• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

iyi akşamlar kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var :44:

şimdi aşkım için süpriz yapacaktım ya cam bir şişe aldım şeker kavanozu gibi güzel modelli bişi.
İçine evdeki kurdeleleri kestim şerit şerit koydum renk katsın diye. Sonrada aşkımın bna gönderdiği ve bnm kaydettiğim msjlar vardı telefonumda tam 150-153 tane fln tamda askerlik günümüze denk geliyor ya aklıma geldi onları kçük küçük kağıtlara tarih ve saatleriyle yazdım :) attım kavanoza şimdi bir miktar tül alıp içine bu kağıtla kurdelelerin üstünden içine koycam kavanozun. Tülün içine bonubon mu alıp koyayım yoksa kentin renkli şekerleri var ya bayramlık onlardan mı alıp koyayım? Aklımda bu ikisi var benim başka fikriniz olursa yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

Dışına da uğur böcükleri aldım yapışkanlı onları yapıştırıp ve kurdelelerle yine bağlayıp süslemeyi düşünüyorum.

Önce şekerleri ya da bonubonları bitirir tatlanır ağzı snrada msjları okumaya başlar ilk msjımzdan bugüne kadar ki olanlar var güzel bir nostarjı olur diye düşündüm ama tam manada içine ne koysam karar veremedim yardımcı olurmusnz kızlar acil ? :44:

kızlaaaaaaaaar çok hyecanlıyımm :52: napsam bilemedim hediye mi alayım bi yere mi gidelim sürpriz mi yapayım nerde buluşucazz napıcazz :16:
ayy siz napıyosunz ne yazdınız bakalım okiyim birazz geri kaldımm

kızlaaaaaaaaar çok hyecanlıyımm :52: napsam bilemedim hediye mi alayım bi yere mi gidelim sürpriz mi yapayım nerde buluşucazz napıcazz :16:
ayy siz napıyosunz ne yazdınız bakalım okiyim birazz geri kaldımm

canım yukardaki msjımı okuyup fikir verebilirmisinz yardıma ihtiyacım var :44::50:

canım yukardaki msjımı okuyup fikir verebilirmisinz yardıma ihtiyacım var :44::50:
ayy canım çok ince düşünmüşsünn vallaa süper bişey :31:o yüzden bence her türlü ne yapsan beğenir diye düşünüyorum:34: iki türlü olabilir. çikolata seviyorsa çikolata da koyabilirsinn. en çok ne seviyorsa onu koy şeker mi çikolata mı:52:

ayy canım çok ince düşünmüşsünn vallaa süper bişey :31:o yüzden bence her türlü ne yapsan beğenir diye düşünüyorum:34: iki türlü olabilir. çikolata seviyorsa çikolata da koyabilirsinn. en çok ne seviyorsa onu koy şeker mi çikolata mı:52:

aslında öle tatlı düşkünü değildir aşkım ama ben yapınca ne olsa severek yer beğenir o bnm bitanem yaa :16: ama bonubonlar cidden çok cici olur şık durur ilkayında dediği gibi.

ikisini koysam nasıl olur peki sizce 1 kutu bonubon birazcıkca renkli şekerlerdenden ?

aslında öle tatlı düşkünü değildir aşkım ama ben yapınca ne olsa severek yer beğenir o bnm bitanem yaa :16: ama bonubonlar cidden çok cici olur şık durur ilkayında dediği gibi.

ikisini koysam nasıl olur peki sizce 1 kutu bonubon birazcıkca renkli şekerlerdenden ?

ben olsam sadece bonibon koyardim senin surprizin ama sen bilirsin:16:

bence de sadece bonibon olabilir canım çünkü zaten renkli renkli olduğu için sade bişey olmayacakk zaten:34:. kesinlikle beğenirrr nasıl beğenmesinn sırf emeğin bile yeter:16:

yaaa çok özledim :41::18: sanki günlerdir şafak 3 gibi offfffff geçmiyo ama :53:

sağolun kızlar :54:

evet haklısınız bnde düşündüm de sadece bonibon koymak daha iyi olacak :1:

Sağol canım bnde o yönde karar verdim :1:

evet zaman geçmek bilmiyor saatler bile ağırlaştı :14:

bence de bonibon tatlım biraz geç oldu ama fikrimi söleyim dedim yeni gördüm de:34:bende benzer bi şey hazırladım kutunun altını çikolata şekerle doldurdum üzerine de kağıtlara notlar yazdım bi sürü renkli renkli bence çok hoş oldu eminim seninki de çok güzel olur:21:

ben yine tutamıyorum gözyaşlarımı gittiğinde gitti diye ağlıyordum üzüntüden şimdide gelicek diye ağlıyorum sevinçten iyice bozuldu ruh durumum gelsinler artık yoruldum beklemekten:14::14:

bence de bonibon tatlım biraz geç oldu ama fikrimi söleyim dedim yeni gördüm de:34:bende benzer bi şey hazırladım kutunun altını çikolata şekerle doldurdum üzerine de kağıtlara notlar yazdım bi sürü renkli renkli bence çok hoş oldu eminim seninki de çok güzel olur:21:

olsun canım tşk ederim fikrini belirttiğin için :54:

bende en alta renkli kurdeleleri kestim koydum kağıtları üstüne koydum üstüne tül koyup içine bonibonları koymayı düşünüyorum bende :23: inşAllah bnmkiler de güzel olur eski msjlarını okuyunca neler hissetcek merak ediyorum :34:

bennur bnde öleyim böyle sevgi pıtırcığı gibi değilim acayıp hüzünlüyüm artık bitsin de yüzyüze gelelim bitsin şu askerlik artık şu son günlerde neşeli olmk yerine bu saçma duygusallık ağlamaları istemiyorum bndeee yaaaa :43::43::43::14::14::14:

Son düzenleme:
tek sevindiğim nokta hayatımızdan koca bir engel kalkmış oldu artık askerlik bitince gibi cümlelerimiz olmayacak hayata engelsiz bakacağız :16::16:

sevdigimin dolabinda sivil malzemeleri vardi diye carsi kilitlendi saka gibi ya 10 kusur gun kalmis daha neyin baskisi bu zaten yeterince bunaldik iyice neden bunaltiyorsunuz ki insanlari ;-(

sevdigimin dolabinda sivil malzemeleri vardi diye carsi kilitlendi saka gibi ya 10 kusur gun kalmis daha neyin baskisi bu zaten yeterince bunaldik iyice neden bunaltiyorsunuz ki insanlari ;-(

nişanlımın da yatağı düzgün olmamış diye kitlendi cnm 3günü kalmış bide saçma sapan işler işte :47: çıkamaz mı yine de cnm komutanıyla konuşsa:26:

canım bizim çarşılara bişi olmadı ama son günlerde son 1 aydır acayıp yordular yoğun geçti bizimkinin askerliğide sanki bekleyip son günleri beklediler yoğunlaşmk için doğüru düzgün konuşmadık bile sadece çarşılarda görüştük 3 kere yarında 4. olacak işte ben fırsat bulup düşüp ararsam evden öle konuştuk kısa kısa iş yoğun olunca bnde arasam konuşmaıoduk çok sinir bozucu bişe ama az kaldı mecbur dayancaz moralini bozma canım Allah sabır versin son günler daha betermiş yaaa :14:

Sıkma canını hayırlısı olsun. Sen ona moral ver güçlü ol ki şimdi askerinde üzülmüştür moralsizdir :34:

nişanlımın da yatağı düzgün olmamış diye kitlendi cnm 3günü kalmış bide saçma sapan işler işte :47: çıkamaz mı yine de cnm komutanıyla konuşsa:26:

Yok canim yaa komutan farkliymis biraz ha bire kufur ediyormus bi sey der cani iyice sikilir benimki de asiri gururludur gidip asla istemez :-( en azndan yeniler gelmis kafa dengi onlarla vakit geciriyorum diyo :-(

Back