• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canımmm araaadddıııııııııı :)))))))))) benimkinin bölüğünün komutanları sıkıyolarmış baya bir de rahatsızlanmış ayak tırnağı çıkmıiş aklına bir şey gelmesin sakın dedi yani çokkk mutluyummmmmmmmmmm :))

Iyi canm benim cok sevindim onunla gecmis olsun ins bak merak ettigine degmedi cok sukur...gozun aydin tekrar

Iyi canm benim cok sevindim onunla gecmis olsun ins bak merak ettigine degmedi cok sukur...gozun aydin tekrar
teşekkür ederim canım dedim ona sayende üye olmadığın site kalmadı bir sürü numara buldum arıyacaktım bugün dedim gülüyo gıcık yaa ama baya bunalmış herkes mebse kolay diyo ama benimki pek memnun değil ki öyle hanım evladı da değildir yani

kus sütüyle mi beslediler:23: haklisin kusum uzak olunca tabii kalmak durumundasin, epeydirde gorusmuyordunuz, düğün de var :52:

K.validem ayağa bile kaldırmiyor, gozumun içine bakıyorlar çok özlediler herhalde anlamadim ;-) ayy düğün var ve benim kıyafetim yok, aksam sitelere baktım ama hiç içime sinen bir şey göremedim.

merhaba benim sevgilim şuam ankara mamakta kısa dönem olarak askerliğini yapıyo kaç gündür de arayamıyo yanlış anlamadıysam siz askerinize bu numaradan ulaşmışsınız ama ben bölüğünü falan bilmiyorum arasam çağırırlar mı ???? cevaplarsanız çok sevinirim...
canım benm asker mamakta değil , şimdi gördüm mesajını kusura bakma, zaten ulaşmışsın çok şükür iiyi olmasına sevindim:31: acemi birliğinde hiiç merak etme canm bazen başına hiç bir şey gelmiyor hasta falan da olmuyor komutanla da soruunu olmuyor, ama bu sefer de telefon sırası bekliyor , sıra bi türü gelmiyor sonra yemek vakti ictima vakti geliyor bi türlü arayamıyor. yani böyle şeyler de oluyo acemilikte genel pek rahat değiller anlayacağın:50:. için rahat olsun eğer arayamazsa. hemen başına bişey geldi mi diye düşünme:31:

Efnan merhaba benim nişanlımda acemiliği mamakta yaptı ve hiç sevmedi heryerde aşırı sıra var demişti çok az konuşmuştuk.ankesörden bende çok aramıştım ama bi kere bile konuşamamıştım-;(

canım benm asker mamakta değil , şimdi gördüm mesajını kusura bakma, zaten ulaşmışsın çok şükür iiyi olmasına sevindim:31: acemi birliğinde hiiç merak etme canm bazen başına hiç bir şey gelmiyor hasta falan da olmuyor komutanla da soruunu olmuyor, ama bu sefer de telefon sırası bekliyor , sıra bi türü gelmiyor sonra yemek vakti ictima vakti geliyor bi türlü arayamıyor. yani böyle şeyler de oluyo acemilikte genel pek rahat değiller anlayacağın:50:. için rahat olsun eğer arayamazsa. hemen başına bişey geldi mi diye düşünme:31:

haber aldım çok şükür ya o da dedi bu askerlik her gün aramamı bekleme eğitim yoğunlaştı yemin töreni için nefes aldırmıyorlar artık dedi

Efnan merhaba benim nişanlımda acemiliği mamakta yaptı ve hiç sevmedi heryerde aşırı sıra var demişti çok az konuşmuştuk.ankesörden bende çok aramıştım ama bi kere bile konuşamamıştım-;(

evet canım ankesör çok kalabalık oluyormuş ve orda bulunan askerler yüksek sesle konuştuğundan beni de pek duyamıyor ben de onu tabii o yüzden daha çok boş olmasını bekliyoo ankesörlerin ve hiç memnun değil ne yemeklerden ne eğitimden sıkıyolar diyo dün de yemekten midesi kötü olmuş

K.validem ayağa bile kaldırmiyor, gozumun içine bakıyorlar çok özlediler herhalde anlamadim ;-) ayy düğün var ve benim kıyafetim yok, aksam sitelere baktım ama hiç içime sinen bir şey göremedim.

kayinvalidenin özleyeni makbuldur :9: evet yaaa kisitlaniyor ama elbise secenekleri :19:

Son düzenleyen: Moderatör:
haber aldım çok şükür ya o da dedi bu askerlik her gün aramamı bekleme eğitim yoğunlaştı yemin töreni için nefes aldırmıyorlar artık dedi
evet canm aynen öyle zaten acemilik kısa sürüyor biliyorsun.:31: gerçi bize çok uzun gibi geliyor ama merak etme usta birliğinde inşallah hiç bir sıkıntısı olmayacak.. bol bol da konuşursunuz gün içinde:16:

Ayy ne sanslisin tabi bana göre ;-) ben kartaldayim, , nisanlimin usta birliginin buraya cikmasini çok istemistik ama olmadı :-( neyse bitiyor artik çok şükür

canım oradaki askeriye nasıldır bilgin var mı rahat mı bir de ben manisa da okuyorum oraya gelmeye kalkışsam garajdan arası ne kadar nasıl gidilir ??

inşallah canım ya usta birliği de istanbul kartalda

süpermiş yaa çok şanslısın bana göre de aşkım keşke kartala tuzlaya fln düşseydi her hafta giderdim bende bursadayım da :1:

gece yorgunluktn uyumuş kalmış benim askerim.
Sonson cidden haşatını çıkarıyorlar kıbrıstakilerin :50:
Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin.
Bizim az kaldı tezkereye RAbbim herkesi tez vakitte kavuştursun.

Şafak sıkıştırıyor beni de vallahi böyle o ilk havaalanında onu karşılayışımı sımsıkı sarılacağımı düşündükçe kelebekler uçuşuyor :31::48::48::10: uçarak gel aşkım uçarak :9:

canım oradaki askeriye nasıldır bilgin var mı rahat mı bir de ben manisa da okuyorum oraya gelmeye kalkışsam garajdan arası ne kadar nasıl gidilir ??

askeriye hakkinda bir bilgim yok malesef :-( atasehir terminalinde inip servise binersin,servislerdn birisi önünden geciyordu.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım dedim ona sayende üye olmadığın site kalmadı bir sürü numara buldum arıyacaktım bugün dedim gülüyo gıcık yaa ama baya bunalmış herkes mebse kolay diyo ama benimki pek memnun değil ki öyle hanım evladı da değildir yani

mebs den memnun değilse işi zor canım:31:sevgilim mebs i mumla arıyo resmen şu an izmirde

süpermiş yaa çok şanslısın bana göre de aşkım keşke kartala tuzlaya fln düşseydi her hafta giderdim bende bursadayım da :1:

gece yorgunluktn uyumuş kalmış benim askerim.
Sonson cidden haşatını çıkarıyorlar kıbrıstakilerin :50:
Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin.
Bizim az kaldı tezkereye RAbbim herkesi tez vakitte kavuştursun.

Şafak sıkıştırıyor beni de vallahi böyle o ilk havaalanında onu karşılayışımı sımsıkı sarılacağımı düşündükçe kelebekler uçuşuyor :31::48::48::10: uçarak gel aşkım uçarak :9:

ne güzel benimki de kısa dönem usta birliğinde gitmeyi düşünüyorum ama malum istanbul işte hiçbir yeri bilmiyorum

Back
X