- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.941
canımmm araaadddıııııııııı :)))))))))) benimkinin bölüğünün komutanları sıkıyolarmış baya bir de rahatsızlanmış ayak tırnağı çıkmıiş aklına bir şey gelmesin sakın dedi yani çokkk mutluyummmmmmmmmmm :))
teşekkür ederim canım dedim ona sayende üye olmadığın site kalmadı bir sürü numara buldum arıyacaktım bugün dedim gülüyo gıcık yaa ama baya bunalmış herkes mebse kolay diyo ama benimki pek memnun değil ki öyle hanım evladı da değildir yaniIyi canm benim cok sevindim onunla gecmis olsun ins bak merak ettigine degmedi cok sukur...gozun aydin tekrar
kus sütüyle mi besledilerhaklisin kusum uzak olunca tabii kalmak durumundasin, epeydirde gorusmuyordunuz, düğün de var
canım benm asker mamakta değil , şimdi gördüm mesajını kusura bakma, zaten ulaşmışsın çok şükür iiyi olmasına sevindimmerhaba benim sevgilim şuam ankara mamakta kısa dönem olarak askerliğini yapıyo kaç gündür de arayamıyo yanlış anlamadıysam siz askerinize bu numaradan ulaşmışsınız ama ben bölüğünü falan bilmiyorum arasam çağırırlar mı ???? cevaplarsanız çok sevinirim...
canım benm asker mamakta değil , şimdi gördüm mesajını kusura bakma, zaten ulaşmışsın çok şükür iiyi olmasına sevindimacemi birliğinde hiiç merak etme canm bazen başına hiç bir şey gelmiyor hasta falan da olmuyor komutanla da soruunu olmuyor, ama bu sefer de telefon sırası bekliyor , sıra bi türü gelmiyor sonra yemek vakti ictima vakti geliyor bi türlü arayamıyor. yani böyle şeyler de oluyo acemilikte genel pek rahat değiller anlayacağın . için rahat olsun eğer arayamazsa. hemen başına bişey geldi mi diye düşünme
Efnan merhaba benim nişanlımda acemiliği mamakta yaptı ve hiç sevmedi heryerde aşırı sıra var demişti çok az konuşmuştuk.ankesörden bende çok aramıştım ama bi kere bile konuşamamıştım-;(
K.validem ayağa bile kaldırmiyor, gozumun içine bakıyorlar çok özlediler herhalde anlamadim ;-) ayy düğün var ve benim kıyafetim yok, aksam sitelere baktım ama hiç içime sinen bir şey göremedim.
evet canm aynen öyle zaten acemilik kısa sürüyor biliyorsun.haber aldım çok şükür ya o da dedi bu askerlik her gün aramamı bekleme eğitim yoğunlaştı yemin töreni için nefes aldırmıyorlar artık dedi
kayinvalidenin özleyeni makbuldurevet yaaa kisitlaniyor ama elbise secenekleri
evet canm aynen öyle zaten acemilik kısa sürüyor biliyorsun.gerçi bize çok uzun gibi geliyor ama merak etme usta birliğinde inşallah hiç bir sıkıntısı olmayacak.. bol bol da konuşursunuz gün içinde
inşallah canım ya usta birliği de istanbul kartalda
Ayy ne sanslisin tabi bana göre ;-) ben kartaldayim, , nisanlimin usta birliginin buraya cikmasini çok istemistik ama olmadı :-( neyse bitiyor artik çok şükür
inşallah canım ya usta birliği de istanbul kartalda
canım oradaki askeriye nasıldır bilgin var mı rahat mı bir de ben manisa da okuyorum oraya gelmeye kalkışsam garajdan arası ne kadar nasıl gidilir ??
teşekkür ederim canım dedim ona sayende üye olmadığın site kalmadı bir sürü numara buldum arıyacaktım bugün dedim gülüyo gıcık yaa ama baya bunalmış herkes mebse kolay diyo ama benimki pek memnun değil ki öyle hanım evladı da değildir yani
süpermiş yaa çok şanslısın bana göre de aşkım keşke kartala tuzlaya fln düşseydi her hafta giderdim bende bursadayım da
gece yorgunluktn uyumuş kalmış benim askerim.
Sonson cidden haşatını çıkarıyorlar kıbrıstakilerin
Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin.
Bizim az kaldı tezkereye RAbbim herkesi tez vakitte kavuştursun.
Şafak sıkıştırıyor beni de vallahi böyle o ilk havaalanında onu karşılayışımı sımsıkı sarılacağımı düşündükçe kelebekler uçuşuyoruçarak gel aşkım uçarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?