- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.861
evli, mutlu birdeeeeolmak istiyorum
![]()
cok uzak degil o günler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli, mutlu birdeeeeolmak istiyorum
![]()
merhaba kızlarr yemin toreni heyecanı basladı varmı yemin torenine gidecek olan sizlerinkine kac gün kaldı
nasip olursA BU PERSEMBE KAVUSUYORM YARİMLE sizlerinki ne zaman
cok uzak degil o günleraskerlikte bitti iste
![]()
öğretmenler için atanan yerler saat 11:00 de belli olucakmış kızlar.. kardeşime bol bol dua edin.. Allah gönlüne göre bir yer verir inşallah.. %30 ist. %60 van olucak galiba...
tabi önce ekim kasımdaki kızların düğünlerini bekliyoru.. sonra sanin hamis haberini sonrada benim düğün :119:
sirayla diyorsun yaniinsallah hayirli zamanda evlen ama gec kalma
![]()
öğretmenler için atanan yerler saat 11:00 de belli olucakmış kızlar.. kardeşime bol bol dua edin.. :26:
Allah gönlüne göre bir yer verir inşallah.. %30 ist. %60 van olucak galiba...
Evet sırayla..kızlar tarihi benden önce belirledi.. bakalım bizimkide dönsün sonrasından önümüzü görüp ona göre belirlicez. 9. yılımızda evli olucaz inşaallah... benim bazen çocuk krizim tutuyorevlendikten 1 yıl sonra belki çocuk diye tuttururum...
günaydın kızlaaar
şehir dışı iş olmasın diye bekledim şehir içinde işe başladım sanırım fabrika çerkezköye yollıcak beni ne bahtsızım ben ya![]()
bosver bizde 10.yilimizda evlendik10.yil şerefine
evlilik oturduktan sonra ertelemeyin zaten
![]()
Kuzum hayırlı olsun işin.Üzülme herşeyde bir hayır vardır![]()
evliliğin oturması alışılması ne kadar sürüyor ilkay:26: öncesinde geçen süreye bağlı mı sence:26:
hayir paylasima bagli bencedaha önce ne kadar süre birlikte oldugunun yada ne kadar cok sevdiginin bir önemi yok.. ne kadar paylastigin ve ne paylastigin önemli
kendinde neleri degistirebildigin önemli
beklentilerin önemli
![]()
daha fazla özveri, anlayış gerekiyor sanırım şimdiye benzemeyecek sonuçya devamlı bir aradasın :26:
peki sinr anında nasıl ortamı sakinleştiriyodunuz illa ki ufakta olsa gerginlikler olucak bu kısım korkutuyor beni:26:
ben genellikle o an icin susmayi tercih ediyorum, çünkü o an ne soylesem kendimi anlatamayacagim, biraz bekleyip sakinlesince konusmaya basliyorumzaten bizde bagirma falan olmuyor, trip atiyoruz birbirimize
evlendikten sonra esim daha cok dileyen taraf oldu, biraz susup kendimi cekince o bana tipisliyor
![]()
Canım bizim topik başka yerde. Burdaki arkadaşlar doğan güneşi sayıyor biz daha yemin törenini sayıyoruz. Bende cuma kavuşuyorum inşallah .
haklısın cnm iyi bir yöntem aslında susmakannem de hep der en büyük silah susmak diye... biz evlenicek kızların senin tecrübelerine daha çook ihtiyacı olucak
![]()
susup icine atmakla o an icin susmak farkli seyler tabiEstağfurullah
sormak isteyen olursa yardimci olurum tabii.. umarım bundan rahatsiz olan yoktur :26: