• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar burada okuyunca abimi aradım,merkez komutanlığında görevli mutlaka duymuşdur diye.Hiç heveslenme her yıl çıkan söylentilerden birisi,hemen söylenildiği gibi olmaz o iş.Mecliste böyle bir tasarı var zaten hala bekleme dedi :20:Keşke olsa keşke...
Canım inşallah biz ümitlenmeyelim bence ama olursa süper olur bakarsınız bize vurur 18 aydan 15 e düştüğünde de yalan falan demişlerdi bnm kuzene vurdu erken geldi :16: inşallah olur içimde bi ümit yok değil hani:5:

12 mayısı beklicez kızlar insallah düşer ://
erdoğan gecenlerde siyaset meydanında aşağıdaki konusmayı yapmıs
o sıcak bakıo da tsk dan onayı beklio anladıgım kadarıyla

Show TV Siyaset Meydanı Başbakan Özel - Askerlik düşecek mi? video | Focus haber
valla düşürsünler sırf bunun için veririm oy hahaha :52: :28:

Cumartesi manisadaydım. vakit bulup size yazamadım. saat 9' da ziyaretçileri almaya başladılar. saat 10 a gelirken yavaş yavaş geldi askerler. ilk haftadan geldim, eminim kimse gelmemiştir ziyarete derken doldu taştı ziyaretçi parkı. anneler, babalar, çocuklar, sevgililer, eşler vs. vs. piknik alanı gibiydi, her masada; çaylar, çekirdekler, kahvaltılıklar, fotoğraf çekenler, sarılanlar, öpüşüp-koklaşanlar. sevgilimin omzundan başımı kaldırıp gördüklerim bunlardı.
ziyaretçisi olmayanlara üzüldüm bir an. fırsatınız varsa gidin bir an önce. hafta içi de aynı saatlerde görüştürüyorlarmış.
spil dağı var askeriyeden çok net görülen.
askeriyenin karşısında da magnesia avm var.
böyle işte.

Kizlar esim avea hat aliver usta birliginde kullanabilecegim dedi.. az once avea bayisindeydim.. adam baya ilgilendi boyle.. ben saf gbi esim için aliyorum dedim:50: cikista isin var mi dedi pardon dedim. Cikista isin yoksa biseyler icelim diyecektim dedi yok artik daha neler dedim:47: ya hatti benım uzerime aldigim icin telefonum adresim herseyim kayitli. Basima bela olur mu:14:

Kizlar esim avea hat aliver usta birliginde kullanabilecegim dedi.. az once avea bayisindeydim.. adam baya ilgilendi boyle.. ben saf gbi esim için aliyorum dedim:50: cikista isin var mi dedi pardon dedim. Cikista isin yoksa biseyler icelim diyecektim dedi yok artik daha neler dedim:47: ya hatti benım uzerime aldigim icin telefonum adresim herseyim kayitli. Basima bela olur mu:14:

o nası bi aptal yaa ne iğrenç adammış, yok cnm ya zannetmiorumm terslediğin için cesaret edemez..

12 mayısı beklicez kızlar insallah düşer ://
erdoğan gecenlerde siyaset meydanında aşağıdaki konusmayı yapmıs
o sıcak bakıo da tsk dan onayı beklio anladıgım kadarıyla

Show TV Siyaset Meydanı Başbakan Özel - Askerlik düşecek mi? video | Focus haber

işyetimm anca yazabildim kızlar.. evet yaa beklıcez ve gorcez 12 mayısı inşallah kısalır ya bızım ıcın 1hafta once gelmelerı ne kadar onemlıyken 1ay once geldıklerını dusunsenıze harika olurrrr :16:

Ahlaksız adam :47:nasıl bir densizliktir bu böyle:41:Cesaret edemez canım öyle bir şeye muhtemelen nabzını yoklamış ,senin ters tepkini gördüğü içinde tekrar böyle bir terbiyesizlik yapamaz.

Cumartesi manisadaydım. vakit bulup size yazamadım. saat 9' da ziyaretçileri almaya başladılar. saat 10 a gelirken yavaş yavaş geldi askerler. ilk haftadan geldim, eminim kimse gelmemiştir ziyarete derken doldu taştı ziyaretçi parkı. anneler, babalar, çocuklar, sevgililer, eşler vs. vs. piknik alanı gibiydi, her masada; çaylar, çekirdekler, kahvaltılıklar, fotoğraf çekenler, sarılanlar, öpüşüp-koklaşanlar. sevgilimin omzundan başımı kaldırıp gördüklerim bunlardı.
ziyaretçisi olmayanlara üzüldüm bir an. fırsatınız varsa gidin bir an önce. hafta içi de aynı saatlerde görüştürüyorlarmış.
spil dağı var askeriyeden çok net görülen.
askeriyenin karşısında da magnesia avm var.
böyle işte.

ziyaretçisi olmayanlara üzüldüm bir an.Bu cümle canımı acıttı:43:ahh nişanlımı ikna edebilsem de keşke ben de gidebilsem :25:

Nasıl bir yer?rahatlar mı?genel hava nasıl orada? biraz daha bilgi verebilir misin canım ?

korkma canım bela falan olamaz Allahın sapığı bi şikayet edersin alır kuyruğunu bacaklarının arasına :27:

o nası bi aptal yaa ne iğrenç adammış, yok cnm ya zannetmiorumm terslediğin için cesaret edemez..

Ahlaksız adam :47:nasıl bir densizliktir bu böyle:41:Cesaret edemez canım öyle bir şeye muhtemelen nabzını yoklamış ,senin ters tepkini gördüğü içinde tekrar böyle bir terbiyesizlik yapamaz.

korkma canım bela falan olamaz Allahın sapığı bi şikayet edersin alır kuyruğunu bacaklarının arasına :27:

Saf gibi açık verdim bide:26: alışamadım kocamsiz olmaya.. uuffff:14:

Son düzenleyen: Moderatör:
ziyaretçisi olmayanlara üzüldüm bir an.Bu cümle canımı acıttı:43:ahh nişanlımı ikna edebilsem de keşke ben de gidebilsem :25:

Nasıl bir yer?rahatlar mı?genel hava nasıl orada? biraz daha bilgi verebilir misin canım ?

benim de içim çok acıdı cnm biz de hiç gidemedk yanınaa :(

Canım yemin torenine cok az kaldi ve zaten usta birligine gecince sen sık sık ziyaret edebileceksin ne güzel:31:

cnmm evtt ama telde konuştuğumzda bazı arkadaşlarının zıyaretçsi geldiğini sölüodu ama ben gbii oturan da çok dioduu gene de bir tuhaf oldmm cnmm :(

cnmm evtt ama telde konuştuğumzda bazı arkadaşlarının zıyaretçsi geldiğini sölüodu ama ben gbii oturan da çok dioduu gene de bir tuhaf oldmm cnmm :(

Canim ama o musade etmedigi icin gidemiyorsun sen:26: üzülme lütfen yemin töreninde daha kocaman sarilirsin:31:

Kayinvalidelerdeyim simdi.. kayinpeder haftasonu manisaya gidecegimi duyunca "ee otobuslerde sürünme birlikte gidelim" dedi. Hey Allahim ya:19:

Ne denir ki simdi :-( onlar da kendilerince senin mağdur olmamani istiyorlar canim ama yalniz kalmak isteyeceginizi de dusunmuyorlar.

Ya beni düşünüyorlar ama yalnız olmak istediğimizi anlamiyorlar:25:esime bi söyleyeyim bakalım gelmeyin nasılsa 3 Mayıs ta geleceksiniz derse kırmadan hallolur inşallah:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X