- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.841
eeee kızlaaarr kimseden cıt yok canım sıkıldııı:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımmsiz aynı şehirde miydinizz tatlım gelince rahat görüşebiliyomusunz
ben biliyorumm![]()
Kuzummm Allah kolaylık versin yemekleri okuyunca ağzım sulandıiyi geceler kızlar
yorgunluktan geberiyorum :2: hasta da olacam galiba.
bizim telaş hazırlıklar tam gaz devam ediyor.
Ev temizliği bitti sarma sardık dün bugünde tarhana yoğurduk hamur kestik (çorbalık ve makarna ) köfte yuvarladık nişan için yimekler hazırlıkları da bitti. Baklava yapılcak ama annem onu erken yapmayalım diyor.
Yarın bizim asker çarşıya çıkacak o yüzden onla geçiririm zamanı.
Havalar ciddi manada soğudu bursada yaa :44:
Hazırlıkları tamamlarken bir yandan da sivas yolculuğum için hazırlanıyorum kızlar çok yoruluyorum o yüzden gelemiyorum.
15i akşamda binip gidicem sivastayken gelemem zaten sizlerde ozmnlar kavuşma heyecanıyla gelemezsiniz gelince birbirimize anlatacak çoook şeylerimiz olacak güzel kavuşma anları hasret gidermenin lezzeti![]()
günaydinlar hatunlar oh beee sonunda bende 10 dan geriye düstümbi bitmedi su günler
28 eylülde insAllah yaninda olacagim askerimin
![]()
Ladin Mobilya
Kızlar ben ladini çook beğeniyorummm bu takım tam istediğim gibiii uğradıgınızda bakın bi![]()
Hadi yaa:26: bende bu rengi çok sevmiştim.bakayım yanında başka renk kutucukları vardı secenekler neymişseyma modeli cok güzel rengini siyah alma annemlerden biliyorum kiri belli etmez diye aldi ama tozu cok belli ediyor :26: modeli cok güzel ama
Ben askımı ne zaman görücem kim bilir-![]()
Ben askımı ne zaman görücem kim bilir-![]()
Kuzum biz farklı şehirlerdeyiz her ay gördüm gerçi neyse napalım
her ay görmüşsün bak ne güzel ben yemin töreninden beri görmüyorum ya ben napim bizde ayrı şehirlerdeyiz![]()
kocam geliyoooooooooooooorrrrrrrrrr :111::111::111::111::111::111:
:119::119::119::119::119::119: