351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Sabah sesini duymak çok iyi geliyor değil mi

evet aynen boş boş dolanıyoruz diyo, gerçi bi bakıma da iyi ya... içim rahat yani..
amfide video falan seyrettirmişler bi de .
mıntıka temizliği nasıl bi şey bildiğimiz tuvalet temizliği miymiş?

evett aynen kalcak tabi ki yaa süper olcak hemde. geçen birinde gördüm eski yarenlerden 349.donemlerınkıydı sanırım 1gün gelecek,1gün kalacak dıye aynen kızlarrrr öyle olacak işte

hem de 353. dönemlerin topiğide 2 veya 2,5ay sonra açılır dıye dusunuyorum ozaman da biz sevinir rahata ereriz biletlerimiz geldi dıye Allahın ıznı ıle

evet aynen boş boş dolanıyoruz diyo, gerçi bi bakıma da iyi ya... içim rahat yani..
amfide video falan seyrettirmişler bi de .
mıntıka temizliği nasıl bi şey bildiğimiz tuvalet temizliği miymiş?

tuvalet, bahçe falan dedi .. her bölüme 2 kez tuvalet temizliği düşüyormuş .. eşimin olduğu grup bi kere yapmış gitmeden bi kez daha yapacaklarmış :26:

ben daha konuşamadım bugün

arar daha erken canım .. bazen eşim akşam 6 ya kadar aramıyor mesela .. müsait olamamıştır

bir gün gelecek bir gün kalacak :13: o günleri hayal etmesi çok güzel

arar daha erken canım .. bazen eşim akşam 6 ya kadar aramıyor mesela .. müsait olamamıştır

bir gün gelecek bir gün kalacak :13: o günleri hayal etmesi çok güzel

evettt harikaa yaa ama gercekler kızlarr illaki bitecek bu illet hehe askerlerimizii karşılayacağımız gün de sabırsızlık içinde olcazz heycanla 17 Eylül diyorummmm

kızlar günaydın
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkazz hooooopppp tezkereeeee ))))

ne çektikkk be şafakkk saycazzz diye ne çektikkkkk

sabah sabah nasıl bi ruh haliyse kendimi kuaföre attım bakalım şu 4 icinde daha neler yapıcam 0_o

bende cuma gün saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum :97:

oleeeyyy:118: Tey tey teyyy

kızlarr günaydınn, inşş bugün de dünkü kadar pozitiff bir gün olur bizim içinnn :))

canım bak ben gündüzleri biraz daha iyi hissediyorum, kafanı dağıtacak şeyler yap gün içinde ben akşamlarımı da doldurmaya karar verdim yoksa geçmeyecek bu günler :26:

canım bak ben gündüzleri biraz daha iyi hissediyorum, kafanı dağıtacak şeyler yap gün içinde ben akşamlarımı da doldurmaya karar verdim yoksa geçmeyecek bu günler :26:

bir arkadaşım bana yapboz yapabilirsin demişti çok kafa dağıttığını söylemişti tavsiye olunurr :)

Bak kendimi zor tutuyorum zatiii lütfen kızlar ya açın neşeli bi şarkıya bırakın kendiniziii hadi.Üzülmeyelim bakın onlar iyi ve biziiiiimmm sadece şu anda kullanım hakkımızı tsk ya devrettik hepsi buuu

ha haa kullanım hakkını tsk ya mı verdik çok güldüm ya ben bi havuza üye olmaya karar verdim .. dün kocişe sordum git tabi ya, sadece kendine dikkat et istediğini yap dedi test falan çözerim biraz düzenim otursun da .. şimdi yalnız kaldım diye her akşam bi akrabam yada bi arkadaşım yemeğe çağırıyor :44:

Canım gündüz ders çalışıyorum,akşam üzeri de kursa gidiyorum aslında çok boş vaktim yok ama bazen elim kolum kalkmıyor

Ben yalnız yaşıyorum bir de,ailem memlekette abilerim diğer akrabalarım burada ama herkes çalışıyor bu yüzden hafta içi kafamı dağıtacak başka bir şey bulamıyorum.Hafta sonu hiç yalnız bırakmıyorlar beni ama gel gör ki iş ben de bitiyor :26:

yani bencede benim akşamlarım dolu oluyo açıkçası ailemle olmak bana çok iyi geliyo.annemle sohbet özellikle geçen akşam ailece oyun oynadık b,i baktım çok eğleniyorum suçluluk hissettim sonra.Akşam ben eve gidene kadar 7 oluyo sonra yemek falan geçiyo vakit yorgun oluyorum sizle konuşup yatıyorum.bütün hayatım sizsiniz kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…