- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.741
bugün ilk defa sabah 8 de aradı eşimgenelde öğlen arardı çok şaşırdım mutlu oldum mıntıka temizliği yapıyorlarmış .. dün amfi gibi biyer varmış oraya çağırmışlar.. komutan öyle havadan sudan konuşmuş sonra gidin yatın bi saat sonra gelin demiş bi saat sonra gelmiş tekrar yine öylesine konuşmuş falan .. eşim diyorki boş boş vakit geçirmeye çalışıyorlar bize diyor :26:
Sabah sesini duymak çok iyi geliyor değil mi
bugün ilk defa sabah 8 de aradı eşimgenelde öğlen arardı çok şaşırdım mutlu oldum mıntıka temizliği yapıyorlarmış .. dün amfi gibi biyer varmış oraya çağırmışlar.. komutan öyle havadan sudan konuşmuş sonra gidin yatın bi saat sonra gelin demiş bi saat sonra gelmiş tekrar yine öylesine konuşmuş falan .. eşim diyorki boş boş vakit geçirmeye çalışıyorlar bize diyor :26:
evet çok iyi geliyormuş ilk defa olduboş gördüm aradım dedi
aynennnn yaaa kızlar 349.ların topiciğin başını okuyun valla moral oluyo bak onların 23 günü felan kalmış ilk baştaki konuşmaları bi okuyu n aynıı bizzzbizimde bi gün 23 günümüz kalcaaakkk
evet aynen boş boş dolanıyoruz diyo, gerçi bi bakıma da iyi ya... içim rahat yani..
amfide video falan seyrettirmişler bi de .
mıntıka temizliği nasıl bi şey bildiğimiz tuvalet temizliği miymiş?
ben daha konuşamadım bugün
evett aynen kalcak tabi ki yaa süper olcak hemde. geçen birinde gördüm eski yarenlerden 349.donemlerınkıydı sanırım 1gün gelecek,1gün kalacak dıye aynen kızlarrrr öyle olacak işte
hem de 353. dönemlerin topiğide 2 veya 2,5ay sonra açılır dıye dusunuyorum ozaman da biz sevinir rahata ereriz biletlerimiz geldi dıye Allahın ıznı ıle
tuvalet, bahçe falan dedi .. her bölüme 2 kez tuvalet temizliği düşüyormuş .. eşimin olduğu grup bi kere yapmış gitmeden bi kez daha yapacaklarmış :26:
arar daha erken canım .. bazen eşim akşam 6 ya kadar aramıyor mesela .. müsait olamamıştır
bir gün gelecek bir gün kalacak :13: o günleri hayal etmesi çok güzel
ben daha konuşamadım bugün
kızlar günaydın
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkazz hooooopppp tezkereeeee ))))
sabah sabah nasıl bi ruh haliyse kendimi kuaföre attım bakalım şu 4 icinde daha neler yapıcam 0_o
arar daha erken canım .. Bazen eşim akşam 6 ya kadar aramıyor mesela .. Müsait olamamıştır
Inşallah canım belli olmuyo dediğin gibi
bir gün gelecek bir gün kalacak :13: O günleri hayal etmesi çok güzel
Benim askerim de aramadı dahasabahları arardı genelde,gerçi uyandığımda telefonum kapanmıştı şarj bitmiş belki de aramıştır.
zaman azaldıkça daha da bir özler oldum,bu gün pozitif enerjinin kırıntısı bile yok bende
canım bak ben gündüzleri biraz daha iyi hissediyorum, kafanı dağıtacak şeyler yap gün içindeben akşamlarımı da doldurmaya karar verdim yoksa geçmeyecek bu günler :26:
Bak kendimi zor tutuyorum zatiii lütfen kızlar ya açın neşeli bi şarkıya bırakın kendiniziii hadi.Üzülmeyelim bakın onlar iyi ve biziiiiimmm sadece şu anda kullanım hakkımızı tsk ya devrettikhepsi buuu
canım bak ben gündüzleri biraz daha iyi hissediyorum, kafanı dağıtacak şeyler yap gün içindeben akşamlarımı da doldurmaya karar verdim yoksa geçmeyecek bu günler :26:
ha haa kullanım hakkını tsk ya mı verdikçok güldüm ya ben bi havuza üye olmaya karar verdim .. dün kocişe sordum git tabi ya, sadece kendine dikkat et istediğini yap dedi test falan çözerim biraz düzenim otursun da .. şimdi yalnız kaldım diye her akşam bi akrabam yada bi arkadaşım yemeğe çağırıyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?