- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.521
maşallah desemiydikk kuzuu
maşallah maşallah![]()
dila'm ama "gecmiyor günler, burda senden uzakta" diye bi sarki çıkıyor radyoda ben onu söylüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah desemiydikk kuzuu
maşallah maşallah![]()
Canım genel birşeydi o herkes kendi fikrini söyledi
Hayırlı olsun ağız tadı ile oturun![]()
Anladım canım bakalım nasıl olacak.
dediğin gibi inş. halledilir.Bakıyorum da şöyle herşey ateş pahası ama insanın gözü kalıyor, alsan bi türkü almasan bir türlü.
![]()
cnmmm Amin inş, hepimzzz çok mutlu olalımmmevtt, her şey çok çok güzelll, almak istiosunn, olsunnn alamadıklarımızı bile evlendkten sonraa rahat rahat alırızzzz, bütçemizi ayarlarız, imkanın ölçüsündeee alabildiğin her şeyi alırsın, kalanları da düğündn snr daha rahat alırsn
dila'm ama "gecmiyor günler, burda senden uzakta" diye bi sarki çıkıyor radyoda ben onu söylüyorummasallah diyelim tabi kuzum
![]()
Artık öyle olucak kuzum yeter ki huzur olsun nefsimize bastırıcaz artık, en güzel gelinliği giysen ne olur istediğin sevdiğin adamın gelini olamadıktan sonra![]()
canım belki de böylesi daha iyi oldu bazı insanların gerçek kişiliğini öğrenmiş oldun .. eşinle sorunununz olmasın da beraber her şeyi halledersinizz zaten
ufak şeyleri de evlendikten sonra halledersiniz canımm artıktatil ilaç gibi olurr valla
![]()
benim zaten insanlardan hic beklentim yoktu.. ama beklemediklerim oldu maalesef.. bunlarin hepsi de bogazimda düğüm düğüm.. esim geldigin mutlaka dokecegim icimi.. hatta o giderken aglamamistim uzulecek diye, o günün yerine bile aglayacagim.. hic bisey kalmayacak icimde ..MaşallahCidden insanların gerçek halleri, bizlerin zor gününde ortaya cıktı, herkesin tavrı daha iyi anlaşıldı.Nişanlımla saatlerce sohbet etmek istiyorum
Dizine yatıp bir bir neler yaşadığımı anlatmak istiyorum gerekirse sarılıp ağlamak istiyorum her birimiz sıkıntılar yaşadık, sen evli olduğundan daha da zorlandın ama bitti bir şekilde:26: Geleceklerini düşündüğümde içim bir garip oluyor.Onu tekrar yanımda bulmak Aman Allahım
![]()
cnmmm annem bana hep demişti, ii yanından bak ayrılık daha da güçlendircek aşkınızı, bağlılığınızı cidden de öyle oluomuş.. durum senin için çok farklı evli beklemek çok daha zordurr, sen herkesten daha da zor yanlarını yaşadın.. o kırgınlıklar oluo, yanında eşin nişanlın olmayncaa ailesi ilee ufak tefek bile olsaa bir takım sorunlar oluo, tek aile değil zaman zaman ortak arkadaşlarınıza oluo o kırgınlık ama hepsi geride kalıcak.. onları gördüğümz an unuturuz die düşünüorumm, geldiklernde inş yanımzda olduklarnda daha da güçleneceğiz, mutluluktan kötü anıları düşünmüo olacağız.. hayatta her şey mükemmel olmuo, ömür boyu inş yanımzda kalıcak olan eşlerimiz, diğer herkes evizmn kapısını kapattığımzda dışarıda kalıcak, kendm için bunu çok düşünüorumm.. iiki yanımzda onlarr var, her sıkıntıyaa, her zorluğa onlar için de katlanıoruzzzz, Allah hiç birimizn mutluluğunu bozmasn![]()
bak şimdii bebekimm
yaklaşık 11 gün sonra gülşenin yatcaz kalkcazla inletcez bu topiğii sen ve bütün asker yarenleri içinn :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
bilirim son günler şafak sıkıştırır ama geçecek kiii
sağ salim gelcek askerlerrr![]()
benim zaten insanlardan hic beklentim yoktu.. ama beklemediklerim oldu maalesef.. bunlarin hepsi de bogazimda düğüm düğüm.. esim geldigin mutlaka dokecegim icimi.. hatta o giderken aglamamistim uzulecek diye, o günün yerine bile aglayacagim.. hic bisey kalmayacak icimde ..
Bende onu yeniden evimizde gördüğümde ne yapacağımı hic bilmiyorum, sanırım uzun süre etkisinden kurtulamayacagim ve ilk günler sık sık aglayacagim
cok şükür canim iyi ki varlar .. yasanilan zorluklarda bize tecrube olarak kaldi.. dillendirmedigim cok seyler yasadim .. burada bahsetmedim hic ..ama bitti .. evimin diregi geliyorböyle soyleyince esim duzeltiyor beni.. "evimizin" diyor
![]()
Ben zaten kötü anlari cok cabuk unuturum, biliyorum ki o günleri de unutacahim, o yüzden unutmadan önce esime anlatmaliyim
Allah geldikleri günü de göstersin![]()
dilaaaason 3 gün yeri göğü inletelim
![]()
huhhh huuuuuuu ::118::118::118::118::118::118::118::118:
kızlarrrrr duyun duyunn 11 gün sonra topikte parti varr
süslü ciciklerinizi giyin gelinnnn
![]()
huhhh huuuuuuu ::118::118::118::118::118::118::118::118:
kızlarrrrr duyun duyunn 11 gün sonra topikte parti varr
süslü ciciklerinizi giyin gelinnnn
![]()
benim zaten insanlardan hic beklentim yoktu.. ama beklemediklerim oldu maalesef.. bunlarin hepsi de bogazimda düğüm düğüm.. esim geldigin mutlaka dokecegim icimi.. hatta o giderken aglamamistim uzulecek diye, o günün yerine bile aglayacagim.. hic bisey kalmayacak icimde ..
Bende onu yeniden evimizde gördüğümde ne yapacağımı hic bilmiyorum, sanırım uzun süre etkisinden kurtulamayacagim ve ilk günler sık sık aglayacagim
cok şükür canim iyi ki varlar .. yasanilan zorluklarda bize tecrube olarak kaldi.. dillendirmedigim cok seyler yasadim .. burada bahsetmedim hic ..ama bitti .. evimin diregi geliyorböyle soyleyince esim duzeltiyor beni.. "evimizin" diyor
![]()
Ben zaten kötü anlari cok cabuk unuturum, biliyorum ki o günleri de unutacahim, o yüzden unutmadan önce esime anlatmaliyim
Allah geldikleri günü de göstersin![]()
yalnızlığa veda partisi yapalım.. parti kıyafetleri alalım...![]()
ciciklero günler gelsin artik dilaaaaa
![]()
artık ciciklerin içeriğini siz belirliceksinizzz kızlarrrr![]()
Böyleeeeeee
Sen nerelerdeydinnn![]()
şeymacım sınav sebebiyle azcık uzak kaldım forumdan ama dayanamadım geldimm
görmeyeli nasılsınn bakalımm![]()