• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım sanmıyorum hep böle dedikodular oluyor...her zaman inanmamak lazım ha gerçek olursaa sevincimizi yaşarız süper olurrr...:16::21:

kısalırsa eğer canım bizimkilerinkide düşüyormuş evet.. inşallah kısalır ya kıyamam nasıl soruyo var ya gercek haber mıdır dıye:18:
hemde ne guzel olur ya kısalırsaa

Bu sabahta esim dedi ki askerlik tek tip b olacakmis 12 ay olacakmis diye bi dedikodu var burda dedi.kardesini aramis internette arastirma yaptırmış yokmus oyle bisey.. bence her donem askerler arasında böyle bir silsile geciyor:44:

ama kaç gündür söylüyolarmıi yazık yanı neden heveslendırıyolar ki uzun dönemler yapıyomuş genellikle.. ya dalga geccek yer arıyolar yada bi umıt bırınden duyup ortaya atıyolar anlamadım bende

kısalırsa eğer canım bizimkilerinkide düşüyormuş evet.. inşallah kısalır ya kıyamam nasıl soruyo var ya gercek haber mıdır dıye:18:

cnmm kıyamam hepsi ordaa bir umutta beklio iştee.. hiç sanmıorumm ama keşkee olsaa ayyy ne güzell olurrrr :))

Allah hayırlı teskeler nasip etsin inş canım. uzak kalmak çok zormuş usta birliği daha rahat olur inş ;-(

ya aynen öyle tatlım allah hepimize kavuşmayı nasip etsin:25: zor tabi ayrılık...ama güçlü olmak lazım bi de şu dedikodu beni korkuttu ama inş. kısalır ya ne sevinirizzz beaaa:21:

Kızlar haberi okudum bende ama arşiv haberlerinden o. Eşimin olduğu askeriyede de askerlik kısalıyor diye bir söylenti çıkmıştı çok araştırma yaptım şuan meclisde bir tasarı varmış tek tip askerliğe yönelik ama rafa kaldırılmış

kızlar
tayyip erdoğan anneler gününde asker annelerine süpriz yapacakmış
bi link buldum o da aşağıda ayy kısalsa keşkeeeeeeeeeeeeeeeee 6 aydan 4 aya indirilcekmiş eğer kabul edilirse.
baska haber bulan var mı? tarihlerine dikkat edin ama..

http://gundemdenhersey............../2013/04/basbakan-erdogann-anneler-gunu-surprizi.html

AYYY inşallah ya olsa ya öyle bişey ağustosda gelicekler ozaman resmen inşallah yaa heves de etmeyelim de sonra üzülmeyelim :5:

benim de halaa yemek düzenim otrmadıı pek bşy yiyemiorumm ...
Ben de oturtamadım o düzeni canım.Nişanlım gittiğinden beri 4 kilo verdim :26:
Az da olsa yemeye calis canim.. biliyorum zor heliyor bogazina diziliyor ama hasta olma bak daha yemin torenine gidecegiz:34: bu arada esimde grip olmus sesi degismis.. ilac aldim revirden dedi:26: kiyamam ben ona ya ..Bütün kış ara ara hasta olmustu hep dalga geciyordum evlendik bana naz yapmak icin hasta oluyorsun, çürük ciktin sen ya diye ama simdi hasta sesini duyunca cok üzüldüm:25:
Geçmiş olsun canım.Manisa'da hastalık kol geziyor,nişanlım da hasta bu gün iğne yaptırmış revirde biraz daha iyi geliyordu sesi
Kızlar benim askerim hasta :26: sabah kusmuş o halde eğitim yaptırmışlar dayanamamış oturmuş bi kenara sonra komutan yollamış git dinlen diye :14: burda olsaydı ben ona el bebek gül bebek bakıyordum :26: revire gidecekti inşallah ararım gittikten sonra dedi :110:
Geçmiş olsun tatlım.İnşallah atlatır hemen.Rabbim yardımcıları olsun.
Hmm benim istah sıkıntım yoktu normalde ama esim gidince aksam yemegi yiyemez oldum hele evdeysem:26: insallah iyilesir canim.. kocisim cok heyecanli pazar günü yanında olacagim icin:31: Birdr silah egitimi cok eglenceli geciyor dedi.. cumaya kadar onunla gecer, cumartesi zaten bisey yapmiyoruz pazarda sen geleceksin ohh dedi:1: zaten haftaya yemin toreni var burasi bitiyor iste dedi keyfi yerindeydi.. yanina gidecek olmam ona ayri bi moral vermis :31: kizlar imkaniniz varsa gidin bu hafta bence:31:
Canım merakla senden haberleri bekliyor olacağım.Sevinmez olur mu hiç,günü değil saati bile sayıyorlar orada :25:
ohhh be kendime geldime saclarımla oynayınca askerimden bi güzel azar işittim saclarımla oynadıgım icin ama olsun hihi
Olsun değişiklik iyi gelmiştir canım.Benim de haftaya uğramam lazım kuaföre.

kızlar
tayyip erdoğan anneler gününde asker annelerine süpriz yapacakmış
bi link buldum o da aşağıda ayy kısalsa keşkeeeeeeeeeeeeeeeee 6 aydan 4 aya indirilcekmiş eğer kabul edilirse.
baska haber bulan var mı? tarihlerine dikkat edin ama..

http://gundemdenhersey............../2013/04/basbakan-erdogann-anneler-gunu-surprizi.html

link açılmıyo canım.. hatta askerlik tamamen kalksa, mayıs ayı başında evlerine dönseler:52: abarttım biraz:P

Kızlar burada okuyunca abimi aradım,merkez komutanlığında görevli mutlaka duymuşdur diye.Hiç heveslenme her yıl çıkan söylentilerden birisi,hemen söylenildiği gibi olmaz o iş.Mecliste böyle bir tasarı var zaten hala bekleme dedi :20:Keşke olsa keşke...

Back
X