• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

:4:

Selam kızlar
Selam bennurcum bütün syfaları okuorum da cepten zor yazılıoo ondan dahil olamıorum pek
Cok iyiyim sadece 9 gün hatta 8 gün kaldı :))
Nişan tarihimiz belli oldu kasım da da evlenîyoruz sanırım 9 yada 16 kasımmmm
Aaiiiiy cabuk gelsin yaee cok işimiz var
Ama önce 4 gün tatile gidioz hiihih
Sen nasılsın askerin nasıl ?

süper cnm şimdiden hayırlı olsun güzel günlere az kaldı önce tatil sonra nişan hooop düğün çok işin var kuzum senin :16::16::16:

iyiyim bende cnm çalışmaya başladım böylelikle zaman daha hızlı geçmeye başladı sooon 8 artık keyifler yerinde şükür:16::16:

süper cnm şimdiden hayırlı olsun güzel günlere az kaldı önce tatil sonra nişan hooop düğün çok işin var kuzum senin :16::16::16:

iyiyim bende cnm çalışmaya başladım böylelikle zaman daha hızlı geçmeye başladı sooon 8 artık keyifler yerinde şükür:16::16:

Evet canım çok fena kosturmamız olca cok heyecanlııııı )))

kızlarrr bi kaç gündür bilgisayara giremedim ben de seda gibi telden zor yazıyorum yaa ne var ne yok:31:
çok az gününümz kaldı:52:

kızlarrr bi kaç gündür bilgisayara giremedim ben de seda gibi telden zor yazıyorum yaa ne var ne yok:31:
çok az gününümz kaldı:52:
9 bitmek üzereeee:16::16::16::16: hoşgeldin caaanımmm
İş uzayınca cılkı cıkıo ne gerek var beklemeye dedik )))
Birde cok kıs olmadan evlenelim dedik hihihiihihih
Sagol canım benim ;)))

Ohhhh:21::21: iyi yapmışssınız canımmmm:46::46::46::46::46: bizde kasımda 9'u şimdilik:1::1::1:

Back