- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.181
Seni beni ve seymayı izliolardır ))))))
Hmm anladım canım aman sağ sağlim gelsinlerde bir gün sonra gör kuzum üzülmeeee.heee bizimki öyle dedi valla süslüdür benimki valla pantolondur gömleğidir bir sürü götürmüştü hep aynılarını giymeyim diye
Benimki baya abarttı kuzum evet diyorum ya süslü pakize ay yok pakize olmadıöyle diyorum bende cnm napalım kısmet böyleymiş
niaşnlın baya abartmış sanki cnmnişanlım bir tek giderken giydiklerini götürdü sonra ben gönderdim 1 gömlek birde pantolon senin aldıklarını giyer gelirim diğerleride kalsın istemiyorum dedi onları da bırakıcak bugün çıkış muayenesini de oldu bitmeye adım adım yaklaştık
Seni beni ve seymayı izliolardır ))))))
Aynen acabaaa kiimmm8 ziyaretçi
Oo pek süslüymüş:) benimkine giderken 2 tshirt aldım. Birini yatarken diğerini çarşı iznine çıkınca giydi. Gelirken atıcak ikisini de:)
Benimki baya abarttı kuzum evet diyorum ya süslü pakize ay yok pakize olmadısüslü abdülkezzap ahahaha
Çıkış muayenesi de mi varhiç bahsetmediler bana
Aynen acabaaa kiimmmSeda özellikle seni izliyolardır
Maşallah sizinkiler iyiymiş hakkaten ya benimki ne getiriyo o kadar acemilikten de birsürü valizle çıkmıştı birini öldürdü de onu mu saklıyo acaba
Boşver canım aynen biz önümüzdeki işlere konsantre olalım anlamak istemediler
Söylediklerimi anlatmaya calısamayacagım valla sikayet sistemeyse sistemi eleştir kücümse
Kısa dönemleri değil
Neyse yaee amaaaeeennnn aşkım gelio hiç ugrasamam )))
Evet benimkide yarın ayrılısını yabcak saglık muayrnesi ve kamuflajlarını teslim etcekmiş
Bide cıkıs saatine yazıcı cocuk 6:15 yazmıs ama komutan daha onaylamamıs
Allam onaylasın yaaaaaaee
Yarın imzalar herhalde beklioz bakalım
Hf cog heyecanlıyım
Benimki baya abarttı kuzum evet diyorum ya süslü pakize ay yok pakize olmadısüslü abdülkezzap ahahaha
Çıkış muayenesi de mi varhiç bahsetmediler bana
Aynen acabaaa kiimmmSeda özellikle seni izliyolardır
Maşallah sizinkiler iyiymiş hakkaten ya benimki ne getiriyo o kadar acemilikten de birsürü valizle çıkmıştı birini öldürdü de onu mu saklıyo acaba
Söylediklerimi anlatmaya calısamayacagım valla sikayet sistemeyse sistemi eleştir kücümse
Kısa dönemleri değil
Neyse yaee amaaaeeennnn aşkım gelio hiç ugrasamam )))
Evet benimkide yarın ayrılısını yabcak saglık muayrnesi ve kamuflajlarını teslim etcekmiş
Bide cıkıs saatine yazıcı cocuk 6:15 yazmıs ama komutan daha onaylamamıs
Allam onaylasın yaaaaaaee
Yarın imzalar herhalde beklioz bakalım
Hf cog heyecanlıyım
takılma cnm ya boşveeeer kim ne diyosa desin artık çokta tııın bu saatten sonra biz aldık biletleri gidiyoruuuuuz
Siz biletlerini aldiniz ben daha konusamadim bile bugun adamakilli(( oglen bi yazistk ama her aksam sohbet etmezsem aklim kaliyo ay bitsin artik yaaa
şafaaaakkk artık doğan güneş ol doğ üzerimeeeeeeeeeeeeee yeterrrrrrrrrrrrrrr özledimmmmm:98:
of canım ya kalıyordur tabi aklın allah yardımcın olsun senin arayabiliceğin bir numara yokmu:44:
şafak sıkıştırması asıl şimdi başladı bizim için saatler gün gibi geliyor
aynen bennur yaa valla daraldım artık eve gitse bi msj atsa arasa kendi telefonundan ya :26:eve varsın sağ salim oruç tutcam adağım var inş
Var ama pek aranmiyo, en cok whatsptan konusuorz ondada saatlerdr konsmadik aradim caldi snra telefn tmmen kapandi, zaten ben gonullu panikatak :)
o da olucak cnm çoğu gitti azı kaldı senin içinde bizim içinde
ohhh whats up fln ne güzel yaa pislikler aşkımın teli çaldılar biz ankesörlüden konuşuyoruz maalesef ama sık sık konuşuyoruz telefonu olsa arkadaşlarının yanında bu kadar konusamazdısizin şafak kaç canım yazmıyor da
Var ama pek aranmiyo, en cok whatsptan konusuorz ondada saatlerdr konsmadik aradim caldi snra telefn tmmen kapandi, zaten ben gonullu panikatak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?