351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Allah kavuştursun kızlar inşallah sağsalim gelir askerleriniz beklemek zor olsa gerek siz bekliyorsunuz en azından gelecek beş ay sonra benim günlerim özlemekle geçiyor ne zaman kavuşacağım da belli değil

cnmm senin askern hangi bölükteydi, ben bugün ararsaa bi sorayım acaba tanışıolar mı ki

6. tabur 2. bölükte galiba canım, eve gidince bi bakayım kağıda yazmıştım.. dün tekrar söylemişti ziyarete geldiğinde burda olduğumu söyle demişti :26:

kızlar merhaba ben geldim bende bugün konustum asker yarimle =) iyiimiş biletimide aldım ankaradan manisaya 10 gün kaldı heyecan dorukta =)))

Selam kizlar araniza yeni katildim...benim sevdigim de ankara mebs de ...allah hepsini hemencecik kurtarsin ins...

Allah kavuştursun kızlar inşallah sağsalim gelir askerleriniz beklemek zor olsa gerek siz bekliyorsunuz en azından gelecek beş ay sonra benim günlerim özlemekle geçiyor ne zaman kavuşacağım da belli değil

Neden belli değil:26:

Selam kizlar araniza yeni katildim...benim sevdigim de ankara mebs de ...allah hepsini hemencecik kurtarsin ins...

Hosgeldin canım hayırlı teskereler

Annemlerdeyim simdi.. buraya yalniz gelmek icime dokunuyor. . Sanki evlenmemisim gibi

Annemlerdeyim simdi.. buraya yalniz gelmek icime dokunuyor. . Sanki evlenmemisim gibi

cnm art farklı düzenin var, eşin ve sen ayrı bir aile oldunuz.. o olmadan oraya gitmek tabi biraz zor gelir.. annem de hep der, evlenince bizim evimizde bile rahat edemiycn hep kendi evine gtmek istiycen die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…