351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ayyyy doğan güneş demek istiyorummm artıııkkkkkkk:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Ama az kaldı diiimiiii:103::103::103:

gunaydin canim keske bugün bize de tatil olsaydi
Sürpriz mesajlar cok iyi geliyor insana
Evet yaaa :26: ne güzel benim tatil yine cuma-cumartesi-pazara cıkardı
Ayy otobüste herkes beni deli sanmıştır ya baya gülümsedim herkesin suratı asık millet yeni uyanmış ben gülüyorum

Evet yaaa :26: ne güzel benim tatil yine cuma-cumartesi-pazara cıkardı
Ayy otobüste herkes beni deli sanmıştır ya baya gülümsedim herkesin suratı asık millet yeni uyanmış ben gülüyorum

esimin telefonu olmadi hic, ama en olmadik zamanlarda, gecenin 3unde birinden telefon alir guzel bi mesaj atar ve "buna msj atma" der elimde telefon mesaja bakip kaliyorum, cevap vermek istiyorum bende

Neyse cok az kaldi, sorana 2 hafta kaldi diyorum 17yi falan karistirmiyorum

Ne güzel yaa bizimde 1.5 aydır mı ne var telefonumuz:44: ay tam ne kadar bilmiyorum işte iyi oldu ama günde 1 mesaj bile insanı rahatlatıyor Bizde 16sı gece 12 de cıkıcaz bende 15 hesaplıyorum son 2 gün teskere çarşısı var zaten çabuk geçiyo çarşılar sizinki belli mi ilkay:44:

kagidimiz henüz cikmadi:26: ama komutaniyla oturup hesaplamislar, 17si sabah demis komutani aileden biri almaya gelirse 16si gece cikacak iste esim fazladan 1 saat bile kalmak istemediginden gelin beni alin dedi bende seve seve tabi dedim cocukluk arkadasimiz var onunla ikimiz gidecegiz almaya sizde mi almaya gideceksiniz canim

Gerçekten de artık bir saate bile tahammülümüz kalmadı bizimde 17 si sabah normalde ama bileti olursa 16sı gece 12 den sonra cıkabiliyor daha öncekilerden cıkan olmuş öyle ama komutanına tam danışacak. Bir terslik olacağını sanmıyorum dedi nişanlım komutanı olur dediğinde biletini tam olarak alacağız.Bizimki 10 saat sürüyor ama gece olduğu için ben uyurum beklemesi zor olmaz, kendisi de zaten uyur hemen hor diye otobüslerde yoksa gündüz 10 saat çekilmezdi

merhaba kızlar bırsey sormak ıstıyorum sıze. esımın sanırım ıkı gun yol ıznı olacakmıs cuma yemın torenı var buna gore pazar mı yoksa pazartesı mı teslım olması gerekıyor yardımcı olursanız cok sevınırım

hmm sanırım bizde biletin olmasina bakmiyorlar, o yuzden esim almaya gelin dedi.. kendi gelecek olsa 17si aksami anca gelebilir, istanbuldan buraya ucak bi sabah bide aksam var, sabahkine yetisemez 8de birakacaklarini düşünürsek aksam ucagina binmek zorunda.. o orda ben burda bütün gün kafayı yerdik Kırklareli'den burasi 15 saat sürüyor otobusle

pazar günü canim zaten yemin toreninden sonra izin kagitlari veriliyor ellerine.. orada en gec kaca kadar teslim olmalari gerektigi yaziyor

Oww sizinki de baya çokmuşş.O zaman siz gidin araba ile mi gidiyosunuz arkadaşı bayan mı erkek mi canım uzun yolda aslında yanında erkek olsa daha iyi olur ben hep korkarım uzun yoldan

Oww sizinki de baya çokmuşş.O zaman siz gidin araba ile mi gidiyosunuz arkadaşı bayan mı erkek mi canım uzun yolda aslında yanında erkek olsa daha iyi olur ben hep korkarım uzun yoldan

otobusle aktarmali gidildigi icin o kadar uzun sürüyor, direk giden bi otobus olsa 12 saate giderdi heralde biz arabayla gidecegiz, sanırım 10saatte gideriz, erkek canim arkadasim, esimle benim ilkokul arkadasimiz

kızlarrr merhabaa :) daha bzm terhis tarihi belirszmiş ama artık nişanlıma bu konuda inanmıorumm, biraz sürpriz yapıcak gbi gelio, gün demio ama akşam uçağı ile gelicem dedii

otobusle aktarmali gidildigi icin o kadar uzun sürüyor, direk giden bi otobus olsa 12 saate giderdi heralde biz arabayla gidecegiz, sanırım 10saatte gideriz, erkek canim arkadasim, esimle benim ilkokul arkadasimiz
Ayy ne güzel ortak ilk okul arkadaşınızın olması siz cidden beraber büyümüşsünüz ya koca bir ömüürrr
kızlarrr merhabaa :) daha bzm terhis tarihi belirszmiş ama artık nişanlıma bu konuda inanmıorumm, biraz sürpriz yapıcak gbi gelio, gün demio ama akşam uçağı ile gelicem dedii
ayyy sürpriiizz miiii
o zaman sürpriz geliyor bukeeeet bu da heyecanlı olsa gerek her gün geldi gelicek telaşı

Bennurrr sesin cıkmıyo nerelerdesin herkes topiği terk etti

Ayy ne güzel ortak ilk okul arkadaşınızın olması siz cidden beraber büyümüşsünüz ya koca bir ömüürrr

ayyy sürpriiizz miiii

dersçalıştığım için pek vakit bulup giremiyorum cnm girdiğimde de ki,mseyi göremiyorum çıkıyorum bende dediğin gibi artık boşaldı topik

ayyy sürpriiizz miiii

suan genellikle görüştüğümüz arkadas grubumuz, ilkokul arkadaslarimiz zaten canim evet büyüdük büyüttük birbirimizi

cnmm ya karşılamaya fln giderdim bişey yapardım ya da ben yanılırummm cidden belli olmadıııı

sen artık 15 eylülden sonra her gün hazır bekle cnm gelicek diye sürprizinde tadı ayrı olur ama cnm düşünsene akşam zil çalıyor bir kapıyı açıyorsun sevdiğin karşında aaaaay heyecandan dilin tutulur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…