351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım sanmıyorum hep böle dedikodular oluyor...her zaman inanmamak lazım ha gerçek olursaa sevincimizi yaşarız süper olurrr...

kısalırsa eğer canım bizimkilerinkide düşüyormuş evet.. inşallah kısalır ya kıyamam nasıl soruyo var ya gercek haber mıdır dıye:18:
hemde ne guzel olur ya kısalırsaa

Bu sabahta esim dedi ki askerlik tek tip b olacakmis 12 ay olacakmis diye bi dedikodu var burda dedi.kardesini aramis internette arastirma yaptırmış yokmus oyle bisey.. bence her donem askerler arasında böyle bir silsile geciyor:44:

ama kaç gündür söylüyolarmıi yazık yanı neden heveslendırıyolar ki uzun dönemler yapıyomuş genellikle.. ya dalga geccek yer arıyolar yada bi umıt bırınden duyup ortaya atıyolar anlamadım bende

kısalırsa eğer canım bizimkilerinkide düşüyormuş evet.. inşallah kısalır ya kıyamam nasıl soruyo var ya gercek haber mıdır dıye:18:

cnmm kıyamam hepsi ordaa bir umutta beklio iştee.. hiç sanmıorumm ama keşkee olsaa ayyy ne güzell olurrrr :))

Allah hayırlı teskeler nasip etsin inş canım. uzak kalmak çok zormuş usta birliği daha rahat olur inş ;-(

ya aynen öyle tatlım allah hepimize kavuşmayı nasip etsin zor tabi ayrılık...ama güçlü olmak lazım bi de şu dedikodu beni korkuttu ama inş. kısalır ya ne sevinirizzz beaaa

Kızlar haberi okudum bende ama arşiv haberlerinden o. Eşimin olduğu askeriyede de askerlik kısalıyor diye bir söylenti çıkmıştı çok araştırma yaptım şuan meclisde bir tasarı varmış tek tip askerliğe yönelik ama rafa kaldırılmış

AYYY inşallah ya olsa ya öyle bişey ağustosda gelicekler ozaman resmen inşallah yaa heves de etmeyelim de sonra üzülmeyelim

benim de halaa yemek düzenim otrmadıı pek bşy yiyemiorumm ...
Ben de oturtamadım o düzeni canım.Nişanlım gittiğinden beri 4 kilo verdim :26: Geçmiş olsun canım.Manisa'da hastalık kol geziyor,nişanlım da hasta bu gün iğne yaptırmış revirde biraz daha iyi geliyordu sesi Geçmiş olsun tatlım.İnşallah atlatır hemen.Rabbim yardımcıları olsun. Canım merakla senden haberleri bekliyor olacağım.Sevinmez olur mu hiç,günü değil saati bile sayıyorlar orada
ohhh be kendime geldime saclarımla oynayınca askerimden bi güzel azar işittim saclarımla oynadıgım icin ama olsun hihi
Olsun değişiklik iyi gelmiştir canım.Benim de haftaya uğramam lazım kuaföre.

link açılmıyo canım.. hatta askerlik tamamen kalksa, mayıs ayı başında evlerine dönseler abarttım biraz

Kızlar burada okuyunca abimi aradım,merkez komutanlığında görevli mutlaka duymuşdur diye.Hiç heveslenme her yıl çıkan söylentilerden birisi,hemen söylenildiği gibi olmaz o iş.Mecliste böyle bir tasarı var zaten hala bekleme dedi Keşke olsa keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…