351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Acro nun askeri mi agrıdaydı kızlar ?
Bugun onun askerinin oldugu yerdeyiz kendi yok ama :/
Benim bi arkadasımın sevgilisi de kısa dönem agrıda yapıo carsıları hiç yokmus cep teli kullanabiliolar sadece
Cep teli kullanamayanlarda var tabiki dogu da of cok zor Allahım herkese sabrını versin

evet ağrıdaydı da uzunca bir zamandır uğraşmadı topiğe yoğun heralde:26: doğu da tehdit edileni bile duyduk bu topikte cnm gerçekten çok zor benim nişanlımda doğu da çok şükür çarşı sorunu dışnda sorun olmadı onu da gelmesine yakın çözdüler ztn Allah hapsine yardım etsin...

Safak 4 ben yazmayi beceremedim sizin gibi :) biz telefonda hic konsmuyorz nerdeyse yazisiyoruz hep ama bugun gunduz konstk sadece alsam hic konsmadk aklim orda

ooo bitmiş senin de hadi gözün aydınüzülme yaa bende daha çok var safağın da konuşamadık diye dertleniyorsun sandım:26:

sedacim merhaba kuzenimdeydim yeni geldim daha eve.. siz baya laflamissiniz
Esimde bugün teskere muayenesini oldu.. yarinda carsisi var cumartesi pazar zaten var.. bize sadece cuma kaliyor.. o günde silahını ve kamulajlarini teslim edecek insallah. . Esim cok heyecanli.. o kadar hızlı konusuyor ki heyecandan konudan konuya geçiyor enerjisini yakalayamiyorum cok şükür bugünlere

kızlar ya bende an geliyor çok heyecan oluyor an geliyor çok heyecansz hevessiz oluyorum nie böyleyim bilmiyorum.
Sürekli nişan olacak die telaş koşturmacadan dolayımı şu son gün heyecanını doyadoya yaşayamıyorum bilmiyorum :44:

defterimi bile hergece yazamıyorum uykszluktn yorgunluktan az nete gelip size bakıp kıt uyuyorum

Sordum tanıyomuş, hatta bana yolladığı fotolarda da varmış, araları iyiymiş. :)

Tatlim bizimkilerin orda ulasabildcegim bi numara var mi acaba? Ben hep telefondan konstm onu ararsam nasil olur herkes birbirni tniomu arayip cagirticakmiyim ki off, dun oglenden beri yazisamadik, şarj edemedi belki ilk kez böyle oldu ben de haliyle merak ediyorum

neyse ulaştım =)))

Son düzenleme:
Günaydınnnn hatuuuunnn kişileeeeeeeeerrrr
Sabahları erkenden uyanıyorummm kalbim pır pırrr atıyoooorrrrr
Yarın şafak 3 olduğunda burayı yatcaz kalkcaz şarkısı ile sallayalımmmmmmmm hatırlarsanız en baştan beri ahdımız vardı
ve o günlerrrr geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlaaarrr:18::18::18:
Bu saatlerde gelir hep patronum kapı çalınca birden açtım bakmadım.Kargoymuş.Patrona gelmiş, 'size teslim etmemi söyledi kendisi telefonda' dedi.Bi sn. dedim mutfağa gittim elimdekileri bırakmaya bi geldim içeri dalmış öyle korktum ki sapık gibiydi bakışları acayip belli böyle:18: imza atmam için kalemi verdi elime bilerek dokunmaya çalıştı pislik ya ben imza atarken hala bana baktığını hissettim.Ay yollayana kadar öldüm ya .Nasıl müsade almadan içeri girer hiç teslimatı içerde yapan kargo görevlisi görmedim ben

Son düzenleme:

ayy ben yemin törenine giderken söylüyodum o şarkıyı , tezkere gelene kadar eskir o şarkı yıllar var gibi geliyodu sanki ama şu an 3,5 gün kaldı cok mutluyummmm

a aaa ilk defa öyle bi kargocu görüyorum aman dikkat et artık elini sallasana sapığa değiyo

ayy ben yemin törenine giderken söylüyodum o şarkıyı , tezkere gelene kadar eskir o şarkı yıllar var gibi geliyodu sanki ama şu an 3,5 gün kaldı cok mutluyummmm

a aaa ilk defa öyle bi kargocu görüyorum aman dikkat et artık elini sallasana sapığa değiyo

Demekki ne kadar uzak geldiyse gözümüze Ama bitti kiii aynen kuzum ya pat diyee ,içeri girmiş burnumun dibinde bulunca birden elim ayağım kötü oldu.Normalde bakmadan açmam da, baksam bile mecbur acardım kargo çünkü.bazen iş yerinde yalnız olmak bu yüzden kötü

ben temizlik yapıosundur sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…