- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.541
boylesine senin de mi askerin 351. dönem?
Yok canım o evlilik topiğinin konu sahibesi

Ama önceden asker yareniymiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin o zamannnnn
İyiyim ne olsun :44: zaman geçirmeye çalışıyoruzGelinlik baktım hafta sonu öyle işte
Yok canım o evlilik topiğinin konu sahibesi
Ama önceden asker yareniymiş![]()
hazırlıklar hızlandı desenee
yok canım 349. dönem kısa dönem asker yareniydim ben çok şükür kavuştuk biz darısı size olsun inşallah sağ salimm
tanımlamanın güzelliğine bakk, saoll canımm![]()
aminnnn canım allah razı olsunnhazırlıklar hızlandı desenee
yok canım 349. dönem kısa dönem asker yareniydim ben çok şükür kavuştuk biz darısı size olsun inşallah sağ salimm
tanımlamanın güzelliğine bakk, saoll canımm![]()
bişeyler buldunmu canım? geçen paylaşılan modeller güzeldi...
sedacım süper olmuş... nişanı evdemi düşünüyosun? evdeyse abiyemi yoksa salon tutup kabarıkmı giycen?
bişeyleri yetiştirme telaşında seriye bağladım yine![]()
Yok ya benden başka kimse de hareket yok, zaten görümcemle gittik baktık ama o da benle yaşıt yani onunki hareket sayılmaz gezmek için geldiTanımlama güzel oldu ama doğru değil mi işte
![]()
aminnnn canım allah razı olsunnsağ salim olsun da dediğin gibi gerisi önemli değil
askerin dönünce neler değişti nasıl davranalım ne yapalımm neler tavsiye edersin bize???:26:
ilkay evi süslemeye başladın mı![]()
doğru doğruu
öncelikle yadırgama sivil hayata geçişinii, ne kadar rahat yerde yapmış olurlarsa olsunlar sivile geçince bocalıyolar..
bu sürede gösterdiğin anlayışı biraz daha göstermen gerekebilir
bide artık hayatta önlerinde engel kalmadıkları için tamamen işe yöneliyolar.
hali hazırda bi işi yoksa bide onun iş arama stresi için alttan almaya başlıyosunn
anacım bizim derdimiz, anlayışımız biter mii![]()
Bizimkiler kurulu düzene gelmiycek evli değiliz yani:26: İşi var bizimkinin ama pat diye düğün hazırlığının içine düşcek:26: Biraz somut davranışlardan örnek verir misin canm mesela nelerde zorlanıyorlar:44:
bizimde aynen öyle olacak düğün hazırlıklarına başlıycaz hatta gelir gelmez nikah salonuna evraklarımızı vermemız gerekıyor 20 eylüle kadar. bide abisinin nişanı var 1 hafta sonra ohooo okadar yoğunki nolcak bilmiyorum
off anlayış anlayış nereye kadar dimidoğru doğruu
öncelikle yadırgama sivil hayata geçişinii, ne kadar rahat yerde yapmış olurlarsa olsunlar sivile geçince bocalıyolar..
bu sürede gösterdiğin anlayışı biraz daha göstermen gerekebilir
bide artık hayatta önlerinde engel kalmadıkları için tamamen işe yöneliyolar.
hali hazırda bi işi yoksa bide onun iş arama stresi için alttan almaya başlıyosunn
anacım bizim derdimiz, anlayışımız biter mii![]()
kizlaaaaaaaarrrrr
10'dan geriye sayalim artik, aklımı kaybedecegim yakinda![]()
![]()
![]()
Bizimkiler kurulu düzene gelmiycek evli değiliz yani:26: İşi var bizimkinin ama pat diye düğün hazırlığının içine düşcek:26: Biraz somut davranışlardan örnek verir misin canm mesela nelerde zorlanıyorlar:44:
ben 10 dan geriye saymaya baslayınca da hiç doğan güneş diyemedik diye mızırdancam hahahahha
hf gecmio yae :18::18:
AynenDiyodum ki 349ların şafağı bizde olsun daha ne! Bitti diye göbek atarım diyodum
Ama nerdeeee 2 gün bile zor geçicek
![]()
aslında somut olarak diil de manevi olarak boşlukta oluyolar şeymacım
arada beklenmedik parlamalar olabiliyo mesela
veya uyku düzenini ayarlayamıyolar, yadırgıyolar,
benim hem abim hem nişanlım 349. dönem gidip geldiler,
iki asker yolu bekledim üstelik.
abim direk düğün telaşına düştü, biraz bunaldı açıkcası,
nişanlım da iş telaşına düştü o da ilgisizleşti bi dönem biraz.
üstlerine çok gitmemek lasımm
ki bak abimi bayramda komutanı aradı bayramlaşmak için, oturduğu yerden bi kalkışı vardı buyrun komutanım die
dedik bakıyoruz da hala asker psikolojisinden çıkamamışsın die düşünn![]()
olsun oyalanmış olursunn cumaya kadar zaten sana 3-4 gün yeter hazırlmnmak için yupppiii:)kismen canimcumaya kadar doluyum aksamlari, ondan itibaren vaktim olacak süslemelere, temizlige
![]()
senin de zormuş canım 2 asker beklemişsinnaslında somut olarak diil de manevi olarak boşlukta oluyolar şeymacım
arada beklenmedik parlamalar olabiliyo mesela
veya uyku düzenini ayarlayamıyolar, yadırgıyolar,
benim hem abim hem nişanlım 349. dönem gidip geldiler,
iki asker yolu bekledim üstelik.
abim direk düğün telaşına düştü, biraz bunaldı açıkcası,
nişanlım da iş telaşına düştü o da ilgisizleşti bi dönem biraz.
üstlerine çok gitmemek lasımm
ki bak abimi bayramda komutanı aradı bayramlaşmak için, oturduğu yerden bi kalkışı vardı buyrun komutanım die
dedik bakıyoruz da hala asker psikolojisinden çıkamamışsın die düşünn![]()
Ayyyybuna çok güldüm işte.Anladım canım napalım idare edicez artık biz özlemiş olcaz ilgi bekliycez ama onlar herkesle görüşmeye çalışcak arkadaşları komşuları akrabaları 'senin yolunu ben gözledim ama gidip onlara vakit ayırıyorsun' tripleri çok olcak sanırım bende
![]()
olsun oyalanmış olursunn cumaya kadar zaten sana 3-4 gün yeter hazırlmnmak için yupppiii:)
senin de zormuş canım 2 asker beklemişsinn
aaaaaaaay ben dayanamam ilgisizliğee artık sıra bende ilgilensin yaa kaç ay bekledik şımarmak içinşimdi biraz düzeldi mi canım asekrden ilk geldiği halerine göre peki?
yapma yapma kısa bi süre sonra sana kalcaz zatenn :123::123:
tabi tabi çok şükür düzeldii
biz bide uzak şehirlerdeyiz onun da etkisi vardı![]()