351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet yaptıkları herşeyi bos bıseymıs gıbı görüyor bnm sözlümde =) ne guzel ben gıdemıyorum okulum var ama yemin törenıne gtmeyı ıstıyorum otobus bakıyorum da ankaradan pek yok manısaya ya buarada ne guzel keşke bende kurabıye yapıp götürsem canım =)

oyyy bugün 10 dakka konuştuk ailesi gidemiyormuş yemin törenine uzak diye kiyamam diyo iyiki kısa dönem cıktı uzun dönem olsaydi kesin dayanamazdım zaten vakit gecmiyor

canlar manisaya yemin törenine gitmek için otobüs firmalarına bakıyorum ama çok az var ya ankaradan bilen var mı =(

ben de ankaradyım cnm, nişanlıma manisaya hafta sonu gtsem mi die otobüs firmalarına bakmıştım, üç tane firma gidiomuş sanırım dimii

cnmm sormaa yaa bu ankaranın havası beni öldürdü grip etti, bi yağmur yağdı açtı kapadı güneş açtıı buraya yaz gelmiyck sanırımmm

ankara böyle canım ya bı kac gun hava guzeldı ama ayazı ve sogugu meshurdur yanı yazlıklar bır turlu cıkmadı zaten halen kabanla geziyoruz canım =)

cnmm sormaa yaa bu ankaranın havası beni öldürdü grip etti, bi yağmur yağdı açtı kapadı güneş açtıı buraya yaz gelmiyck sanırımmm

ben de ankaradyım cnm, nişanlıma manisaya hafta sonu gtsem mi die otobüs firmalarına bakmıştım, üç tane firma gidiomuş sanırım dimii

Güneş vardı terliyorduk birden yağmur bastırdı yaa sonrada bi ruzgar mahvolduk:26:
Sende gel pazar günü manisaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…