencecik iyi olur inşallah.

Ayy ne guzel ne kadar uzunmussun tatlım ya ben 1.55 im valla bit kadar topuklu giyme bencede hem kendinde rahat edersin

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar! beni hatirlar misiniz bilmiyorum. daha once arkadasimdan bahsetmistim. konustum bugun sonunda. iyiymis, rahatmis. ust rutbeliler de iyi davraniyormus. nasil rahatladi icim anlatamam. internet de yokmus, belki gittikleri yerlerde olur. usta birliginde de durum olursa telefon sokmaya bakacakmis. sizleri boyle uzgun gorunce en azindan bir tane de olsa iyi bir haber vereyim dedim. sikmayin caninizi diyemem, ben de sikiyorum cunku. ama yazdiklariniz cok yardim etti bana, buradaki konusmalarla geciyor gunler. cok az kaldi yemin torenine. zaman su gibi akip gecsin insallah

Ayy ne guzel ne kadar uzunmussun tatli ya ben 1.55 im valla bit kadar topuklu giyme bencede hem kendinde rahat edersin

Öyle deme canım ne güzel ister topuklu giy ister düz sorun olmaz ama benim öyle değil topuklu hep dert olmuştur başıma.

Çok şükür boyuma göre koca buldum

ne olursa olsun önemli olan elimiz ayağımız tutuyor bu tabi de insanoğluyuz işte şöyle de olsaydı demekten kendimizi alamıyoruz

çok teşekkür ederim, inş haberlerini alınca rahatlıycammm ben de..koğuşlar çok tozlu pis die çok çıkarmak istemiodu ondan da öyle grdi sanırım büyük bir hata yaparak..

saol cnmm bekliorum işte elim kolum bağlı..

Üzme kendini tedavisi yapılıp hemen arar canım.

Gözün aydın.Neredeydi arkadaşın ?

Cok şükür tatlim ben ve kocam boyumdan memnunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…