- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.781
canım sanmıyorum hep böle dedikodular oluyor...her zaman inanmamak lazım ha gerçek olursaa sevincimizi yaşarız süper olurrr...
Askerlik Düşecek Mi? Haberi - Garbiyar.Com
kızlar şöyle bir yazı buldumm
Bu sabahta esim dedi ki askerlik tek tip b olacakmis 12 ay olacakmis diye bi dedikodu var burda dedi.kardesini aramis internette arastirma yaptırmış yokmus oyle bisey.. bence her donem askerler arasında böyle bir silsile geciyor:44:
canım okudum ama böle olursa bizimki uzar ama :18: karışık biraz yaa
kısalırsa eğer canım bizimkilerinkide düşüyormuş evet.. inşallah kısalır ya kıyamam nasıl soruyo var ya gercek haber mıdır dıye:18:
inş.canım aminn hepimiz tez zamanda kavuşalım inşallah nerde okuyorsunnn...
elektrik elektronik mühendisliği okuyorum cnm sen ne yapıyorsun nişanlısın galiba sen..senin askerin nerde
Allah hayırlı teskeler nasip etsin inş canım. uzak kalmak çok zormuş usta birliği daha rahat olur inş ;-(bende grafikerim canım okul bitmedi daha gerçi uzatmalı sendeyim...Benimkide iskenderunda..
Allah hayırlı teskeler nasip etsin inş canım. uzak kalmak çok zormuş usta birliği daha rahat olur inş ;-(
cnmm kıyamam hepsi ordaa bir umutta beklio iştee.. hiç sanmıorumm ama keşkee olsaa ayyy ne güzell olurrrr :))
evet bende hiç sanmıyorum canım işte ama bi ümit insan heves ediyo işte...acaba mı diye
kızlar
tayyip erdoğan anneler gününde asker annelerine süpriz yapacakmış
bi link buldum o da aşağıda ayy kısalsa keşkeeeeeeeeeeeeeeeee 6 aydan 4 aya indirilcekmiş eğer kabul edilirse.
baska haber bulan var mı? tarihlerine dikkat edin ama..
http://gundemdenhersey............../2013/04/basbakan-erdogann-anneler-gunu-surprizi.html
Ben de oturtamadım o düzeni canım.Nişanlım gittiğinden beri 4 kilo verdim :26:benim de halaa yemek düzenim otrmadıı pek bşy yiyemiorumm ...
Geçmiş olsun canım.Manisa'da hastalık kol geziyor,nişanlım da hasta bu gün iğne yaptırmış revirde biraz daha iyi geliyordu sesiAz da olsa yemeye calis canim.. biliyorum zor heliyor bogazina diziliyor ama hasta olma bak daha yemin torenine gidecegizbu arada esimde grip olmus sesi degismis.. ilac aldim revirden dedi:26: kiyamam ben ona ya ..Bütün kış ara ara hasta olmustu hep dalga geciyordum evlendik bana naz yapmak icin hasta oluyorsun, çürük ciktin sen ya diye ama simdi hasta sesini duyunca cok üzüldüm
Geçmiş olsun tatlım.İnşallah atlatır hemen.Rabbim yardımcıları olsun.Kızlar benim askerim hasta :26: sabah kusmuş o halde eğitim yaptırmışlar dayanamamış oturmuş bi kenara sonra komutan yollamış git dinlen diyeburda olsaydı ben ona el bebek gül bebek bakıyordum :26: revire gidecekti inşallah ararım gittikten sonra dedi
Canım merakla senden haberleri bekliyor olacağım.Sevinmez olur mu hiç,günü değil saati bile sayıyorlar oradaHmm benim istah sıkıntım yoktu normalde ama esim gidince aksam yemegi yiyemez oldum hele evdeysem:26: insallah iyilesir canim.. kocisim cok heyecanli pazar günü yanında olacagim icinBirdr silah egitimi cok eglenceli geciyor dedi.. cumaya kadar onunla gecer, cumartesi zaten bisey yapmiyoruz pazarda sen geleceksin ohh dedi zaten haftaya yemin toreni var burasi bitiyor iste dedi keyfi yerindeydi.. yanina gidecek olmam ona ayri bi moral vermis kizlar imkaniniz varsa gidin bu hafta bence
Olsun değişiklik iyi gelmiştir canım.Benim de haftaya uğramam lazım kuaföre.ohhh be kendime geldime saclarımla oynayınca askerimden bi güzel azar işittim saclarımla oynadıgım icin ama olsun hihi
kızlar
bi link buldum o da aşağıda ayy kısalsa keşkeeeeeeeeeeeeeeeee 6 aydan 4 aya indirilcekmiş eğer kabul edilirse.
http://gundemdenhersey............../2013/04/basbakan-erdogann-anneler-gunu-surprizi.html
kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?