• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım genel birşeydi o herkes kendi fikrini söyledi:31:

Hayırlı olsun ağız tadı ile oturun:16: :31: Anladım canım bakalım nasıl olacak.:40: dediğin gibi inş. halledilir.Bakıyorum da şöyle herşey ateş pahası ama insanın gözü kalıyor, alsan bi türkü almasan bir türlü.:50:

cnmmm Amin inş, hepimzzz çok mutlu olalımmm:16: evtt, her şey çok çok güzelll, almak istiosunn, olsunnn alamadıklarımızı bile evlendkten sonraa rahat rahat alırızzzz, bütçemizi ayarlarız, imkanın ölçüsündeee alabildiğin her şeyi alırsın, kalanları da düğündn snr daha rahat alırsn

cnmmm Amin inş, hepimzzz çok mutlu olalımmm:16: evtt, her şey çok çok güzelll, almak istiosunn, olsunnn alamadıklarımızı bile evlendkten sonraa rahat rahat alırızzzz, bütçemizi ayarlarız, imkanın ölçüsündeee alabildiğin her şeyi alırsın, kalanları da düğündn snr daha rahat alırsn

Artık öyle olucak kuzum yeter ki huzur olsun nefsimize bastırıcaz artık, en güzel gelinliği giysen ne olur istediğin sevdiğin adamın gelini olamadıktan sonra:31:

dila'm ama "gecmiyor günler, burda senden uzakta" diye bi sarki çıkıyor radyoda ben onu söylüyorum :27:masallah diyelim tabi kuzum :31:

bak şimdii bebekimm :15::15::15:
yaklaşık 11 gün sonra gülşenin yatcaz kalkcazla inletcez bu topiğii sen ve bütün asker yarenleri içinn :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
bilirim son günler şafak sıkıştırır ama geçecek kiii :72::72::72::72:
sağ salim gelcek askerlerrr:72::72::72:

Artık öyle olucak kuzum yeter ki huzur olsun nefsimize bastırıcaz artık, en güzel gelinliği giysen ne olur istediğin sevdiğin adamın gelini olamadıktan sonra:31:

aynenn öylee cnmm, huzur olsunnn eksikler hep yerine gelirr, çok şükürrr sevdiklerimzle evlenioruzz, gerisi dert değill

canım belki de böylesi daha iyi oldu bazı insanların gerçek kişiliğini öğrenmiş oldun .. eşinle sorunununz olmasın da beraber her şeyi halledersinizz zaten:31:

ufak şeyleri de evlendikten sonra halledersiniz canımm artık:31: tatil ilaç gibi olurr valla:16:

aynennn cnmm, kendimzz gider alırızzz bide onun zevkini yaşayalm hem :)

Maşallah :nazar::nazar::nazar:Cidden insanların gerçek halleri, bizlerin zor gününde ortaya cıktı, herkesin tavrı daha iyi anlaşıldı.Nişanlımla saatlerce sohbet etmek istiyorum:31: Dizine yatıp bir bir neler yaşadığımı anlatmak istiyorum gerekirse sarılıp ağlamak istiyorum her birimiz sıkıntılar yaşadık, sen evli olduğundan daha da zorlandın ama bitti bir şekilde:26: Geleceklerini düşündüğümde içim bir garip oluyor.Onu tekrar yanımda bulmak Aman Allahım:43:
benim zaten insanlardan hic beklentim yoktu.. ama beklemediklerim oldu maalesef.. bunlarin hepsi de bogazimda düğüm düğüm.. esim geldigin mutlaka dokecegim icimi.. hatta o giderken aglamamistim uzulecek diye, o günün yerine bile aglayacagim.. hic bisey kalmayacak icimde ..
Bende onu yeniden evimizde gördüğümde ne yapacağımı hic bilmiyorum, sanırım uzun süre etkisinden kurtulamayacagim ve ilk günler sık sık aglayacagim :14:

cnmmm annem bana hep demişti, ii yanından bak ayrılık daha da güçlendircek aşkınızı, bağlılığınızı cidden de öyle oluomuş.. durum senin için çok farklı evli beklemek çok daha zordurr, sen herkesten daha da zor yanlarını yaşadın.. o kırgınlıklar oluo, yanında eşin nişanlın olmayncaa ailesi ilee ufak tefek bile olsaa bir takım sorunlar oluo, tek aile değil zaman zaman ortak arkadaşlarınıza oluo o kırgınlık ama hepsi geride kalıcak.. onları gördüğümz an unuturuz die düşünüorumm, geldiklernde inş yanımzda olduklarnda daha da güçleneceğiz, mutluluktan kötü anıları düşünmüo olacağız.. hayatta her şey mükemmel olmuo, ömür boyu inş yanımzda kalıcak olan eşlerimiz, diğer herkes evizmn kapısını kapattığımzda dışarıda kalıcak, kendm için bunu çok düşünüorumm.. iiki yanımzda onlarr var, her sıkıntıyaa, her zorluğa onlar için de katlanıoruzzzz, Allah hiç birimizn mutluluğunu bozmasn:nazar:

cok şükür canim iyi ki varlar .. yasanilan zorluklarda bize tecrube olarak kaldi.. dillendirmedigim cok seyler yasadim .. burada bahsetmedim hic ..ama bitti .. evimin diregi geliyor :31: böyle soyleyince esim duzeltiyor beni.. "evimizin" diyor :16:
Ben zaten kötü anlari cok cabuk unuturum, biliyorum ki o günleri de unutacahim, o yüzden unutmadan önce esime anlatmaliyim :31:
Allah geldikleri günü de göstersin :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
bak şimdii bebekimm :15::15::15:
yaklaşık 11 gün sonra gülşenin yatcaz kalkcazla inletcez bu topiğii sen ve bütün asker yarenleri içinn :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
bilirim son günler şafak sıkıştırır ama geçecek kiii :72::72::72::72:
sağ salim gelcek askerlerrr:72::72::72:

dilaaaa:29: son 3 gün yeri göğü inletelim :52:

benim zaten insanlardan hic beklentim yoktu.. ama beklemediklerim oldu maalesef.. bunlarin hepsi de bogazimda düğüm düğüm.. esim geldigin mutlaka dokecegim icimi.. hatta o giderken aglamamistim uzulecek diye, o günün yerine bile aglayacagim.. hic bisey kalmayacak icimde ..
Bende onu yeniden evimizde gördüğümde ne yapacağımı hic bilmiyorum, sanırım uzun süre etkisinden kurtulamayacagim ve ilk günler sık sık aglayacagim :14:

cok şükür canim iyi ki varlar .. yasanilan zorluklarda bize tecrube olarak kaldi.. dillendirmedigim cok seyler yasadim .. burada bahsetmedim hic ..ama bitti .. evimin diregi geliyor :31: böyle soyleyince esim duzeltiyor beni.. "evimizin" diyor :16:
Ben zaten kötü anlari cok cabuk unuturum, biliyorum ki o günleri de unutacahim, o yüzden unutmadan önce esime anlatmaliyim :31:

cnmmm aynenn tecrübe oluo, mesafeleri de çizio açıkcası kendi adıma öyle olucak.. şuna da şükrediorum iiki bizi dinleyen, anlayan, üüzldüğümz konularda yanımzda olan sevdiklerimiz var, ya öyle olmasaydı biz ne yapardıkk şu ara bunu o kadar çok düşüdnm kiii:31:

ilkaycım iyi kötüyü gördük böyle günde.. dost bildiğim bir kişi yalanmış meğer... ummadığım insanın omzunda teselli oldum kimi zaman... dostumsa ona en çok ihtiyacım olduğunda ve ona olan kırgınlığımı bildiği halde hiç bişey yapmadı.. sadece 3 yada en fazla 4 kez "öylesine hal hatır sordu"... eee gün ola devran döne... kinci değilim ama bende bunları unutamıcam bunları hiç bi zaman...

Zaaten sorun orda ya kimseden bir şey beklemiyosun ama onlar üstüne düşenleri yapmadıkları gibi ekstra yapmamaları gereken şeyleri yapıyorlar:31: Dök içini bu güne kadar tek omuzladın 5 ay yükünü hafifletir bence paylaşmak:31:

Back
X