• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm bence de öylee, ben de özel üniv mezunuym, nişanlım da özel üniv mezunu, yüksek lisansları da özel üniv de yaptık, ama düğünü yapıolar, her şeyi yapıolar bzde kendimize düşeni yapıoruz, sonuçta onun yeri ayrı eo eğitim için verilmiş, bu da evlilik için verilck bir para.. onlarr belki de ağırdan alıp herşeyi daha da güzel yapmaya çalışıoladr..

CNm bende öle düşünüyorum zaten bende özel okulda okudum nişanımı yaptı babam en güzel şekilde ama işte bilmiyorum bu kadar sessiz durmayla nasıl olacak bu işler nişanımda yaşadıklarımı düğündede yaşamaktan korkuyrum ve bunu takıntı haline getirdim sanırım hiç aklımdan çıkartmıyorum

Birisi bana şaka mı yapmaya çalışıyor bu nedir anlamadım. Bi numaradan mesaj geldi 'kimsiniz' diye bende asıl siz kimsiniz dedim, dün bana mesaj atmışsınız 'mrb ben şeyma naber' diye dedi, ben kimseye mesaj atmadım sizi tanımıyorum dedim o zaman telefonunuza mukayet olun başkası kullanıyor sanırsam dedi, bende internetten hat detayıma baktım söylediği saatte, o numaraya hiç mesaj gitmemiş acaba telden mi silindi desem:44: söyledim 1.si ben şeyma değilim 2.si bu numaraya benden hiç mesaj gitmemiş gidin başkası ile uğraşın dedim o da pardon ben esnafım işim gücüm yok sizinle mi uğraşcam, uğraşıcak kadar boş vaktim yok zaten sadece uyardım yazmış:44::44::44::44: Kim bu ya adımı nerden biliyorrr

Birisi bana şaka mı yapmaya çalışıyor bu nedir anlamadım. Bi numaradan mesaj geldi 'kimsiniz' diye bende asıl siz kimsiniz dedim, dün bana mesaj atmışsınız 'mrb ben şeyma naber' diye dedi, ben kimseye mesaj atmadım sizi tanımıyorum dedim o zaman telefonunuza mukayet olun başkası kullanıyor sanırsam dedi, bende internetten hat detayıma baktım söylediği saatte, o numaraya hiç mesaj gitmemiş acaba telden mi silindi desem:44: söyledim 1.si ben şeyma değilim 2.si bu numaraya benden hiç mesaj gitmemiş gidin başkası ile uğraşın dedim o da pardon ben esnafım işim gücüm yok sizinle mi uğraşcam, uğraşıcak kadar boş vaktim yok zaten sadece uyardım yazmış:44::44::44::44: Kim bu ya adımı nerden biliyorrr

Ay salak ya hiç mesaj atma uğraşma uğraştıkça kendini bişey sanar

şeymacım tebrik ederim canım. yazamadım sabahtan.. bi karara varılmasına sevindim. iletişim sayesinde çözümlenmeyecek hiç bir şey yokmuş işte... oh ne güzel oldu...:21:

yardan ayrı bir gece daha:14::14: gözyaşı,hüzün, mutluluk,heyecan,özlem tüm duyguları hiç bu kadar bir arada yaşamadım heralde çok özledim ben artık gelsinler :14::14::14:

günler uzadıı sankiii dimiii, patlıorum artık sıkıntıdan

gunaydin kizlar ve gunaydin "Canakkale" :72:

Ayrica zafer bayraminizda kutlu olsun :31:

:72::72::72::72::72: ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN:72::72::72::72: Günaydınnnn:16::16:
Bu gün gece annemler tatile gittilerrr yola cıktılar ben çalıştığım için gidemedim:101:
Ama üzülmedim çok napıyım bende sevdiceğimle balayına giderim:97:
Bu günnn sevdiceğime tatil olduğu için sabah günaydın mesajı atmış ama çok tatlı bir mesajdı otobüste okudum hala yüzümde aptal bir gülümseme var :109::109::109::109:

:72::72::72::72::72: ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN:72::72::72::72: Günaydınnnn:16::16:
Bu gün gece annemler tatile gittilerrr yola cıktılar ben çalıştığım için gidemedim:101:
Ama üzülmedim çok napıyım bende sevdiceğimle balayına giderim:97:
Bu günnn sevdiceğime tatil olduğu için sabah günaydın mesajı atmış ama çok tatlı bir mesajdı otobüste okudum hala yüzümde aptal bir gülümseme var :109::109::109::109:

gunaydin canim:31: keske bugün bize de tatil olsaydi :19:
Sürpriz mesajlar cok iyi geliyor insana :16:

Back
X