• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

az önce düğün fotoğraflarımı paylaştım ama dün arkadaşlar benim keçe albümümden görmüşlerdi beni :31: sen bende ekli değilmisin :26:

ekli değilmişim canımm ekledim şimdi..
çoook güzel bir gelin olmuşşun çok da güzelsin maşallah :34:

ama bi fotoğrafın altında o güzel güne geri dönebilsek keşke yazmışşın,öyle düşünme bu askerliği elbet bir gün yapıcaklardı kaçmanın yapmamanın hiççç bi faydası yok bizimkiler en güzelini yaptı emin ol biticek bu günlerde eski gümlerimizden daha da mutlu olacağımız günler gelecek emin ol ozaman da iyi ki yapmışşın diyeceğiz kocaman bi engel bir ömür birdaha olmayacak.. hem bak bugün 13.gün zaman geçicek oyle yada böyle ne kadar üzülsekte :5: canımızı sıkmayalım hayırlısı ıle gelsin butun askerlerımız inşallah :1:

ekli değilmişim canımm ekledim şimdi..
çoook güzel bir gelin olmuşşun çok da güzelsin maşallah :34:

ama bi fotoğrafın altında o güzel güne geri dönebilsek keşke yazmışşın,öyle düşünme bu askerliği elbet bir gün yapıcaklardı kaçmanın yapmamanın hiççç bi faydası yok bizimkiler en güzelini yaptı emin ol biticek bu günlerde eski gümlerimizden daha da mutlu olacağımız günler gelecek emin ol ozaman da iyi ki yapmışşın diyeceğiz kocaman bi engel bir ömür birdaha olmayacak.. hem bak bugün 13.gün zaman geçicek oyle yada böyle ne kadar üzülsekte :5: canımızı sıkmayalım hayırlısı ıle gelsin butun askerlerımız inşallah :1:

şimdi bile, çok üzülmeme rağmen, iyi ki gitti diyorum .. aradan kalkması gerekiyordu artık .. bebiş istemeye başlamıştık askerlik var diye ertelendi mesela .. bu arada biz evlenmeden önce 2-3 sene bebek istemiyoruz diyorduk, eşim gitmeden önce son bir aydır birbirimize internetten bebek resimleri gösterdiğimiz farkettik ve şok olduk ya :9:

Günaydıııınnnn kuzucuklarım içimde bi sıkıntı kötü rüyalar ve baş ağrısı ile uyandım :5: askerim bi arasaydı :26:

şimdi bile, çok üzülmeme rağmen, iyi ki gitti diyorum .. aradan kalkması gerekiyordu artık .. bebiş istemeye başlamıştık askerlik var diye ertelendi mesela .. bu arada biz evlenmeden önce 2-3 sene bebek istemiyoruz diyorduk, eşim gitmeden önce son bir aydır birbirimize internetten bebek resimleri gösterdiğimiz farkettik ve şok olduk ya :9:

aynen öyle bebiş olduktan sonra gitseydi Allah korusun çook daha zor olurdu hayırlısı böyleymiş zaten...
Allah nur topu gibi bebek de nasip edicek inşallah sen şimdiden araştırma yap bence bebek bakımı vb konularda tatlım :emir_bebek::nazar:

bizde Allah izin verirse 2014 agustos sonu düşünuyorruz düğünümüzü aynen diyoruz 3sene bebek olmaz çok uzak bi düşünce dıye de demek insan istiyor :9:

aynen öyle bebiş olduktan sonra gitseydi Allah korusun çook daha zor olurdu hayırlısı böyleymiş zaten...
Allah nur topu gibi bebek de nasip edicek inşallah sen şimdiden araştırma yap bence bebek bakımı vb konularda tatlım :emir_bebek::nazar:

bizde Allah izin verirse 2014 agustos sonu düşünuyorruz düğünümüzü aynen diyoruz 3sene bebek olmaz çok uzak bi düşünce dıye de demek insan istiyor :9:

inşallah canım sağlıklı bebişler versin Allah hepimize :49: bizde 3 sene diyorduk da, çok farklı bir duygu yükleniyor zamanı gelince anlıyorsun bence :31: gelir gelmez olmaz da 3-5 ay sonra istiyoruz bakalım :31:

ayyy bilet alamadım dün bugün gideceğim, yatcaz kalkcaz hoopp orda olacağım :21: bence bu bizim topiğin şarkısı olsun :1:

Bencede yatcaz kalkcaz bi bakmışız gelecekler boynuna sarılcam sıkıcam kemiklerini kıracak kadar sarılcaaammm :48::73::103::119:
sonrada sonbahar yaprakları içinde kovalıycam yakalayınca yine öpücemmm heppp hepp öpücemmmm acısını çıkarııııcam veee düğün olcaaakakkk :123:

Aminn inşallah canım yaa biz önce hayırlısı ile evlenelim de :16: bebiş önceliği sende ilkaycııım :emir_bebek:

evett yatcaz kalkcaz bizim topiğin şarkısı olsunn. son 3gün kaldığında özellikle buraları yıkalımm bu şarkıyla :1:

bi gün "son 3 gün" diyeceğiz dimi :52:

evetttt inşallahhhh :21:
hooooppp yatcaz kalkcaz yatcaz kalkaz yatcaz kalkcaz hooopppp burdasınn dıcez biz Allahın izniyle düşüncesi bile mükemmel yaaa :16:

aynennnn yaaa kızlar 349.ların topiciğin başını okuyun valla moral oluyo bak onların 23 günü felan kalmış ilk baştaki konuşmaları bi okuyu n aynıı bizzz :40::46: bizimde bi gün 23 günümüz kalcaaakkk :52:

bugün ilk defa sabah 8 de aradı eşim :16: genelde öğlen arardı çok şaşırdım mutlu oldum :31: mıntıka temizliği yapıyorlarmış .. dün amfi gibi biyer varmış oraya çağırmışlar.. komutan öyle havadan sudan konuşmuş sonra gidin yatın bi saat sonra gelin demiş bi saat sonra gelmiş tekrar yine öylesine konuşmuş falan .. eşim diyorki boş boş vakit geçirmeye çalışıyorlar bize diyor :26:

Back
X