- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.581
Anladım canımmm, düğün olmuycak nikah olacakkaç kişi olacak peki nikah
Bizim nikahlarımız kalabalık oluyor 350-400 kişi olur daha fazlası bile olabilir canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canımmm, düğün olmuycak nikah olacakkaç kişi olacak peki nikah
erkekler detayı düşünmüyor işte bi kez daha gördük.. bende sıkıldım artık hep alttan almaktan.. bitsin artıkta trip atmaya başlayalım
ilahi ilkay aklın nerdeydi alışverişte..gerçi büyük konuşmamak lazım bakalım biz neler unutucaz...
seni de görelim canım![]()
Zaten unutulmayacak şey unutulur .ok da lazım olmayacak şey alınır.Hayır yani umurtanin sarisini beyazindan ayiran aleti bile almisken, o firca nasil unutuldu bilmiyorum![]()
dimi ya artık gelsinlerde nazlanalımmmerkekler detayı düşünmüyor işte bi kez daha gördük.. bende sıkıldım artık hep alttan almaktan.. bitsin artıkta trip atmaya başlayalım
ilahi ilkay aklın nerdeydi alışverişte..gerçi büyük konuşmamak lazım bakalım biz neler unutucaz...
Bizim nikahlarımız kalabalık oluyor 350-400 kişi olur daha fazlası bile olabilir canım :)
Yaaa deme öyle.. bak şimdi kesin çok önemli bişeyi unutucam ve sonra aramızda geçen bu konuşmayı hatırlayıp gülücemunuttuğumuz tek şey yumurta fırçası olsun deyip kıvırmaya başlıyorum
bak nasıl kıvırıyorum...
Nagihaaann Günaydıınn
Offf artık 1 hafta olsun ya.:26: hatta doğan güneş olsunDün biraz canım sıkıldı canım iş yerinde gerildim biraz, sonra nişanlım aramadı kantin her pazartesi kapalı oluyo bunu bildiği halde kart alıp hazırlamıyo önceden.
çok zorlanıyorum gündüz sesini duymazsam gün geçmiyo saat sayıyorum bunu biliyo ama kartını temin edip bi kenara koymuyo arayamadı o yüzden.Akşam da mesaj falan attı arada konuşalım dedi ben ev telinden arıyorum akşamları
aramadım bende
canım istemedi konuşmak çünkü kızdım
sonra öyle bir can sıkkınlığı ile dolaştım akşam boyu:26:
Zaten unutulmayacak şey unutulur .ok da lazım olmayacak şey alınır.en azından bi çözüm bulmuşsun
dimi ya artık gelsinlerde nazlanalımmm
Anladım canımmSiz düğün töreni yapmayacak mısınız.Peki 350-400 kişi nereye sığacak
Benim hayalimde de kırda nikah kokteyl gibi bişey vardı az sayıda kişiyle
ama benim aile yapımda böyle bir şey yok klasik düğün olacak işte tatlım
![]()
Canım mutfak eşyasını nişan olunca al bencegünaydınn kızlarr
yademiz kavuşmuş çok duygulandımmmfilm giibi geldi gözümün önüne
hadi bakalım sıra bize geldii çok az kaldııı.. askere gitti gidecek stresinden sonra bu kavuşma heyecanıı ilaç gibi geldi valla
çeyiz mi konuşuyosunzzbenim annem hala diyoki nişandan sonra alırız bakarız daha çok varrr
hadi mobilyalara beyaz eşyalara bikaç haftada karar verdik diyelim ee mutfak ıvır zıvırını evlendikten sonra mı alacaz anlamadım
![]()
canım bizdede öyle gunduz aramayınca deli oluyordum o gün hiç geçmek bilmiyo benim içinde. akşamları bende evden arıyorum 7Den 7'ye bedava konuşuyoruz. ama şimdiye kadar maşaallah konuşmadığımız gün olmadı yoksa kafayı yerdim. sende bence kızsanda alttan al konuşmamazlık yapma üzülür sonra
Aynen canım gündüz konuşmayınca vakit geçiremiyorum bende kendi yazı büroda iş güç geçiriyo vakti.benim iş yoğunluda bitti saat saat saymaya başladımbizimkisi kadıköy evlendırme dairesinde olucak orası büyük sığıyor ya . bizdede çalgılı düğün pek yapmıyolar çoğu gelmıyor. nikahtan sonra yakın aileyle damadın evıne yemeğe gidiyoruz sonra akşam eğlenceye yada gezmeye gıdılıyor böyle işte canım :)
Teknoloji geliştiyumurta sarısını beyazından ayıran alet mi varyok artıkk
![]()
canım nişanlının ailesi de mi istanbulda ? eveft ben de biliyorum kadıköy evlendirme dairesi baya genişbizimkisi kadıköy evlendırme dairesinde olucak orası büyük sığıyor ya . bizdede çalgılı düğün pek yapmıyolar çoğu gelmıyor. nikahtan sonra yakın aileyle damadın evıne yemeğe gidiyoruz sonra akşam eğlenceye yada gezmeye gıdılıyor böyle işte canım :)
var tabibi sürü cesidi var da benimki sundan
Eki Görüntüle 792150
Degisik bisey diye aldim, o yüzden bu var, fircam yoktu![]()
nedennnn kafam daha net olur diye mi pekiCanım mutfak eşyasını nişan olunca al bence
Teknoloji gelişti![]()
çok tatlı yaaayy onu bence sen yumurtanın kabuğunda da ayırabilirsin gibime geliyo
nedennnn kafam daha net olur diye mi peki![]()
bence ennnnnn güzelini yapmışsın canım sana yük olmaz o harcadıkların hem bi anda.Canım ben 1 senedir mutfak eşyası alıyorum ama hep indirimleri takip ettim beğendikte falan oluyor yada başka yerlerde param cüzdanın ayrı kösesinde durdu indirimde bişeye rastladıysam kaçırmadan aldım, baya ucuza mal ettim bençünkü aceleye gelmedi.fiyatları düştükçe aldım
![]()
bence ennnnnn güzelini yapmışsın canım sana yük olmaz o harcadıkların hem bi anda.
nişandan sonra al deyince ben de hemen alma nişanı bekle anlamında dedin sandım:44:
bi de ben anlamıyorum daha önce almadığım iiçinn ... mesela %50 indirim yazıyor, içeri giriyorum bakıyorum pahalı geliyor. acaba diyprum önce bindirim sonra indirim mi yapmışlar:26:. aynı kalitedeki başka markanın ürünü daha mı ucuz acaba diye karar veremiyorum. çünkü kıyaslayamıyorum hiç bu işlerden anlamadığım için![]()
canım nişanlının ailesi de mi istanbulda ? eveft ben de biliyorum kadıköy evlendirme dairesi baya genişmaliyeti de az olur sizin için bu şekilde
anladım canım bu işin içine daha tam giremedim ya o yüzden bilgi eksikliğim var. ama çooOOooOoOk zor bu işler yaa.. arkadaşlarımdan biliyorum bi çeyiz bakmaya başladık mı, normal gezmeye gitsek bile gözleri hep çeyizlerde oluyor fıldır fıldır hahhaCanım ben 1 senedir ayları 100 lira ayırıyorum mutfağa 5 aydırda +100 lira ekledim züccaciyenin taksiti ödüyorum.ıvır zıvır seyleri 5 ay önce hallettim, son ödediğim taksit de yemek takımı+tencere setleri+mutfak robotu+ütü vs. gibi şeyler.canım bak hangi markalara baktığın önemli tabi pahalı geldi diyorsun.aynı markayı bikaç yerden sor almasan bile sor gezdikçe fikrin olur zaten
sonra karşılaştırma yaparsın çeyiz topiğine bak orası çok yardımcı oluyor
![]()
anladım canım bu işin içine daha tam giremedim ya o yüzden bilgi eksikliğim var. ama çooOOooOoOk zor bu işler yaa.. arkadaşlarımdan biliyorum bi çeyiz bakmaya başladık mı, normal gezmeye gitsek bile gözleri hep çeyizlerde oluyor fıldır fıldır hahha
çeyiz topiği vardı dimiii bakayım tabi
canım sen mutfak robotunu hangisini aldın?
robottan çok garantisi daha önemli, iyi yapmşsın bi bozuldu mu uğraşıyorsun günlerce çünküCanım ben züccaciye tanıdık olduğu için ve güvendiğim için sarex inkini aldım yani herhangi bir sorun olmayacağına garanti verdi olursa bile sen garantiye göndermekle uğraşmazsın bana getirmen yeterli dedi.hatta yenisi ile değiştirrim dedi ama snn böle imkanın olmayabilir ben sana robotta kesinlikle arzum öneririm![]()