• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ayy kuzularr hepiniz de bu haftasonu mu evleniyorsunuzz:52: Allah bi yastıkta kocatsın inşallah mutluluklar diliyorum ben de :54:

şeymacım hayırlı olsun cnm tekrardan... sende evliler kervanına katıldın.. Rabbim utandırmasın ve ağzınızın tadını bozmasın inşallah.. en yakın zamanda albümüne resimlerini koyarsın ve ne oldu ne bitti müsait olduğunda yaz bişeyler... öpüldün yeni gelin :69:

kızlar günaydın herkese... havalar soğu kış geliyo biraz biraz ama sanki hepimizi baharı yaşıyoruz...
içim kıpır kıpır yaz gibi geliyo havalar bana :7:

eee tabi şeyma, buket ve seda dahada musmutludur :31:

kulaklarını çınlattığımız arkadaşlarımız bekliyoruz sizleri

kızlar günaydın herkese... havalar soğu kış geliyo biraz biraz ama sanki hepimizi baharı yaşıyoruz...
içim kıpır kıpır yaz gibi geliyo havalar bana :7:

eee tabi şeyma, buket ve seda dahada musmutludur :31:

kulaklarını çınlattığımız arkadaşlarımız bekliyoruz sizleri

aynen cnm şu askerlik bittiğinden beri bahardayız çok şükür:16: napıyosun nasılsın uzuuun zamandır kimseler ziyaret etmiyor burayı herkes dağıldı:43:

aynen cnm şu askerlik bittiğinden beri bahardayız çok şükür:16: napıyosun nasılsın uzuuun zamandır kimseler ziyaret etmiyor burayı herkes dağıldı:43:

2. baharı yaşıyoruz :1:
evet cnm pek kimse gelmiyor napalım artık geldiği kadar herkes..
nişan için yer bakıyorum bende.. sen neler yapıyosun? düğün için yer vs ayarladınmı?
mart sonu nişan başına bakıyorum... senin düğün sonrası hemen nişan olcak inşallah...

2. baharı yaşıyoruz :1:
evet cnm pek kimse gelmiyor napalım artık geldiği kadar herkes..
nişan için yer bakıyorum bende.. sen neler yapıyosun? düğün için yer vs ayarladınmı?
mart sonu nişan başına bakıyorum... senin düğün sonrası hemen nişan olcak inşallah...

biri ayarlandı diğeri için yer bakmaya devam ediyoruz cnm henüz karar veremedikte:31:
hayırlısı olsun cnm tek tek evleniyoruz önden yolladık şeymayı buketi sedayı sıradayız:16:

Kizlar Ben geldim:) dugun ve kina cok guzel gecti, gelin almada cok agladim :( onun disinda her sey cok guzeldi, artik evime de alistim:) evdeki internet baglantisinda sorun var:( o yuzden cepten giriorm o da Zor oluo.. Sizler napiosunZ nasilsinz

Ooo gelinler hoşgeldiniz :)

nolsun ben kndi adıma iş koşturmaca gidiyor. nete pek gelemiyorum yoruluyorum vaktimi nişanlım beye ayırıyorum pek nazlı bu aralarda:9::16:

herşeyin güzel olmasına ikinizadına çok sevindim güzel başladı rabbim hep böle güzel ömür evlilik bol bebiş bereket sağlık nasip etsin :34:

Eeee detayları bekliyoruz

Balayına gittiniz mi bizde nisan 19da düğün yapacağız yer arıyorum da rezervasyon yapcz erkenden fikir belirtirseniz sevinirim gittiniz yer varsa yada önereceğiniz,?

Günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim :16: Valla evliler kervanına katıldık bizde :9: veeee o muhteşem soruyu soruyorum akşama ne yemek yapsaaamm :60::60::60::60:

selam kızlar :)
düğün kosturması derken pek ugrayamadım
kına nikah akşam eglence hepsi cok güzeldi :) nikaha giderken gelin cicegimi almayı unuttum sadece ))))))))))
evden cıkarken cok agladım babama sarılınca :(
ben alıstım evlilige akşamları yemek yapma derdi olmasa bide ))))))))
ben 1 gün önceden ana yemegi yapıyorum :)

buket seyma ücümüzün evlilik tarihi aynı sanırım 9 kasım :))))))))))))

sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz

selam kızlar :)
düğün kosturması derken pek ugrayamadım
kına nikah akşam eglence hepsi cok güzeldi :) nikaha giderken gelin cicegimi almayı unuttum sadece ))))))))))
evden cıkarken cok agladım babama sarılınca :(
ben alıstım evlilige akşamları yemek yapma derdi olmasa bide ))))))))
ben 1 gün önceden ana yemegi yapıyorum :)

buket seyma ücümüzün evlilik tarihi aynı sanırım 9 kasım :))))))))))))

sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz

hoşgeldin gelin hanımm:16: hayırlı olsun cnm yuvanızdan huzur mutluluk eksik olmasın :16:
bende ocak ayı itibariyle düğün hazırlıklarına başlıyorum anca yetişirim şimdilik işi de bıraktım evdeyim :21:

evli mutlu kızlaaarr :16: akşama ne yemek var :9: eşim balık getirecek ben onu bekliyorum valla :1:

*balayına gittiniz mi?
*düğünleriniz nasıl geçti?
*evli ve çalışan olarak yeni hayatınız nasıl geçiyor?

sorular sorular :23:

Kızlar selam özledim hepinizi ya hu:5:
Bende alıştım evime arada bi hüzün oluyo tabi ama eşim çok destekçi bana:16:
Bekarlık rahatmış valla çalışınca zorlandım ben :50:
Sürekli bi iş yapma halindeyim.
Keşke diyorum bi yerden para gelse ben evde otursam hep:27::27::27:
Eşim daha yeni işe girdi bu gün başlıyor rahatladı o da, şükür.
İçimizde en hızlı giden seda oldu maşallah ne ara nişanlandı ne ara evlendi şaşırdım :52::52::9::9:
Seda ne zaman çocuk yapcan:9::9::9:
AY evlenince insan anne olmak istiyo ama kendimi tutuyorum bi sene yapmak istemiyoruz aslında istiyoruz ama düzenimiz bi otursunda:31:

Bennur nişanlılık nasıl gidiyor neler yapıyosun,
Nagihan nerelerdesin kuzum nişan oldu mu düğün tam belli mi
Turn cum sen napıyosun bakalım
İlkay işten çıktı sanırım kpss çalışıyor, İlkayyy bebiş ne zaman :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
İnzar baya yoğun sanırım, kuzumm uzun uzun yazılarını özledik:1:
Bende fazla gelemiyorum iş yerinden giremiyorum artıkın:26::26:

Back