- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.681
iyiym canım napim iş güç sen nasılsınn
vallaa sanki yarın gelecekmiş gibi hayaller kurmaya başladım.askerim de soruyor gelince napıcaz falan diye:)) acaba erken mi hayal kuruyoruz birazz kendimi frenlemem lazım
iyiym canım napim iş güç sen nasılsınn
vallaa sanki yarın gelecekmiş gibi hayaller kurmaya başladım.askerim de soruyor gelince napıcaz falan diye:)) acaba erken mi hayal kuruyoruz birazz kendimi frenlemem lazım
erken olur mu, biz ne hayaller kurduk, nerelere nerelere gidecegiz bakalım hayaller gercek olacak mi
Nerelere gideceksiniz canım :) siz balayına gitmişmiydiniz gittiyseniz nereye gittiniz ? bizde düşünüyoruz ama tam karar veremedik nişanlım tramzon uzungöle falan gidelim diyor bilmiyorum. giden bilen varmı nasıl oralar tavsiye edermisiniz.
Ya kızlar benim nişanlım çok sıkılıyorum mutsuzum bn demeye başladı koskoca 5 ay demedi sizinkilerde mi böyle CNm sıkıldı ya
erken olur mu, biz ne hayaller kurduk, nerelere nerelere gidecegiz bakalım hayaller gercek olacak mi
o zmn plan yapmaya başlayayım ben deyokk cnmmm yaa az kaldııı artık hayal kurmanın vaktii geldiiiişafak sıkıştırıo dio benmki dee hiç geçmio gbi dio
aynen canım bir an önce kurtulmak istiyorum diyor benimki de . çünkü artık sona çok yaklaştık çıkmak istiyorlar hemen:26:Ya kızlar benim nişanlım çok sıkılıyorum mutsuzum bn demeye başladı koskoca 5 ay demedi sizinkilerde mi böyle CNm sıkıldı ya
o zmn plan yapmaya başlayayım ben deama hiç sürprizli biri değilimdir aklıma bişey gelmiyo
aynen canım bir an önce kurtulmak istiyorum diyor benimki de . çünkü artık sona çok yaklaştık çıkmak istiyorlar hemen:26:
Ne bilim aslında güçlüdür nişanlım.ve kıymetini bilirse havuzda Deniz'de Bağdat caddesinde askerlik geçirdi .niye şimdi böyle mutsuz ki
esim her konusmamizda surayada gidelim diyorsuanki liste uzun bursa eskisehir ankara var geldigi hafta antalyaya gidecegiz denize girmek icin sonraki haftalarda bu yukarida yazdiklarim var iste birde bayramda karadeniz turu yapabiliriz trabzona gitmedi ama gideceginiz bölgenin gideceginiz tarihte havasi nasil oluyor bi arastirin canim biz balayini Bodrum Kefaluka otelde yaptik
Ya kızlar benim nişanlım çok sıkılıyorum mutsuzum bn demeye başladı koskoca 5 ay demedi sizinkilerde mi böyle CNm sıkıldı ya
havuzda denizde bagdat caddesinde mi gecirdiahh benim canim kocam, kiyamam yaa seninkide rahatmis heralde seymanin askeri gibi ama:44: ayrılık var sonucta isin ucunda.. o yuzden sıkılmıştir artik, az kaldi diyerek destek ol ona
17 kasımda düğünümüzhavaların soğumaya başladığı zamanlar.bende antalya falan sıcak yerler düşünüyodum ama trabzon daha iyi geldi sanki zaten denize giremiycem havuzda trabzondada var otellerde aynısı doğa güzelliklerini gezeriz artık . sürmene manastrı, akçabat, maçka deniz kıyılarında sessiz sakin
zateen hayal kurmakta engelleyemiyorum kendimii çok heyecanlıyım..surprizli planlar yapma canim nolcaknerelere gideceginizi, neler yapacaginizi hayal et, planla .. belki hepsi gerceklesmeyecek ama olsun
Bugunler hayal kurma günleriacı cekme günlerinde dibine kadar acımızı yasadigimiza göre, suanda hayal kurma plan yapmaninda dibine vuralim
canım komutanı huysuz biri olsa ve askerin hiç rahat olmasa ,çok çalışsa zaten orda zamanın nasıl akıp gittiğini farketmez bile. ama şimdi boş olunca durup durup düşünüyodurEvet tatlım çok rahattı.valla ben daha rahatsızdım.komutanı bile abi diyodu bi sorunu yoktu.şimdi rahat battı galiba-
zateen hayal kurmakta engelleyemiyorum kendimii çok heyecanlıyım..değişik bişey yapmak istiyorum geldiğinde ama süreç tam olarak benim elimde ilerlemiyo .. yani arkadaşlarımızı çağıralım kutlama yapalım desem kim nerde olacak, memleketine gidecek olan var falan planım bozulur diye korkuyorum:26:
aynen ya çok canımız yandı artık mmutlu olmak bizim de hakkımız
hahhaa bağırrr ya çok eğenceliiaaaahhh cokk heyecanliyim yaa düşündükçe yerimde duramiyorum:124::124::124: zor günler gectiaraba kullanirken cami acip "heeey kocam evimize geliyor" diye bagirasim var
Bende arkadaslarimizi ne zaman toplayabilirim bilmiyorumgelince bakacagim duruma göre önce kendimiz kutlayalimda kalpli pasta ve elmali kurabiye yapacagim ilk gün icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?