- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.301
Ay şu topiği açtığım gün geldi aklımaaaa-

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay şu topiği açtığım gün geldi aklımaaaa-![]()
Ay şu topiği açtığım gün geldi aklımaaaa-![]()
Nagihaaannnngel senle de yapalım yatcaz kalkcaz
![]()
İlkay iznini alabildin mi:26:
aldim canim, gelince seninle bi konusalim dedi, sinirlendi falan, bi garip suratlara büründükonusalim tabi dedim ciktim
![]()
Allah Allah ne konuşacakmış o ne ya çocuğa söyler gibi 'gelince seninle bi konuşalım' ne demekKonuşşsun ne konuşacaksa artık eşin yanında ne olacaksa olsun
![]()
Ye de gel kuzum mantar cok severimmmm![]()
Canım insan zaten keyfiyetten izin almaz ki ne kadar mantıksızlık.Demekki işim var değil mitehdit ediyor istekesin maasimdan diyorum onu da yapmiyor, madem kendince bi iyilik yapiyorsun laf sokusturma
cok izin aldin diyecek iste konusalim dedigi o, konusalim valla
![]()
Çalışıyorum canım bende kafam durdu yine tasarım falan yapamaz oldum:26: ben almadım da alabilecek miyim bilmiyorum ki:26: bu ay ben kozmetiğe çok harcadım, gerçi uyguna biçok şey aldım ve nişanlımın bohçası için yani biçoğu.Sonra cıkacağına cebimden bu ay cıktı.sadece o kadar. Aslında çok almak istiyorum kuzumyedim cnm. sende olsaydın birlikte yerdik bende severim...
ee napıyosun bakalım yeni ciciler aldınmı kendine?
geçen hafta bi kaç bişey aldım...
*mavi ve siyah dar kesim 2 adet kumaş pant.aldım.. hem işyerinde giyerim hemde sevdiğimle
*su yeşili şifon bluz
*mavi şifon elbise (özel günler için çünkü mini)
*ekru renk 2 adet yine şifon bluz aldım..
geldiğinde yeni cicilerle görsün bizi dimi ama?
12:
:12
tehdit ediyor istekesin maasimdan diyorum onu da yapmiyor, madem kendince bi iyilik yapiyorsun laf sokusturma
cok izin aldin diyecek iste konusalim dedigi o, konusalim valla
![]()
İlkaycım sen nerde çalışıyorsun
bi sirkette canim..
Bu gün öyle zor uyandım kiçok uykum var yaa
Benim hiç uykum yok stresliyim nedense erkenden uyanıyorum