- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.301
Evet esimde voleybol oynayacagiz bugun demisti sabah konustugumuzda..spor yaptik sonunda dedi sikildim yurumekten dedi. Spor yaptigu icin mutluydu kocisimziyarete gelirken tel sokabilirmiyim iceri dedim evet dedi tele karismiyorlarmis.. yiyecek goturebiliyormusuz en sevdigi kurabiyelerden yapacagim haftaya
askerimle görüştüm, hasret giderdim, geldim yehuuuuu :))))))
Bukeeeettt bu ankarada bi günde 4 mevsim yaşadım ya bugün:44:
canlar manisaya yemin törenine gitmek için otobüs firmalarına bakıyorum ama çok az var ya ankaradan bilen var mı =(
https://www...................../132922953560774/
ankara mamak mebs okulu eşleri grubumuza bekliyoruz
CNm bu bağlantı açılmıyor ya acaba bi sorun mu var
ben de ankaradyım cnm, nişanlıma manisaya hafta sonu gtsem mi die otobüs firmalarına bakmıştım, üç tane firma gidiomuş sanırım dimii
canım metro var bı ulastıgım benım
Canim face arkadas bulma butonuna ankara mebs okulu esleri yaz
cnm hakiki koç ve anadolu da yazıyor nette bi bak istersen
Ay face imi kapattım aşkım gidince neyse artık burdan takip ederim bende zaten sinirim bozuk bugün hiç aramadı-
canım anadoluya baktımda salihli diyor direkt manisaya yok galiba yerde çok fazla yok sen gidecekmisin yemin törenine canım
Canim face arkadas bulma butonuna ankara mebs okulu esleri yaz
Maca gitmisler bugun ondan olabilir aramamasi. Hangi boluk sizin evlimisiniz cocuk varmi.benim kizim var 2 yasinda
cnmm sormaa yaa bu ankaranın havası beni öldürdü grip etti, bi yağmur yağdı açtı kapadı güneş açtıı buraya yaz gelmiyck sanırımmm
cnmm sormaa yaa bu ankaranın havası beni öldürdü grip etti, bi yağmur yağdı açtı kapadı güneş açtıı buraya yaz gelmiyck sanırımmm
ben de ankaradyım cnm, nişanlıma manisaya hafta sonu gtsem mi die otobüs firmalarına bakmıştım, üç tane firma gidiomuş sanırım dimii
Ay CNm Allah bağışlasın yok ya ben nişanlıyım daha 4.bölükte benim ki
ankara böyle canım ya bı kac gun hava guzeldı ama ayazı ve sogugu meshurdur yanı yazlıklar bır turlu cıkmadı zaten halen kabanla geziyoruz canım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?