• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aldim canim, gelince seninle bi konusalim dedi, sinirlendi falan, bi garip suratlara büründü :47: konusalim tabi dedim ciktim :41:

Allah Allah ne konuşacakmış o ne ya çocuğa söyler gibi 'gelince seninle bi konuşalım' ne demek :47: Konuşşsun ne konuşacaksa artık eşin yanında ne olacaksa olsun:41:

Allah Allah ne konuşacakmış o ne ya çocuğa söyler gibi 'gelince seninle bi konuşalım' ne demek :47: Konuşşsun ne konuşacaksa artık eşin yanında ne olacaksa olsun:41:

tehdit ediyor iste:41: kesin maasimdan diyorum onu da yapmiyor, madem kendince bi iyilik yapiyorsun laf sokusturma :19: cok izin aldin diyecek iste konusalim dedigi o, konusalim valla :19:

Ye de gel kuzum mantar cok severimmmm:56::56::56:

yedim cnm. sende olsaydın birlikte yerdik bende severim...
ee napıyosun bakalım yeni ciciler aldınmı kendine?

geçen hafta bi kaç bişey aldım...
*mavi ve siyah dar kesim 2 adet kumaş pant.aldım.. hem işyerinde giyerim hemde sevdiğimle
*su yeşili şifon bluz
*mavi şifon elbise (özel günler için çünkü mini)
*ekru renk 2 adet yine şifon bluz aldım..

geldiğinde yeni cicilerle görsün bizi dimi ama?

:12::12::12::12::12::12::12:12::12::12::12::12::12::12

tehdit ediyor iste:41: kesin maasimdan diyorum onu da yapmiyor, madem kendince bi iyilik yapiyorsun laf sokusturma :19: cok izin aldin diyecek iste konusalim dedigi o, konusalim valla :19:
Canım insan zaten keyfiyetten izin almaz ki ne kadar mantıksızlık.Demekki işim var değil mi:47: Aynen madem o kadar iyilik yapıyo konuşup da insanı germe bari.Ayyy özel sektör böyle işte ya inş. daha rahat hayırlı işlerimiz olur.keşke atanabilsek:26:
yedim cnm. sende olsaydın birlikte yerdik bende severim...
ee napıyosun bakalım yeni ciciler aldınmı kendine?

geçen hafta bi kaç bişey aldım...
*mavi ve siyah dar kesim 2 adet kumaş pant.aldım.. hem işyerinde giyerim hemde sevdiğimle
*su yeşili şifon bluz
*mavi şifon elbise (özel günler için çünkü mini)
*ekru renk 2 adet yine şifon bluz aldım..

geldiğinde yeni cicilerle görsün bizi dimi ama?

:12::12::12::12::12::12::12:12::12::12::12::12::12::12
Çalışıyorum canım bende kafam durdu yine tasarım falan yapamaz oldum:26: ben almadım da alabilecek miyim bilmiyorum ki:26: bu ay ben kozmetiğe çok harcadım, gerçi uyguna biçok şey aldım ve nişanlımın bohçası için yani biçoğu.Sonra cıkacağına cebimden bu ay cıktı.sadece o kadar. Aslında çok almak istiyorum kuzum :25: senin cicilerin hayırlı olsuunnnn güle güle giyyy:12::12::12:

bende cok gec uyuyabiliyorum 2 haftadir:26: gece boyuda sürekli uyaniyorum .. uyandikca daha da sabirsizlasiyorum:52: 3 gün sonra yanimda yatacak :52::52:

Back