351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Oo pek süslüymüş:) benimkine giderken 2 tshirt aldım. Birini yatarken diğerini çarşı iznine çıkınca giydi. Gelirken atıcak ikisini de:)

Benimki baya abarttı kuzum evet diyorum ya süslü pakize ay yok pakize olmadı süslü abdülkezzap ahahaha
Çıkış muayenesi de mi var hiç bahsetmediler bana
Seni beni ve seymayı izliolardır ))))))
Aynen acabaaa kiimmm Seda özellikle seni izliyolardır
Oo pek süslüymüş:) benimkine giderken 2 tshirt aldım. Birini yatarken diğerini çarşı iznine çıkınca giydi. Gelirken atıcak ikisini de:)

Maşallah sizinkiler iyiymiş hakkaten ya benimki ne getiriyo o kadar acemilikten de birsürü valizle çıkmıştı birini öldürdü de onu mu saklıyo acaba

Söylediklerimi anlatmaya calısamayacagım valla sikayet sistemeyse sistemi eleştir kücümse
Kısa dönemleri değil
Neyse yaee amaaaeeennnn aşkım gelio hiç ugrasamam )))

Evet benimkide yarın ayrılısını yabcak saglık muayrnesi ve kamuflajlarını teslim etcekmiş
Bide cıkıs saatine yazıcı cocuk 6:15 yazmıs ama komutan daha onaylamamıs
Allam onaylasın yaaaaaaee
Yarın imzalar herhalde beklioz bakalım
Hf cog heyecanlıyım

Boşver canım aynen biz önümüzdeki işlere konsantre olalım anlamak istemediler
Bizim çıkış saatimiz uçağa göre onaylandı faxladım bugün biletini alıp.Ailesi biletiyle falan da ilgilenmedi hiç.Hep ben koşturuyorum valla insan bi merak etmez mi yaa:26::26: bu çıkış işlemlerinden hiç bahsetmedi bizimki.Biz iki gün sonra nöbetten düşüyoruz
Allahımm hiçbi şey olmadan sorunsuz gelsinler inş.

evet cnm çıkışta da muayene var bide girişte aldıklarını yani kamuflaj teslimi falan yapılcakmış sonra işleri bitiyor

takılma cnm ya boşveeeer kim ne diyosa desin artık çokta tııın bu saatten sonra biz aldık biletleri gidiyoruuuuuz

Var ama pek aranmiyo, en cok whatsptan konusuorz ondada saatlerdr konsmadik aradim caldi snra telefn tmmen kapandi, zaten ben gonullu panikatak :)

ohhh whats up fln ne güzel yaa pislikler aşkımın teli çaldılar biz ankesörlüden konuşuyoruz maalesef ama sık sık konuşuyoruz telefonu olsa arkadaşlarının yanında bu kadar konusamazdısizin şafak kaç canım yazmıyor da

Safak 4 ben yazmayi beceremedim sizin gibi :) biz telefonda hic konsmuyorz nerdeyse yazisiyoruz hep ama bugun gunduz konstk sadece alsam hic konsmadk aklim orda

Benim askerim hiç cep telefonu kullanmadı hep ankesörlüden konustuk onların bölükte bi tek o vardı kullanmayan )))) rekor kırdı valla ))

İlkaycım akşamları sesin cıkmıo hiç )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…