- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.041
amasyaya selam
Az kaldi yahu
bosverin baskalarini 

Az kaldi yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amasyaya selam![]()
Az kaldi yahubosverin baskalarini
![]()
AynenBennur diğer mahalleye bensiz gidince öyle oldu napalım
günaydınnnn
![]()
gunaydincok az kaldiiii coookkk
ayyy pazartesi o yol nasil bitecek :111:
Ne kadar sürüyordu canım arba ile gidiyordunuz değil mi arkadaşınızla![]()
istanbul uzerinden gidersek 10 saati bulurmus, o yuzden canakkale uzerinde gidecegiz biz, bilemedim kac saat sürerevet arabayla gidecegiz, pazar günü yolluk hazırlayacağım
esime de kurabiyeler yapacagim, dönüşte yesin, araba kullanmak istiyor uykusunu acmak icin uyumak istemiyorum o sebeple yemege verecegim kendimide onu da
meyve koyacagim bol bol
![]()
ne guzel sevdıklerınıze kavusuyorsununuz Allah'ım bır daha ayırmasın darısı da 352. donemlere ıns ama daha coook![]()
Teşekkürlerne guzel sevdıklerınıze kavusuyorsununuz Allah'ım bır daha ayırmasın darısı da 352. donemlere ıns ama daha coook![]()
Ayy ne güzeell.Biz hiç beraber uzun yola gitmedik arabayla
Ama eminim çok güzeldir hele de teskere sevinciyleee
Ben arabada kuruyemiş yemeyi de çok severim
Şam fıstıklarını ayıklayıp nişanlıma da yediriyodum o kullanırken
Aaaayy İlkaaayyyyy çok heyecanlıyımm yaaaaa
dünden beri heyecandan galiba midemde bulantı var:44:
AmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnTatlım üzülmeyin dicem ama bende yaşamıştım önceki dönemlerin şafağına bakıp iç geçirmek nasıl bir duygudur biliyorum
İnsan hakim olamıyo kendine
İnanın zaman geçiyor da biz algılarımızla yavaşlatıyoruz onu.Zor tabi beklemek ama sizde göreceksiniz ki bu günlerriiiiii
![]()
Teşekkürlerbizde daha cok diyorduk ama bak bugunler geldi
bu döngü böyle devam edecek
sizde sizden sonra gelenlere bayragi birakacaksiniz
kuruyemisi iyi hatirlattin seyma :13: biz cok yolculuk yaptik ama bu sefer ki baska tabi, bambaska bi mutluluk ve heyecanAllah sagsalim evimize girmeyi nasip etsin
![]()
Sen bana atıştırmalık de yeter kuzumTeşekkürlerbizde daha cok diyorduk ama bak bugunler geldi
bu döngü böyle devam edecek
sizde sizden sonra gelenlere bayragi birakacaksiniz
kuruyemisi iyi hatirlattin seyma :13: biz cok yolculuk yaptik ama bu sefer ki baska tabi, bambaska bi mutluluk ve heyecanAllah sagsalim evimize girmeyi nasip etsin
![]()
Tabi bak bizde acemilik gibi olacak sanıyoduk heptez zamanda bızde bugunlerı goruruz ınsss canım tabı ınsan uzuluyor ama en azından acemılık bıttı dıye kendımı tesellı edıyorum![]()
AynenBennur diğer mahalleye bensiz gidince öyle oldu napalım
günaydınnnn
![]()
günaydıııııın![]()
tutamadım kendimi şeyma resmen saygısızlık bu yapılan daha önce hiç bişey demedim ama bu youta varınca tutamadım kendimi![]()
bizim mahalleye laf etmişler susamadım![]()
Sen bana atıştırmalık de yeter kuzumCipsi sen koyarsın zaten gerci arabada eller yağlı nasıl olur bilemedim:44: Gireceksınız kuzum inş. sağsağlim amiiinnn
ayy evin kapısına geldiğiniz an da çok heyecanlı olur.
Tabi bak bizde acemilik gibi olacak sanıyoduk hepkorkuyoduk ama ustalıkta herşey düzene girdi, düzenli arama sorma, çarşılar falan.Yaşanıyor ve geçiyor canım
Kavuşma sırası size gelecek
![]()
cips iyi olmaz ellerimiz yagli olur tatlimayy pazar günü cok isim var
Evimizn kapisina yine ayakkabilarini cikarip tipislayacakher zaman ki gibi önce banyoya gidip, coraplarini sepete atip, ayaklarini yikayacak
bu sefer muhtemelen evi gezecek, agzina biseyler tikistiracak sonra da dus alacak
![]()
Kocişle 'askerliksiz' hayata merhabaaaa![]()
Kuzum sen salı gün izinlisin o zaman
![]()
Günaydın tatlım ya kusura bakma dün uyudum benBoş verrr bebek işi bizimkisiiii hahahaha
ne derlerse desinler ben verdim gereken cevabı.Takma mutluluğumuza bakalım
![]()
:26: Anladım canım bende daha istemedimhenüz daha istemedim ama pazartesi ve sali icin izin isteyeceğim![]()
bende verdim daha da bişey demem konuşmanın seviyesini çekti ztn aşağı daha da muhattap olmam bende
evet kocaman mutluluklar geliyor![]()
koca adama yapacağı işi anlatıyorum bana diyo ki 'bak hele yeni yetme gelmiş bana laf anlatıyor'gülsem mi kızsam mı ne diyeceğimi bilemedim kızlar ya
![]()