• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Yaa öyle mi, ben başlarda yoktum yani konu açıldığında ondan bilmiyorum demekki:31: eee eşin gelecek heyecan ne durumdaaa:52::52:

Henüz heyecan yok sadece mutluyum:) biz zaten 3,5 aylık evliyken ayrıldık benim görevim yüzünden. Sonra ben eve döndüm ama bu sefer de eşim askere gitti. Ayrılığa alıştım haliyle:)

$article-1346839740778-14d5a47c000005dc-61935_568x368.webp
sevgililerimize böyle sarılıp öperken böyle duygulanıcamız anlara cok az kaldı kızlarrr :43:

askerim 16sının sabahı çıkışı alıyor inşallah o akşam 7de uçağı o yüzden göremicez o akşam :14::14: bizim görüşme 17sine kaldı farklı şehirde olmak ne zormuş:14:

Keşke bizimde öyle olsa yaaa:50: biz daha nişanlıyız tek ben gidemiyorum da birsürü valizi var araba ile almak gerekecek.Nişanlı olunca siz gelmeyin falan da denmiyoki:25:

Anne babasıyla aynı şehirde değiliz, ondan bu rahatlık:) benimkinin sadece sırt cantası var, ordan hiçbir şey getirmiyor, hiç sevmez eşya taşımayı. Eşya olsaydı benim babam da bırakmazdı yalnız.

Keşke bizimde öyle olsa yaaa:50: biz daha nişanlıyız tek ben gidemiyorum da birsürü valizi var araba ile almak gerekecek.Nişanlı olunca siz gelmeyin falan da denmiyoki:25:

valizi mi var:53: ne getiriyor ki cnm nişanlım hiç bişey almıyorum ben hepsi kalsın oraya dair bişey hatırlamak istemiyorum dedi :31:

askerim 16sının sabahı çıkışı alıyor inşallah o akşam 7de uçağı o yüzden göremicez o akşam :14::14: bizim görüşme 17sine kaldı farklı şehirde olmak ne zormuş:14:

valizi mi var:53: ne getiriyor ki cnm nişanlım hiç bişey almıyorum ben hepsi kalsın oraya dair bişey hatırlamak istemiyorum dedi :31:

Kuzum neden o kadar geçe aldı uçağını:26: evet 3-4 valizim var dedi:30: bende şaşırdım kuzum bahriyeli ya beyazlarını falan getirecek bizimkisi:31: ama 3-4 gerçekten cok yahu ben bile üniye tek valizle gidiyodum:27:

Anne babasıyla aynı şehirde değiliz, ondan bu rahatlık:) benimkinin sadece sırt cantası var, ordan hiçbir şey getirmiyor, hiç sevmez eşya taşımayı. Eşya olsaydı benim babam da bırakmazdı yalnız.
Anladım canım bizimki işi abartmış 3-4 valiz diyo yaaa:30:
sanırım biz arkdaslarıyla gideriz ve onların yanındyken sorun olucanı sanmıyorum =)

yok canım ne sorun olcak bnm babam okulda olur bi tek kayın babam sorun annelerden çekinmem o da arkasını dönsün bananeee:47:

Kuzum neden o kadar geçe aldı uçağını:26: evet 3-4 valizim var dedi:30: bende şaşırdım kuzum bahriyeli ya beyazlarını falan getirecek bizimkisi:31: ama 3-4 gerçekten cok yahu ben bile üniye tek valizle gidiyodum:27:

uçak biletini iptal ettik cnm doğu askeri olunca tsk kendi yolluyor o da baya geç oldu :14:

3-4 bide:53: maşallah cnm nişanlım tek valiz gitti onu da bırakıp geliyr:9:

uçak biletini iptal ettik cnm doğu askeri olunca tsk kendi yolluyor o da baya geç oldu :14:

3-4 bide:53: maşallah cnm nişanlım tek valiz gitti onu da bırakıp geliyr:9:

Hmm anladım canım aman sağ sağlim gelsinlerde bir gün sonra gör kuzum üzülmeeee.:29: heee bizimki öyle dedi valla süslüdür benimki valla pantolondur gömleğidir bir sürü götürmüştü hep aynılarını giymeyim diye:9:

Hmm anladım canım aman sağ sağlim gelsinlerde bir gün sonra gör kuzum üzülmeeee.:29: heee bizimki öyle dedi valla süslüdür benimki valla pantolondur gömleğidir bir sürü götürmüştü hep aynılarını giymeyim diye:9:

öyle diyorum bende cnm napalım kısmet böyleymiş :25:
niaşnlın baya abartmış sanki cnm:9::9: nişanlım bir tek giderken giydiklerini götürdü sonra ben gönderdim 1 gömlek birde pantolon senin aldıklarını giyer gelirim diğerleride kalsın istemiyorum dedi onları da bırakıcak:9::9: bugün çıkış muayenesini de oldu bitmeye adım adım yaklaştık:16:

Back