• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

merhaba kızlarr yemin toreni heyecanı basladı varmı yemin torenine gidecek olan sizlerinkine kac gün kaldı :72:
nasip olursA BU PERSEMBE KAVUSUYORM YARİMLE sizlerinki ne zaman

Canım bizim topik başka yerde. Burdaki arkadaşlar doğan güneşi sayıyor biz daha yemin törenini sayıyoruz. Bende cuma kavuşuyorum inşallah .

öğretmenler için atanan yerler saat 11:00 de belli olucakmış kızlar.. kardeşime bol bol dua edin.. :26:
Allah gönlüne göre bir yer verir inşallah.. %30 ist. %60 van olucak galiba...

Son düzenleme:
sirayla diyorsun yani:1: insallah hayirli zamanda evlen ama gec kalma :23:

Evet sırayla..kızlar tarihi benden önce belirledi.. bakalım bizimkide dönsün sonrasından önümüzü görüp ona göre belirlicez. 9. yılımızda evli olucaz inşaallah... benim bazen çocuk krizim tutuyor :23: evlendikten 1 yıl sonra belki çocuk diye tuttururum...

Evet sırayla..kızlar tarihi benden önce belirledi.. bakalım bizimkide dönsün sonrasından önümüzü görüp ona göre belirlicez. 9. yılımızda evli olucaz inşaallah... benim bazen çocuk krizim tutuyor :23: evlendikten 1 yıl sonra belki çocuk diye tuttururum...

bosver bizde 10.yilimizda evlendik:31: 10.yil şerefine :9: evlilik oturduktan sonra ertelemeyin zaten :16:

günaydın kızlaaar:16:

şehir dışı iş olmasın diye bekledim şehir içinde işe başladım sanırım fabrika çerkezköye yollıcak beni ne bahtsızım ben ya:14::14:

evliliğin oturması alışılması ne kadar sürüyor ilkay:26: öncesinde geçen süreye bağlı mı sence:26:

hayir paylasima bagli bence:31: daha önce ne kadar süre birlikte oldugunun yada ne kadar cok sevdiginin bir önemi yok.. ne kadar paylastigin ve ne paylastigin önemli:31: kendinde neleri degistirebildigin önemli:31: beklentilerin önemli:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
hayir paylasima bagli bence:31: daha önce ne kadar süre birlikte oldugunun yada ne kadar cok sevdiginin bir önemi yok.. ne kadar paylastigin ve ne paylastigin önemli:31: kendinde neleri degistirebildigin önemli:31: beklentilerin önemli:31:

daha fazla özveri, anlayış gerekiyor sanırım şimdiye benzemeyecek sonuçya devamlı bir aradasın :26:
peki sinr anında nasıl ortamı sakinleştiriyodunuz illa ki ufakta olsa gerginlikler olucak bu kısım korkutuyor beni:26:

daha fazla özveri, anlayış gerekiyor sanırım şimdiye benzemeyecek sonuçya devamlı bir aradasın :26:
peki sinr anında nasıl ortamı sakinleştiriyodunuz illa ki ufakta olsa gerginlikler olucak bu kısım korkutuyor beni:26:

ben genellikle o an icin susmayi tercih ediyorum, çünkü o an ne soylesem kendimi anlatamayacagim, biraz bekleyip sakinlesince konusmaya basliyorum:31: zaten bizde bagirma falan olmuyor, trip atiyoruz birbirimize :1: evlendikten sonra esim daha cok dileyen taraf oldu, biraz susup kendimi cekince o bana tipisliyor :16:

ben genellikle o an icin susmayi tercih ediyorum, çünkü o an ne soylesem kendimi anlatamayacagim, biraz bekleyip sakinlesince konusmaya basliyorum:31: zaten bizde bagirma falan olmuyor, trip atiyoruz birbirimize :1: evlendikten sonra esim daha cok dileyen taraf oldu, biraz susup kendimi cekince o bana tipisliyor :16:

haklısın cnm iyi bir yöntem aslında susmak:9: annem de hep der en büyük silah susmak diye... biz evlenicek kızların senin tecrübelerine daha çook ihtiyacı olucak:16:

haklısın cnm iyi bir yöntem aslında susmak:9: annem de hep der en büyük silah susmak diye... biz evlenicek kızların senin tecrübelerine daha çook ihtiyacı olucak:16:

susup icine atmakla o an icin susmak farkli seyler tabi :31: Estağfurullah:17: sormak isteyen olursa yardimci olurum tabii.. umarım bundan rahatsiz olan yoktur :26:

susup icine atmakla o an icin susmak farkli seyler tabi :31: Estağfurullah:17: sormak isteyen olursa yardimci olurum tabii.. umarım bundan rahatsiz olan yoktur :26:

bence kırıcı söz olmadıktan sonra kimse rahatsız olmaz sohbet etmek için bu topikteyiz:16:
anladım cnm demek istediğini:16:
hazırlıklar tamam mı cnm evinin şenlenmesine çoook az kaldı:16::16:

Back