- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.961
mebs den memnun değilse işi zor canımsevgilim mebs i mumla arıyo resmen şu an izmirde
askeriye hakkinda bir bilgim yok malesef :-( atasehir terminalinde inip servise binersin,servislerdn birisi önünden geciyordu.
diyosun da istanbula hiç gitmemiş biri olarak nasıl olacak bilmiyorum
İstanbulu hiç bilmeyen birisinin ulasabilecegini şekilde yazdım tatlim.Ozel arabayla gelemeyeceksen senin için en kolay ulaşım yolu bu.Servislerin önünde ilçelerin isimleri yazıyor, kartal servisine binip adresi de şoföre sorarsin artik sana yardimci olurlar.
Kesinlikleçok kısıtlı hem de :-( tesettür sitelerine baktım onlarda fazla abiye diğerleri onlara göre çok açık ayy ne yapacağımı şaşırdım.
canım istanbul büyük şehir diye korkutmasın seni çünkü metropol olduğu için, tam tersi, her yerde tabela var her yere ulaşım var. çok fazla araç var.inşallah canım ya usta birliği de istanbul kartalda
ayynenn canım ya .. ya çok açık ya çok kapalı. ortası yok mu bununben de aylar öncesinden kıyafet ayarlıyorum yoksa bi yere mecburen kot gömlek gitmek zorunda kalıyorum
canım istanbul büyük şehir diye korkutmasın seni çünkü metropol olduğu için, tam tersi, her yerde tabela var her yere ulaşım var. çok fazla araç var.sorunca hangi araca bineceğini söylerler sana
ne güzel benimki de kısa dönem usta birliğinde gitmeyi düşünüyorum ama malum istanbul işte hiçbir yeri bilmiyorum
ataşehirde inersen ordan servis vardır mutlaka kartala. eğer yoksa e5te inersin. ordan metroya/otobüse/minibüse binersin.ataşehir terminali mi demiştin peki ben otobüsle gelicem manisadan istanbula direk o terminalde mi bırakıyor otobüs yoksa başka terminalde mi
canım merak etme istanbula gittiğinde ilk çarşısı ne zmn olcaksa ona göre gidersin.
mesela cmrtesi çıkıyorsa cmrtesi sabh istnbulda olacak gibi gelirsin kamilkoçla gelirsen (reklam için yazmadım arkadaşa kolaylık için yazdım) ataşehirde onun terminali var ayrı, sevdiğinde çarşı iznine çıktığı için gelir seni alır birlikte kartala geçersinz. Gelmese bile orada görevliler sana yardımcı olur söylersin kartala askerini ziyarete geldiğini onlar servisle yönlendirir seni. KArtala gidince önünden geçmese bile orada da sorarsın yardımcı olurlar inanki.
Bende sözlümün annesiyle ilk görüşmeye gidiyorum tek gidiyorum teyzesinin evine onlarda kartalda gittim indim geldi bni aldı iskeleden ama onlardan da dayımlara geçicem dayımlara nasıl gidilir bilmiyorum dayımlarda real tarafındalar sora sora doğru dolmuşu buldum bindirdi beni aşkum gittim indim realdeilkten bir gerginlik oluo ama istnbul bilmiyorsun sonuçta ama böyle böyle alıştım.
FAtihi az çok biliyorum bi kerede fatihten bakırköye gittim iş görüşmesine tekbaşıma.
mecidiyeköyden karşıya geçtim anadoluya. Bir kere cesaretle adım atınca gerisigeliyor. Okuma yazmamız var şükür o yüzden telaş etme halledersin hele sağsalim acemilik bitirsin gelsin istnbula
anladım canım ben zaten o firmayı kullanıyorum olmadı sorarım ataşehir terminaline gidiyor mu diye ataşehirle kartal arası ne kadar peki çok sağol buarada :)
ataşehirde inersen ordan servis vardır mutlaka kartala. eğer yoksa e5te inersin. ordan metroya/otobüse/minibüse binersin.
haremde inersen(istanbul anadolu yakası otogarıdır harem) harem-gebze minibüsü var en kolayı. kartaldan geçiyor. veya yine otobüs var harem-pendik gibi otobüsler yine kartaldan geçiyor.
zaten dediğim gibi nerde inersen in hemen "kartala nasıl gidebilirim?" diye sorarsan yardımcı olurlar ordan bi vasıta bulursun mutlaka
rica ederim canım bişey değil :)
hiç ataşehirden kartala geçmedim ama tahmini söylüyorum yine bir 40 dk vardır.
yine istnbulda olan arkadaşlar daha iyi bilir.
acemi birliği sağsağlim bitsin de sora sora bulurum elbet :=) aaralıkta doğum günü o zaman giderim belki
çok iyi fikir canım bu :)
benimkinin mayıs 23teydi ben gidemedim çünkü bnm askerim acemisi manisadaydı 3 mayısta kayınpederimle geldik yemin törenine senin şehrine :) Sonrada 6 mayısta kıbrısa teslim oldu gidemedim yanına uzak ve maddi olarak külfetli kıbrıs yaz sezonundaAma olsun resimlerimizden film yaptım faceden ekledim görünce çok sevinmişti
ya tabii usta birliğini henüz görmedi ama sonuçta eğitimleri bu kadar yoğun olmayacaktır ben de söyledim mebse herkes kolay diyo dedim benimki memnun değil yani bilmiyorum tabii bu bölüğünle ve ve komutanlarınla da ilgili
ben de yemin törenine gidemiyorum ya malum aileler falan bilmeyince
ayynenn canım ya .. ya çok açık ya çok kapalı. ortası yok mu bununben de aylar öncesinden kıyafet ayarlıyorum yoksa bi yere mecburen kot gömlek gitmek zorunda kalıyorum
canım istanbul büyük şehir diye korkutmasın seni çünkü metropol olduğu için, tam tersi, her yerde tabela var her yere ulaşım var. çok fazla araç var.sorunca hangi araca bineceğini söylerler sana
hayırlısı olsun canım elbet sayılı günler biter sizde söz nişan evlilik adına güzel adımlar atarsınz :)
Allahım tüm askerlerimizi korusun kollasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?