• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Hoş geldin o zamannnnn:16:
İyiyim ne olsun :44: zaman geçirmeye çalışıyoruz:31: Gelinlik baktım hafta sonu öyle işte

hazırlıklar hızlandı desenee :32::32::32:

boylesine senin de mi askerin 351. dönem :31:?

yok canım 349. dönem kısa dönem asker yareniydim ben çok şükür kavuştuk biz darısı size olsun inşallah sağ salimm :72::72::72::72:

Yok canım o evlilik topiğinin konu sahibesi:9:
Ama önceden asker yareniymiş:31:

tanımlamanın güzelliğine bakk, saoll canımm :16::16::16:

yok canım 349. dönem kısa dönem asker yareniydim ben çok şükür kavuştuk biz darısı size olsun inşallah sağ salimm :72::72::72::72:

Yok ya benden başka kimse de hareket yok, zaten görümcemle gittik baktık ama o da benle yaşıt yani onunki hareket sayılmaz gezmek için geldi :31: Tanımlama güzel oldu ama doğru değil mi işte :1::1:

aminnnn canım allah razı olsunn :16: sağ salim olsun da dediğin gibi gerisi önemli değil :32: askerin dönünce neler değişti nasıl davranalım ne yapalımm neler tavsiye edersin bize???:26:

bişeyler buldunmu canım? geçen paylaşılan modeller güzeldi...

sedacım süper olmuş... nişanı evdemi düşünüyosun? evdeyse abiyemi yoksa salon tutup kabarıkmı giycen?
bişeyleri yetiştirme telaşında seriye bağladım yine :37:

Nişanı evde yapcaz canım, cünkü 1 ay sonra zaten evleniyoruz
evde olacağı için kabarık bişe almayacağım
straplez ya da ince askılı uzun saten bir elbise olabilir henüz bakmadım :50:
hiçbi fikrim de yok )))

Yok ya benden başka kimse de hareket yok, zaten görümcemle gittik baktık ama o da benle yaşıt yani onunki hareket sayılmaz gezmek için geldi :31: Tanımlama güzel oldu ama doğru değil mi işte :1::1:

doğru doğruu :9::9::9::9:

aminnnn canım allah razı olsunn :16: sağ salim olsun da dediğin gibi gerisi önemli değil :32: askerin dönünce neler değişti nasıl davranalım ne yapalımm neler tavsiye edersin bize???:26:

öncelikle yadırgama sivil hayata geçişinii, ne kadar rahat yerde yapmış olurlarsa olsunlar sivile geçince bocalıyolar..
bu sürede gösterdiğin anlayışı biraz daha göstermen gerekebilir :34::34:
bide artık hayatta önlerinde engel kalmadıkları için tamamen işe yöneliyolar.
hali hazırda bi işi yoksa bide onun iş arama stresi için alttan almaya başlıyosunn:31::31::31:
anacım bizim derdimiz, anlayışımız biter mii :9::9::9::9:

öncelikle yadırgama sivil hayata geçişinii, ne kadar rahat yerde yapmış olurlarsa olsunlar sivile geçince bocalıyolar..
hali hazırda bi işi yoksa bide onun iş arama stresi için alttan almaya başlıyosunn:31::31::31:

Bizimkiler kurulu düzene gelmiycek evli değiliz yani:26: İşi var bizimkinin ama pat diye düğün hazırlığının içine düşcek:26: Biraz somut davranışlardan örnek verir misin canm mesela nelerde zorlanıyorlar:44:

Bizimkiler kurulu düzene gelmiycek evli değiliz yani:26: İşi var bizimkinin ama pat diye düğün hazırlığının içine düşcek:26: Biraz somut davranışlardan örnek verir misin canm mesela nelerde zorlanıyorlar:44:

bizimde aynen öyle olacak düğün hazırlıklarına başlıycaz hatta gelir gelmez nikah salonuna evraklarımızı vermemız gerekıyor 20 eylüle kadar. bide abisinin nişanı var 1 hafta sonra ohooo okadar yoğunki nolcak bilmiyorum

bizimde aynen öyle olacak düğün hazırlıklarına başlıycaz hatta gelir gelmez nikah salonuna evraklarımızı vermemız gerekıyor 20 eylüle kadar. bide abisinin nişanı var 1 hafta sonra ohooo okadar yoğunki nolcak bilmiyorum

Sizin nikahınız düğün salonunda mı olacak canım

off anlayış anlayış nereye kadar dimi:37: bitmeezzzz bitmezz :9: benimki de rahata çok alıştım burda boş boş duruyoruz iş güç umrumuzda olmuyor dönünce bizi neler bekliyor bakalım diyor.. işi var çok şükür ama işe ve hayata konsantre olmaları inşallah zor olmaz canım

aslında somut olarak diil de manevi olarak boşlukta oluyolar şeymacım:31::31:
arada beklenmedik parlamalar olabiliyo mesela
veya uyku düzenini ayarlayamıyolar, yadırgıyolar,
benim hem abim hem nişanlım 349. dönem gidip geldiler,
iki asker yolu bekledim üstelik.
abim direk düğün telaşına düştü, biraz bunaldı açıkcası,
nişanlım da iş telaşına düştü o da ilgisizleşti bi dönem biraz.
üstlerine çok gitmemek lasımm :9::9::9:

ki bak abimi bayramda komutanı aradı bayramlaşmak için, oturduğu yerden bi kalkışı vardı buyrun komutanım die :9::9:
dedik bakıyoruz da hala asker psikolojisinden çıkamamışsın die düşünn :1::1::1:

Son düzenleme:

ki bak abimi bayramda komutanı aradı bayramlaşmak için, oturduğu yerden bi kalkışı vardı buyrun komutanım die :9::9:

Ayyyy :9::9::9::9::9: buna çok güldüm işte.Anladım canım napalım idare edicez artık biz özlemiş olcaz ilgi bekliycez ama onlar herkesle görüşmeye çalışcak arkadaşları komşuları akrabaları 'senin yolunu ben gözledim ama gidip onlara vakit ayırıyorsun' tripleri çok olcak sanırım bende:37:

kismen canim:31: cumaya kadar doluyum aksamlari, ondan itibaren vaktim olacak süslemelere, temizlige :31:
olsun oyalanmış olursunn cumaya kadar zaten sana 3-4 gün yeter hazırlmnmak için yupppiii:)

senin de zormuş canım 2 asker beklemişsinn:31:
aaaaaaaay ben dayanamam ilgisizliğee artık sıra bende ilgilensin yaa kaç ay bekledik şımarmak için:9: şimdi biraz düzeldi mi canım asekrden ilk geldiği halerine göre peki?

Son düzenleme:
Ayyyy :9::9::9::9::9: buna çok güldüm işte.Anladım canım napalım idare edicez artık biz özlemiş olcaz ilgi bekliycez ama onlar herkesle görüşmeye çalışcak arkadaşları komşuları akrabaları 'senin yolunu ben gözledim ama gidip onlara vakit ayırıyorsun' tripleri çok olcak sanırım bende:37:

yapma yapma kısa bi süre sonra sana kalcaz zatenn :123::123:

olsun oyalanmış olursunn cumaya kadar zaten sana 3-4 gün yeter hazırlmnmak için yupppiii:)

senin de zormuş canım 2 asker beklemişsinn:31:
aaaaaaaay ben dayanamam ilgisizliğee artık sıra bende ilgilensin yaa kaç ay bekledik şımarmak için:9: şimdi biraz düzeldi mi canım asekrden ilk geldiği halerine göre peki?

tabi tabi çok şükür düzeldii :16::16:
biz bide uzak şehirlerdeyiz onun da etkisi vardı :31:

yapma yapma kısa bi süre sonra sana kalcaz zatenn :123::123:

tabi tabi çok şükür düzeldii :16::16:
biz bide uzak şehirlerdeyiz onun da etkisi vardı :31:

banane yaa gelince hep benimle olsun:37: kimseyle görüştürmüycem kutuya koyup yanımda taşıycammmmm yihuuuuuuuuuuuu:32:
Ayyy manyak mıyım neeeee:27::27::27::27::52:

Back
X