• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

merhaba canim, bizde 7 aylik evliyken gitti esim askere.. yalniz kaliyorum ama sonucta aiem bu sehirde.. atandik dedigine göre sen bulundugun sehirde yalnizsin:26: Allah yardimcin olsun..
Ben ramazan bayramında esimin yanina gittim, o gelseydi askerlik uzardi.. bende senin gibi düşündüm.. Bayrami bekar gibi annemlerle mi gecirecegim yoksa evli oldugum icin kayivalidelerle mi.. ikisini istemedim esimin yanina gittim.. cok şükür kavgasiz, tripsiz 5 ay gecirdik biz :31: zaten esim bal gibiydi balli lokma oldu orda :9: tabi bende onun akli bende kalmasin diye güçlü kadin profili cizdim her konusmamizda.. o yuzden ici rahatti.. o rahat oldukca bizde rahattik :31:

Merhaba canım nasıl heycanlısındır şimdi :) Kaç gün evci çıktı canım bayramda?bayramda izin alırsan sen gel diyorum ben ben mi gitsem haklsın askerliği uzatmaktansa, evet ben yalnızım yemin törennde yanına gittğimde rahatlamıştı aslında seni çok güçlü gördüm fln demişti ayrılırken bile ağlamamştm orda ama şimdi akşamları aradığında arada dayanamayıp ağlıyorum çok bunalıyorum. dün spora başladım işten çıkınca eve gidp yürüyerek spora gidiyorum zaman geçsin diye eşimde ne gerek var sen kilolu değilsin diyo oysa ağlamamk için kendıme uğraş arıyorum bilmiyor ki :)

Allah razı olsun.. gerçekten çok çok zor yaşamayan bilemez acısını :14:
Rabbim kimseye yaşatmasın..

bizim kızlar gerçekten özünde çok iyidir hepsini çok severim sitemleri size değil sisteme.
onlarda haklı, sizde. devlet orta yolunu bi bulsa çok şahane olacak :46:
umarım en kısa sürede hallolur. ama önce terörü bitirsinler :50:

canım benim özlerinde iyi insanlardır tabi ki bizim aslında söylediğimiz birşey yok ki hep diyoruz biz uzun dönemlere allah cok daha fazla sabır versin diye cok zor gercekten neyse bosverelim bu konuyu canım
ben zaten askeriyenin bu kadar uzun süreli asker tutmasına da anlam veremiyorum bu kadar askere ihtiyacları mı var ? yok ee nie tutuosun o adamı orda sadece psikolojileri bozuluo bi kişinin yapacagı işi 10 kişi yapıolar
insallah düşer askerlik canım size de ne güzel bir süpriz olur :16:

canım insallah terör sorunu biter , allah sana sabır dayanma gücü versin :(

Merhaba canım nasıl heycanlısındır şimdi :) Kaç gün evci çıktı canım bayramda?bayramda izin alırsan sen gel diyorum ben ben mi gitsem haklsın askerliği uzatmaktansa, evet ben yalnızım yemin törennde yanına gittğimde rahatlamıştı aslında seni çok güçlü gördüm fln demişti ayrılırken bile ağlamamştm orda ama şimdi akşamları aradığında arada dayanamayıp ağlıyorum çok bunalıyorum. dün spora başladım işten çıkınca eve gidp yürüyerek spora gidiyorum zaman geçsin diye eşimde ne gerek var sen kilolu değilsin diyo oysa ağlamamk için kendıme uğraş arıyorum bilmiyor ki :)

arife günü aksamustu saat 5te cikti, bayramin 3.gunu saat 5te girdi canim, yani tam 3 gün:31: aslinda 2 gün veriyorlardi ama esim komutaniyla konustu sagolsun bi gün daha verdi:31: o izin alip gelirse askerlik uzar, sen git bence.. tutarsiniz guzel bi otel, oohh mis gibi 3 gun 3 gece :16: bende gonderirken glamamistim.. aglayamadigimdan degil bildigin cenemi siktim dudagimi isirdim, gozlerimi kacirdim .. ne zaman o manisada kapidan iceri girdi, koyuverdim gozyaslarimi:14:
Daha sonra telefonda sanirim 1 kere agladim.. yani bi kac kere agladimda o 1 kere farketti.. sonra akli bende kalmis cok üzüldüm buna da.. sen spora basamakla iyi yapmissin.. vakit gecer.. artik kafamizda "askerlik" olmayacak diyorduk.. tek tesellimiz buydu :31:

arife günü aksamustu saat 5te cikti, bayramin 3.gunu saat 5te girdi canim, yani tam 3 gün:31: aslinda 2 gün veriyorlardi ama esim komutaniyla konustu sagolsun bi gün daha verdi:31: o izin alip gelirse askerlik uzar, sen git bence.. tutarsiniz guzel bi otel, oohh mis gibi 3 gun 3 gece :16: bende gonderirken glamamistim.. aglayamadigimdan degil bildigin cenemi siktim dudagimi isirdim, gozlerimi kacirdim .. ne zaman o manisada kapidan iceri girdi, koyuverdim gozyaslarimi:14:
Daha sonra telefonda sanirim 1 kere agladim.. yani bi kac kere agladimda o 1 kere farketti.. sonra akli bende kalmis cok üzüldüm buna da.. sen spora basamakla iyi yapmissin.. vakit gecer.. artik kafamizda "askerlik" olmayacak diyorduk.. tek tesellimiz buydu :31:

bişey daha sorucam canım o ilçede ya şimdi acaba ilde kalma şansımız varmı evci çıktığında bilgin var mı ? ben kalıcak yer fln bakayım hemen ozaman :)

canım benim özlerinde iyi insanlardır tabi ki bizim aslında söylediğimiz birşey yok ki hep diyoruz biz uzun dönemlere allah cok daha fazla sabır versin diye cok zor gercekten neyse bosverelim bu konuyu canım
ben zaten askeriyenin bu kadar uzun süreli asker tutmasına da anlam veremiyorum bu kadar askere ihtiyacları mı var ? yok ee nie tutuosun o adamı orda sadece psikolojileri bozuluo bi kişinin yapacagı işi 10 kişi yapıolar
insallah düşer askerlik canım size de ne güzel bir süpriz olur :16:

canım insallah terör sorunu biter , allah sana sabır dayanma gücü versin :(

uzun donem daha zor evet ama evli insanlar icin 1 hafta ayri kalmak bile zordur..
Allah hepimize sabir versin..
aaahh ahhh askerde ne mantik var ne de dedigin gibi bu kdr ihtiyac. tamam askerlik yapilsin ama devleti korumakla ilgli seyler yaptirsinlar getir gotur ayak isi degil! onlar icin ayri maasli calisan alsinlar.
bide zorla ya bu nasl bsy zorla seni aliyorlar goturuyorlar hayatindan 1 bucuk yili harcatiyorlar. gercekten tek is vatani korumaksa hicbir sozum yok. ama daha cok komutanlarin isini yapiyorlar onlarda oturdugu yerden para kazaniyor iste.aman ya neyse.
tek dilegim bir an once gecsin bitsin su gunler.kavusalim artik sevdiklerimize :16:
ayyy oyle bi supriz olsa varya ne cilginliklar yaparim sevincten cildiririm canim ayyy dusuncesi bile cok heyecanli :1:

Kizlar, bazi noktalarda hakli olabilirsiniz .. ama safak bu kadar azalmisken uzun dönem yarenlerinin topigine gidip biseyler yazmanizi anlayamadim.. gerek varmiydi bilmiyorum.. ben suan sadece kendi adima konusayim en iyisi .. belki size gercekten dokundu söylenenler ..
Onlar orda istediklerini yazsalar bebek isi deseler ne olacak ki:26: herkes kendi acısını kendi biliyor .. acı ölçülebilir bisey degil ki, disardakiler dillendirdigimiz kadar aci cektigimiz sanirlar ama insan ancak kendi bilir ne yasadigini ..
Ben onlari anliyorum.. isyanlari bize degil sisteme.. suan sadece ic gudusel hareket ediyorlar .. ben hic bir cümleyi üzerime alinmadim .. dokunmadi .. onlar söyledi diye ben daha mi az aci cektim, daha mi az ozledim, kocam daha mi az sıkıntı cekti :26: dedigim gibi malesef acıyı sıkıntıyı ölçen, somut olarak gösteren bi alet olsa..
Bana kalirsa daha fazla oraya yazmayin, kendiniz gerip, onlari da uzmeyin .. üzerinize alınacak bir durum yok.. yani benim hayata bakis acimda yok.. yine de siz bilirsiniz :31:
Mesele acının somutlaştırılması, azlık çokluk falan değil ilkaycım, mesele söyleyiş tarzları:26: Seni etmemiş ama beni etti neden etti dersen insanlar üstü kapalı gönderme yapıyorlar sonrada size mi dedik diyorlar.Sistemi bende eleştiriyorum bunu da söylediğim halde konunun başka taraflara çekilmesine kızdım ben ne söyleyeceklerse üslubunca söylesinler başımın üstünedir.Umarım anlatabildim mesele az acı cok acı meselesi değildi:34::34:

bizim kızlar gerçekten özünde çok iyidir hepsini çok severim sitemleri size değil sisteme.
:46::46::46: Kuzum gerçekten ben hepsine çok dua ediyorum özellikle doğuda sınırda falan olanlara:31: Üzülme lütfen :26: Dualar koruyacak onları inş. Yaşadığın geceyi düşünüyorum, düşünmesi bile çok zor, Allah kollarına sağ sağlim aldığın günü de göstersin.:29:

uzun donem daha zor evet ama evli insanlar icin 1 hafta ayri kalmak bile zordur..
Allah hepimize sabir versin..
aaahh ahhh askerde ne mantik var ne de dedigin gibi bu kdr ihtiyac. tamam askerlik yapilsin ama devleti korumakla ilgli seyler yaptirsinlar getir gotur ayak isi degil! onlar icin ayri maasli calisan alsinlar.
bide zorla ya bu nasl bsy zorla seni aliyorlar goturuyorlar hayatindan 1 bucuk yili harcatiyorlar. gercekten tek is vatani korumaksa hicbir sozum yok. ama daha cok komutanlarin isini yapiyorlar onlarda oturdugu yerden para kazaniyor iste.aman ya neyse.
tek dilegim bir an once gecsin bitsin su gunler.kavusalim artik sevdiklerimize :16:
ayyy oyle bi supriz olsa varya ne cilginliklar yaparim sevincten cildiririm canim ayyy dusuncesi bile cok heyecanli :1:

Canım bizim acemilik sıralarıydı sanırım düzenleme var ama ancak yılbaşından sonraya uygulaması demişlerdi. İnşallah erkenden olur.Düşünsene..Amcam 22 ay yapmış o zamanlar birden kısalmış şafak70ken hooopp gelivermişşşş:32::32::32:

Kızlar 8 yaşında bir çocuğu evlendirmişler ya vajinal ve iç kanamadan ölmüş :14::14::14::14::14: Şu an varya çok kötü oldum.Bide islamı buna alet etmiyolar mı deli oluyorumm elime bi verseler onları çoookk sinirliyiiimmmmmmmmmmm çoookkkk:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

bişey daha sorucam canım o ilçede ya şimdi acaba ilde kalma şansımız varmı evci çıktığında bilgin var mı ? ben kalıcak yer fln bakayım hemen ozaman :)

hmm onu bilmiyorum:26: ben 3 kere evciye cikardim, birinde hergun saat 10la 12 arasinda subeye gidip imza atti esim, o sehirde olduguna dair.. digerinde komutanlar otele geldi bi gece orda imza atti bizim gitmemize gerek kalmadi.. bayramdaysa hic imza falan atmadik ne onlar geldii ne biz gittik:31: yani kaldiginiz yer o sinirlar icinde olmaz zorunda olabilir, biraz zaman gecince esin komutana bi sorsun canim:31: çünkü otelden yazi istiyorlar, nerede kalacagini biliyorlar yani :31:

hmm onu bilmiyorum:26: ben 3 kere evciye cikardim, birinde hergun saat 10la 12 arasinda subeye gidip imza atti esim, o sehirde olduguna dair.. digerinde komutanlar otele geldi bi gece orda imza atti bizim gitmemize gerek kalmadi.. bayramdaysa hic imza falan atmadik ne onlar geldii ne biz gittik:31: yani kaldiginiz yer o sinirlar icinde olmaz zorunda olabilir, biraz zaman gecince esin komutana bi sorsun canim:31: çünkü otelden yazi istiyorlar, nerede kalacagini biliyorlar yani :31:

anladım canım çok teşekkürler. umarım gideceği yerde kalıcak yer bulabiliriz

bizim ne demek istediğimizi ozletlemissin cnm anlatmak istedigimiz buydu yoksa sizin durumunuz bizden daha zor bunun bilincindeyiz en ufak bi lafta etmedik...Allah yardımcın olsun dayanma gücü versin cnm askerini korusun dualarimiz askerlerimizle...

Kızlar bişe sorucam nişanlıma esprili bir hediye yapmak istiyorum:52: Şimdi amacım cep albümü yapmak.2,5 sene de baştan sona doğru fotoğrafları 10cm boyutunda ayarlayacağım ve her sayfada bir hatırlatma olacak.Mesela ilk buluşmamızdan bir foto var, üstüne 8 mart ilk buluşmamız yazcam işte nişan resmimizin üstüne 2 mart nişanımız yazcam böyle böyle özel günleri hatrılaması gereken günleri fotoğraflarla hazırlıycam :1: hani unutyoruz birsürü gün var diyolar ya :1: kapaktada tolga ve şeymanın özel günleri yazcak küçük bi albüm işte nasıl olur ki :1:

Kızlar bişe sorucam nişanlıma esprili bir hediye yapmak istiyorum:52: Şimdi amacım cep albümü yapmak.2,5 sene de baştan sona doğru fotoğrafları 10cm boyutunda ayarlayacağım ve her sayfada bir hatırlatma olacak.Mesela ilk buluşmamızdan bir foto var, üstüne 8 mart ilk buluşmamız yazcam işte nişan resmimizin üstüne 2 mart nişanımız yazcam böyle böyle özel günleri hatrılaması gereken günleri fotoğraflarla hazırlıycam :1: hani unutyoruz birsürü gün var diyolar ya :1: kapaktada tolga ve şeymanın özel günleri yazcak küçük bi albüm işte nasıl olur ki :1:

güzel olur tatlım tabi yaa süper düşünmüşsün bence sevinir nişanlında:34:bende aşkımı mutlu etmeye bayılıyorummmmm:16::16::16:

Ay şeyma seni dinleyince kendimi çok kazma gördüm-;) CNm bnm ya ne güzel düşünmüşsün-;))

grafiker olunca tabi tasarımcılığını konuşturcaksın bence güzel bi hediye cnm hoşuna gitceğini düşünüyrum:16:

güzel olur tatlım tabi yaa süper düşünmüşsün bence sevinir nişanlında:34:bende aşkımı mutlu etmeye bayılıyorummmmm:16::16::16:
kim bayılmazz ki:16:
Ay şeyma seni dinleyince kendimi çok kazma gördüm-;) CNm bnm ya ne güzel düşünmüşsün-;))
Est. tatlım ya:1: Öyle söyleme. Nişanlım da bana 1cm boyunda elinde bir kitap hazırlamış onun içini yazmış ve bir yüzüğe monte etmiş yurttaki kızlar bayılmıştı şok oldular aaa kitap yüzük diye, yada yüzük kitap da olabilir:9:
grafiker olunca tabi tasarımcılığını konuşturcaksın bence güzel bi hediye cnm hoşuna gitceğini düşünüyrum:16:

:1: Konuş ülen tasarımcılığım :9: İnş. beğenir kızlar yaa:16:

Back