- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.121
merhaba canim, bizde 7 aylik evliyken gitti esim askere.. yalniz kaliyorum ama sonucta aiem bu sehirde.. atandik dedigine göre sen bulundugun sehirde yalnizsin:26: Allah yardimcin olsun..
Ben ramazan bayramında esimin yanina gittim, o gelseydi askerlik uzardi.. bende senin gibi düşündüm.. Bayrami bekar gibi annemlerle mi gecirecegim yoksa evli oldugum icin kayivalidelerle mi.. ikisini istemedim esimin yanina gittim.. cok şükür kavgasiz, tripsiz 5 ay gecirdik bizzaten esim bal gibiydi balli lokma oldu orda
tabi bende onun akli bende kalmasin diye güçlü kadin profili cizdim her konusmamizda.. o yuzden ici rahatti.. o rahat oldukca bizde rahattik
![]()
Merhaba canım nasıl heycanlısındır şimdi :) Kaç gün evci çıktı canım bayramda?bayramda izin alırsan sen gel diyorum ben ben mi gitsem haklsın askerliği uzatmaktansa, evet ben yalnızım yemin törennde yanına gittğimde rahatlamıştı aslında seni çok güçlü gördüm fln demişti ayrılırken bile ağlamamştm orda ama şimdi akşamları aradığında arada dayanamayıp ağlıyorum çok bunalıyorum. dün spora başladım işten çıkınca eve gidp yürüyerek spora gidiyorum zaman geçsin diye eşimde ne gerek var sen kilolu değilsin diyo oysa ağlamamk için kendıme uğraş arıyorum bilmiyor ki :)