- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.701
çooook teşekkür ederim canım yaa büyük bi dertten kurtardın şafağın hemen bitsin inşallah sevdiğine kavuşacısa
Evdede kötüyüm annemdede kötüyüm. Sığamadım bi yere
senin sayende galiba evlilikten korkan ben evliliği sevmeye başlicam galiba hihi
ya canım yapma bak bugün hayaller kuruyorduk ya onları düşün onlara dal ve uyu hadi...
korkulur mu hiç...bende bi evlensem sevdiceğimle olsak heppp
Korkma evlilikten canım ya çok güzel bisey evlilikbide kocam askere gitmeseydi minik ailemiz bölünmeseydi
Gündüz ne güzel hayaller kurduk dimi:26: akşam olunca dibi görüyorum ben
Dibe doğru bakmazsan görmezsiz psikolog hanımmm aaaakızıyorum ama allah korusun sevdiceğine kötü birşey olduğunu hayal edermisin iki dakka bu gününe dönüp nasıl şükredeceksin iki dakka yokluğunu düşün tamamen isyan yokk şükürr varrr
Canım eşini görmene sadece 4 gün kaldı bunu düşünerek bu geceyi daha rahatlıkla geçirebilirsin
Az kaldi haklisin canim.. planlarim hazir, yarin alisveris yapacağım cuma günü aksamda en sevdigi kurabiyeleri yapacağım
Selam kizlar araniza yeni katildim...benim sevdigim de ankara mebs de ...allah hepsini hemencecik kurtarsin ins...
kızlarrr bende düğün hazırlığı yapıyorum evli olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorummmmm:))))
Vee...bunları yaparken çok mutlu olacaksın zaman da su gibi akıp geçecek çünkü eşin için yapacaksın bunları
Geceleri daha zor oluyor biliyorum.Ben daha nişanlıyım ama asıl özlem gece vuruyor beni bile
Zamanla bunun da çaresini bulacağız mutlaka
dua et canım bol bol zamanla ailende inşAllah kabulenecektir
Ayyyyy ilkay bişey diceemm.fotoğrafınızı gördüm şimdide.Çok tatlısınız ya maşallah size.Bizde evlenelim ya bi an önce artıkk
Çok güzelsin ayrıca kızzzz
yarenler günaydın
kızlar 2gündür giremedim foruma bişeyler yazan oldu mu olduysa görmedim kusura bakmayınnn
çok şeyler kaçırdın, biz çok güzel hayaller kurduk burada dün
tühhh üzüldümmm ama okuyacağım hemen hepsini
sen düğün fotğraflarını mı paylaştın canımm merak ettim ama bakamadım bulamadımm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?