351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Amiiiiiinn inşallaaaahh, cümlemize kısmet etsin Rabbim..
Allah kabul eder inşallah dualarımızı canım..:26:
inanıyorum dualarımız koruyacak ve sağ salim gelecekler yıllar sonrada anacağız bugünleri hep anlatsın valla askerlik anılarını ömür boyu dinlemeye razıyım yeterki gelsin o

aman ya yıllardır düşecek deniyor bişey olduğu yok!
yılbaşında düşsün onada razıyız 1 ay erken gelir o zaman
inşallah diyorum umut fakirin ekmeği napalım
ayy ne güzel şanslıymış amcan cnm bide habersiz birden olması daha güzel
dayım anlattı benimde onlardan öncekiler mi sonrakiler mi ne bitmesini beklerken 3 ay uzatmışlar askerliği ne fena düşünsene
biz kısalsın diye beklerken bde uzamasın ortalık böyle karışık olursa
ALLAH KORUSUN!!!:26:

Allah razı olsun eksik olmayın..
amin canım korusun Yüce Rabbim tüm vatani görevini yapan kardeşlerimizi..

içim parçalandı!!!!!!!!!!!!!
pislik herifler pislik insanlar hepinizin şeyi kopsun inşallah!!!
gebermeyin çekin ömür boyu!!!!

Canım benim askerligin bu kadar uzun olması öyle saçma ki 15 ay ne ya en fazla 10 ay olmalı ! 1.5 sene gencecîk bir insanın hayatından bildigin calıyorsun
Allah sabır versin canım işiniz gercekten cok zor hele seninki çok öok daha fazla zor canım
İnsallah kısalır canım benim dualarımız seninle

çok saçma ya ! inşallah en yakın zamanda çözülür, kısalır askerlik..
Amin canım Allah razı olsun.. buna şükür ya. daha kötülerini düşünüyorum ve şükrediyorum her zaman Allah'a

gunaydin cok az kaldiiii coookkk ayyy pazartesi o yol nasil bitecek :111:

CNm ne güzel ya bak günü konulmuş ben nişanlıyım ama düğün tarihinden kimse bahsetmiyor of çok bunalıyorum inş benimki de hemen belli olur

kızlar ben ne nişanlıyım ne evli bize de acıyın once askerlık aradan cıksın dedik bu arada siz bişiler yaptıkca bana heves geldi yardım lazımsa gelelim temizliğe

Benim eşim çoktan uçak bileti aldı, kendi gelicek. Askeriye mi getiriyomuş

içim parçalandı!!!!!!!!!!!!!
pislik herifler pislik insanlar hepinizin şeyi kopsun inşallah!!!
gebermeyin çekin ömür boyu!!!!

Ay kuzum Allah korusunn yaa uzamaz ya sürekli kısalsın diye çalışma yapılıyo en kötü böyle kalır yine ama uzamaz.zaten uzarsa yuh derim evet kuzum kızcağıza da çok üzüldm gün boyu aklıma gelip durdu kimbilir neler yaşadı o gece yavrucağız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…