- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.521
finalllll şarkımııı ne ile yapsam die düşünürkennnn, seda bana kızcnn amaa ankara havasıı ilee yapayımm dedmm, ankara eskisi kdrr anlamlııı olck ya banaa arttttankaranın bağları da büklüm büklümmm yolaarıııııııııı
hepinizii öpüorummmmmmmmm kızlarrrrbu gece de btsnn artt yaaa
Sedaaa neden beni seçtin çok merak ettiiiimmmmm
finalllll şarkımııı ne ile yapsam die düşünürkennnn, seda bana kızcnn amaa ankara havasıı ilee yapayımm dedmm, ankara eskisi kdrr anlamlııı olck ya banaa arttttankaranın bağları da büklüm büklümmm yolaarıııııııııı
hepinizii öpüorummmmmmmmm kızlarrrrbu gece de btsnn artt yaaa
sedaaaa devirdin herseyiiiiii
Ayyyyyyyy öleceğimmmmmmm
Buket gidiyomusun ama:26::26::26::26::26:
kavuşupta hemen düğün yapıcak arkadaşlara tg351 hayde sana buda, kendime gülüyorum şu anda normalde sevmem ama kopuyorum sayenizde mezdekeyle başladım gece gece
[video=youtube;ghde7uvoaks]http://www.youtube.com/watch?v=ghde7uvoaks[/video]
sen yakınımdaydın sekerim aghahahhahahah
korkma korkma askerim gelio kızlarla işim yok ahhahahah
şeymaaaaa durdukçaa heyecann artıooo, artttt yataymm vakit geçsnnn diee düşünüorumm, çok sabırsızlanmayaa başladımmm bennnçocukk gbymmmmmm şuannn
kızlar yarın gece bende müsait olursam geleceğim halaya hay de bakalım gülşenden Yurtta Aşk Cihanda Aşk diyip yatcaz kalkıcazı paylaşıyorum yarenler
[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]
güzel gecenin ardından herkese iyi uykular yarenliğin son günleri son demleri artık tatlı rüyalar
Ben daha burdayım kuzumiyi gecelerrr
bende burdayım cnmmm uyku tutmuyor benibütün gece güldüm eğlendim sizinle döktürdük şimdi oturdum ağlıyorum iyice sinirlerim bozuldu ne günler geçirdik ama bi gelsin dönüp hatırlamak bile istemediğim anılar olarak kalıcak bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?