- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.141
Amiiiiiinn inşallaaaahh, cümlemize kısmet etsin Rabbim..Mesele acının somutlaştırılması, azlık çokluk falan değil ilkaycım, mesele söyleyiş tarzları:26: Seni etmemiş ama beni etti neden etti dersen insanlar üstü kapalı gönderme yapıyorlar sonrada size mi dedik diyorlar.Sistemi bende eleştiriyorum bunu da söylediğim halde konunun başka taraflara çekilmesine kızdım ben ne söyleyeceklerse üslubunca söylesinler başımın üstünedir.Umarım anlatabildim mesele az acı cok acı meselesi değildi
Kuzum gerçekten ben hepsine çok dua ediyorum özellikle doğuda sınırda falan olanlara
Üzülme lütfen :26: Dualar koruyacak onları inş. Yaşadığın geceyi düşünüyorum, düşünmesi bile çok zor, Allah kollarına sağ sağlim aldığın günü de göstersin.
![]()
Allah kabul eder inşallah dualarımızı canım..:26:
inanıyorum dualarımız koruyacak ve sağ salim gelecekler yıllar sonrada anacağız bugünleri hep anlatsın valla askerlik anılarını ömür boyu dinlemeye razıyım

Canım bizim acemilik sıralarıydı sanırım düzenleme var ama ancak yılbaşından sonraya uygulaması demişlerdi. İnşallah erkenden olur.Düşünsene..Amcam 22 ay yapmış o zamanlar birden kısalmış şafak70ken hooopp gelivermişşşş![]()
aman ya yıllardır düşecek deniyor bişey olduğu yok!
yılbaşında düşsün onada razıyız 1 ay erken gelir o zaman

inşallah diyorum umut fakirin ekmeği napalım

ayy ne güzel şanslıymış amcan cnm bide habersiz birden olması daha güzel

dayım anlattı benimde onlardan öncekiler mi sonrakiler mi ne bitmesini beklerken 3 ay uzatmışlar askerliği ne fena düşünsene

biz kısalsın diye beklerken bde uzamasın ortalık böyle karışık olursa

ALLAH KORUSUN!!!:26: