• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Mesele acının somutlaştırılması, azlık çokluk falan değil ilkaycım, mesele söyleyiş tarzları:26: Seni etmemiş ama beni etti neden etti dersen insanlar üstü kapalı gönderme yapıyorlar sonrada size mi dedik diyorlar.Sistemi bende eleştiriyorum bunu da söylediğim halde konunun başka taraflara çekilmesine kızdım ben ne söyleyeceklerse üslubunca söylesinler başımın üstünedir.Umarım anlatabildim mesele az acı cok acı meselesi değildi:34::34:

:46::46::46: Kuzum gerçekten ben hepsine çok dua ediyorum özellikle doğuda sınırda falan olanlara:31: Üzülme lütfen :26: Dualar koruyacak onları inş. Yaşadığın geceyi düşünüyorum, düşünmesi bile çok zor, Allah kollarına sağ sağlim aldığın günü de göstersin.:29:
Amiiiiiinn inşallaaaahh, cümlemize kısmet etsin Rabbim..
Allah kabul eder inşallah dualarımızı canım..:26:
inanıyorum dualarımız koruyacak ve sağ salim gelecekler yıllar sonrada anacağız bugünleri hep anlatsın valla askerlik anılarını ömür boyu dinlemeye razıyım :1: yeterki gelsin o :50:

Canım bizim acemilik sıralarıydı sanırım düzenleme var ama ancak yılbaşından sonraya uygulaması demişlerdi. İnşallah erkenden olur.Düşünsene..Amcam 22 ay yapmış o zamanlar birden kısalmış şafak70ken hooopp gelivermişşşş:32::32::32:

aman ya yıllardır düşecek deniyor bişey olduğu yok!
yılbaşında düşsün onada razıyız 1 ay erken gelir o zaman :46:
inşallah diyorum umut fakirin ekmeği napalım :50:
ayy ne güzel şanslıymış amcan cnm bide habersiz birden olması daha güzel :27:
dayım anlattı benimde onlardan öncekiler mi sonrakiler mi ne bitmesini beklerken 3 ay uzatmışlar askerliği ne fena düşünsene :36:
biz kısalsın diye beklerken bde uzamasın ortalık böyle karışık olursa :53:
ALLAH KORUSUN!!!:26:

bizim ne demek istediğimizi ozletlemissin cnm anlatmak istedigimiz buydu yoksa sizin durumunuz bizden daha zor bunun bilincindeyiz en ufak bi lafta etmedik...Allah yardımcın olsun dayanma gücü versin cnm askerini korusun dualarimiz askerlerimizle...

Allah razı olsun eksik olmayın..
amin canım korusun Yüce Rabbim tüm vatani görevini yapan kardeşlerimizi..:72::72::72:

Kızlar 8 yaşında bir çocuğu evlendirmişler ya vajinal ve iç kanamadan ölmüş :14::14::14::14::14: Şu an varya çok kötü oldum.Bide islamı buna alet etmiyolar mı deli oluyorumm elime bi verseler onları çoookk sinirliyiiimmmmmmmmmmm çoookkkk:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

içim parçalandı!!!!!!!!!!!!!
pislik herifler pislik insanlar hepinizin şeyi kopsun inşallah!!!:47::47:
gebermeyin çekin ömür boyu!!!!

uzun donem daha zor evet ama evli insanlar icin 1 hafta ayri kalmak bile zordur..
Allah hepimize sabir versin..
aaahh ahhh askerde ne mantik var ne de dedigin gibi bu kdr ihtiyac. tamam askerlik yapilsin ama devleti korumakla ilgli seyler yaptirsinlar getir gotur ayak isi degil! onlar icin ayri maasli calisan alsinlar.
bide zorla ya bu nasl bsy zorla seni aliyorlar goturuyorlar hayatindan 1 bucuk yili harcatiyorlar. gercekten tek is vatani korumaksa hicbir sozum yok. ama daha cok komutanlarin isini yapiyorlar onlarda oturdugu yerden para kazaniyor iste.aman ya neyse.
tek dilegim bir an once gecsin bitsin su gunler.kavusalim artik sevdiklerimize :16:
ayyy oyle bi supriz olsa varya ne cilginliklar yaparim sevincten cildiririm canim ayyy dusuncesi bile cok heyecanli :1:

Canım benim askerligin bu kadar uzun olması öyle saçma ki 15 ay ne ya en fazla 10 ay olmalı ! 1.5 sene gencecîk bir insanın hayatından bildigin calıyorsun
Allah sabır versin canım işiniz gercekten cok zor hele seninki çok öok daha fazla zor canım
İnsallah kısalır canım benim dualarımız seninle

Canım benim askerligin bu kadar uzun olması öyle saçma ki 15 ay ne ya en fazla 10 ay olmalı ! 1.5 sene gencecîk bir insanın hayatından bildigin calıyorsun
Allah sabır versin canım işiniz gercekten cok zor hele seninki çok öok daha fazla zor canım
İnsallah kısalır canım benim dualarımız seninle

çok saçma ya ! inşallah en yakın zamanda çözülür, kısalır askerlik..
Amin canım Allah razı olsun.. buna şükür ya. daha kötülerini düşünüyorum ve şükrediyorum her zaman Allah'a :31:

gunaydin:16: cok az kaldiiii coookkk :16: ayyy pazartesi o yol nasil bitecek :111:

CNm ne güzel ya bak günü konulmuş ben nişanlıyım ama düğün tarihinden kimse bahsetmiyor of çok bunalıyorum inş benimki de hemen belli olur

kızlar ben ne nişanlıyım ne evli bize de acıyın :ssz: once askerlık aradan cıksın dedik :51: bu arada siz bişiler yaptıkca bana heves geldi yardım lazımsa gelelim temizliğe :1::1:

evet benim ki de 16sında gelecek, ama askeriye kendi havaalanına gitmesin izin vermiyor ordakilerin bizimkiler ucaklarını iptal etti, askeriye kendisi ucaga bindircekmiş, umarım yollarda sürünmezler, zaten doğuda toplu asker cok dikkat çekiyo. her dakika dua okuyorum türkçeyi unuttum:18:
bu arada sizinkiler hangi şehirdeler ?

Benim eşim çoktan uçak bileti aldı, kendi gelicek. Askeriye mi getiriyomuş :53:

Amiiiiiinn inşallaaaahh, cümlemize kısmet etsin Rabbim..
Allah kabul eder inşallah dualarımızı canım..:26:
inanıyorum dualarımız koruyacak ve sağ salim gelecekler yıllar sonrada anacağız bugünleri hep anlatsın valla askerlik anılarını ömür boyu dinlemeye razıyım :1: yeterki gelsin o :50:

aman ya yıllardır düşecek deniyor bişey olduğu yok!
yılbaşında düşsün onada razıyız 1 ay erken gelir o zaman :46:
inşallah diyorum umut fakirin ekmeği napalım :50:
ayy ne güzel şanslıymış amcan cnm bide habersiz birden olması daha güzel :27:
dayım anlattı benimde onlardan öncekiler mi sonrakiler mi ne bitmesini beklerken 3 ay uzatmışlar askerliği ne fena düşünsene :36:
biz kısalsın diye beklerken bde uzamasın ortalık böyle karışık olursa :53:
ALLAH KORUSUN!!!:26:

içim parçalandı!!!!!!!!!!!!!
pislik herifler pislik insanlar hepinizin şeyi kopsun inşallah!!!:47::47:
gebermeyin çekin ömür boyu!!!!

Ay kuzum Allah korusunn yaa uzamaz ya sürekli kısalsın diye çalışma yapılıyo en kötü böyle kalır yine ama uzamaz.zaten uzarsa yuh derim:41: evet kuzum kızcağıza da çok üzüldm gün boyu aklıma gelip durdu kimbilir neler yaşadı o gece yavrucağız yaa:14::14::14::14:

Back