351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

iyiym canım napim iş güç sen nasılsınn
vallaa sanki yarın gelecekmiş gibi hayaller kurmaya başladım. askerim de soruyor gelince napıcaz falan diye:)) acaba erken mi hayal kuruyoruz birazz kendimi frenlemem lazım

yokk cnmmm yaa az kaldııı artık hayal kurmanın vaktii geldiiii şafak sıkıştırıo dio benmki dee hiç geçmio gbi dio

iyiym canım napim iş güç sen nasılsınn
vallaa sanki yarın gelecekmiş gibi hayaller kurmaya başladım. askerim de soruyor gelince napıcaz falan diye:)) acaba erken mi hayal kuruyoruz birazz kendimi frenlemem lazım

erken olur mu, biz ne hayaller kurduk, nerelere nerelere gidecegiz bakalım hayaller gercek olacak mi

erken olur mu, biz ne hayaller kurduk, nerelere nerelere gidecegiz bakalım hayaller gercek olacak mi

Nerelere gideceksiniz canım :) siz balayına gitmişmiydiniz gittiyseniz nereye gittiniz ? bizde düşünüyoruz ama tam karar veremedik nişanlım tramzon uzungöle falan gidelim diyor bilmiyorum. giden bilen varmı nasıl oralar tavsiye edermisiniz.

esim her konusmamizda surayada gidelim diyor suanki liste uzun bursa eskisehir ankara var geldigi hafta antalyaya gidecegiz denize girmek icin sonraki haftalarda bu yukarida yazdiklarim var iste birde bayramda karadeniz turu yapabiliriz trabzona gitmedi ama gideceginiz bölgenin gideceginiz tarihte havasi nasil oluyor bi arastirin canim biz balayini Bodrum Kefaluka otelde yaptik

Ya kızlar benim nişanlım çok sıkılıyorum mutsuzum bn demeye başladı koskoca 5 ay demedi sizinkilerde mi böyle CNm sıkıldı ya

iyi tarafindan bak canim, en azindan son bi ay kala dedi, ya bastan beri oyle soyleseydi benim esim cok keyifli masallah gittiginden beri genllikle morali iyiydi simdilerde daha da iyi revirci ya, sürekli programini doldurmaya calisiyor bu aralar.. daha az kislada kalayim daha cabuk gecer vakit diyor birde kitap okuyor, komutaniyla uzerinde konusuyorlar sende askerine bi mesgale bulmasını öner canim

yokk cnmmm yaa az kaldııı artık hayal kurmanın vaktii geldiiii şafak sıkıştırıo dio benmki dee hiç geçmio gbi dio
o zmn plan yapmaya başlayayım ben de ama hiç sürprizli biri değilimdir aklıma bişey gelmiyo
Ya kızlar benim nişanlım çok sıkılıyorum mutsuzum bn demeye başladı koskoca 5 ay demedi sizinkilerde mi böyle CNm sıkıldı ya
aynen canım bir an önce kurtulmak istiyorum diyor benimki de . çünkü artık sona çok yaklaştık çıkmak istiyorlar hemen:26:

surprizli planlar yapma canim nolcak nerelere gideceginizi, neler yapacaginizi hayal et, planla .. belki hepsi gerceklesmeyecek ama olsun
Bugunler hayal kurma günleri acı cekme günlerinde dibine kadar acımızı yasadigimiza göre, suanda hayal kurma plan yapmaninda dibine vuralim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne bilim aslında güçlüdür nişanlım.ve kıymetini bilirse havuzda Deniz'de Bağdat caddesinde askerlik geçirdi .niye şimdi böyle mutsuz ki

havuzda denizde bagdat caddesinde mi gecirdi ahh benim canim kocam, kiyamam yaa seninkide rahatmis heralde seymanin askeri gibi ama:44: ayrılık var sonucta isin ucunda.. o yuzden sıkılmıştir artik, az kaldi diyerek destek ol ona

17 kasımda düğünümüzhavaların soğumaya başladığı zamanlar.bende antalya falan sıcak yerler düşünüyodum ama trabzon daha iyi geldi sanki zaten denize giremiycem havuzda trabzondada var otellerde aynısı doğa güzelliklerini gezeriz artık . sürmene manastrı, akçabat, maçka deniz kıyılarında sessiz sakin

benim askerimde aynı durumda canim :/ nöbetleride azalmiş artık hic vakit gecmiyor diyor kitap okumak felanda artık sarmıyor bi an önce gitmek istiyorum demeye başladı şafak fena sıkıştıriyor şu son günler bi bitseydi hayirlisi ile :/

havuzda denizde bagdat caddesinde mi gecirdi ahh benim canim kocam, kiyamam yaa seninkide rahatmis heralde seymanin askeri gibi ama:44: ayrılık var sonucta isin ucunda.. o yuzden sıkılmıştir artik, az kaldi diyerek destek ol ona

Evet tatlım çok rahattı.valla ben daha rahatsızdım.komutanı bile abi diyodu bi sorunu yoktu.şimdi rahat battı galiba-

kasimda trabzon cok yagisli olabilir:44: ama siz bilirsiniz canim ben haziran ayinda rizeye gitmistim yillar önce.. 10 gün kaldik ama 2-3 gunes vardi heralde.. ince incede olsa hep yagdi egede nisan sonu baslar yaz göl kıyılarına da gidebilirsiniz canim

zateen hayal kurmakta engelleyemiyorum kendimii çok heyecanlıyım.. değişik bişey yapmak istiyorum geldiğinde ama süreç tam olarak benim elimde ilerlemiyo .. yani arkadaşlarımızı çağıralım kutlama yapalım desem kim nerde olacak, memleketine gidecek olan var falan planım bozulur diye korkuyorum:26:
aynen ya çok canımız yandı artık mmutlu olmak bizim de hakkımız

Evet tatlım çok rahattı.valla ben daha rahatsızdım.komutanı bile abi diyodu bi sorunu yoktu.şimdi rahat battı galiba-
canım komutanı huysuz biri olsa ve askerin hiç rahat olmasa ,çok çalışsa zaten orda zamanın nasıl akıp gittiğini farketmez bile. ama şimdi boş olunca durup durup düşünüyodur

aaaahhh cokk heyecanliyim yaa düşündükçe yerimde duramiyorum:124::124::124: zor günler gecti araba kullanirken cami acip "heeey kocam evimize geliyor" diye bagirasim var

Bende arkadaslarimizi ne zaman toplayabilirim bilmiyorum gelince bakacagim duruma göre önce kendimiz kutlayalimda kalpli pasta ve elmali kurabiye yapacagim ilk gün icin

hahhaa bağırrr ya çok eğencelii ben çok da bişey belli edemiyorumm (arkadaşlarım hariç) çünkü ailenin ve akrabaların yanında biraz ağır davranmam gerek daha nişanlı bile değiliz ya rahat davranamıyorum şu an öff çok sıkıntılıı. evlensek de sevgimi rahat rahat belli edebilsem
bence de ilk gün başbaşa olmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…