• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hahhaa bağırrr ya çok eğencelii :60:ben çok da bişey belli edemiyorumm (arkadaşlarım hariç) çünkü ailenin ve akrabaların yanında biraz ağır davranmam gerek daha nişanlı bile değiliz ya:1: rahat davranamıyorum şu an öff çok sıkıntılıı. evlensek de sevgimi rahat rahat belli edebilsem:16:
bence de ilk gün başbaşa olmalısınız :23:

dogru diyorsun evlenince daha rahat bunlar:9: simdi ayin 16si sabahi yola cikacagiz arabayla, arkadasimla sanirim bi 10 saat sonra kirklarelinde oluruz :31: gece 12de esim cikacak :16: sabaha kadar döneriz. Eve ugrar duş alır, kayinvalideye gideriz kahvaltıya:31: ben ara ara gidip gördüm esimi ama onlar yemin toreninden beri gormediler görsünler sabah hemen :31: sonra yine evimize geceriz dinleriz sabaha kadar yol gelmiş olacagiz :23: aksam yemegine yine kayinvalidelerde oluruz malum anneannesi teyzeleri falan gelir :51: hic bunlara üzülüyorum çünkü gece oldugunda evimize gelecegiz ve yeniden birlikte uyuyacagiz, cok şükür:16: artik her aksam benimle, yalniz gecirdigimiz gecelere inat :38:

Böyle deyince aklıma kuzenim geldi 3 gün önce evlendi daha ama eşi askere gitmedi gitme imkanı varken bide 15 ay gidecek hayat şu an toz pembe ama dur bakalım nolacak Allah sabır versin

dogru diyorsun evlenince daha rahat bunlar:9: simdi ayin 16si sabahi yola cikacagiz arabayla, arkadasimla sanirim bi 10 saat sonra kirklarelinde oluruz :31: gece 12de esim cikacak :16: sabaha kadar döneriz. Eve ugrar duş alır, kayinvalideye gideriz kahvaltıya:31: ben ara ara gidip gördüm esimi ama onlar yemin toreninden beri gormediler görsünler sabah hemen :31: sonra yine evimize geceriz dinleriz sabaha kadar yol gelmiş olacagiz :23: aksam yemegine yine kayinvalidelerde oluruz malum anneannesi teyzeleri falan gelir :51: hic bunlara üzülüyorum çünkü gece oldugunda evimize gelecegiz ve yeniden birlikte uyuyacagiz, cok şükür:16: artik her aksam benimle, yalniz gecirdigimiz gecelere inat :38:

tavsiye edebileceğin göl kenarları varmı ? sanki yukarıdaki yorumunla ilk evlendıgın günlere döncekmişsin gibi hissettim.

tavsiye edebileceğin göl kenarları varmı ? sanki yukarıdaki yorumunla ilk evlendıgın günlere döncekmişsin gibi hissettim.

biz abanta gitmek istiyoruz yillardir ama gidemedik siz bi arastirin istersiniz:31: sapanca falan :31:

Zaten evlenmeden önce kurdugumuz hayallerin aynisini kuruyoruz suanda:31: ama simdi daha farkli bi heyecanla kuruyoruz, sanirim bu ayrilik sayesinde evliligimizin kiymetini anladigimiz icin böyle oldu :16:

biz abanta gitmek istiyoruz yillardir ama gidemedik siz bi arastirin istersiniz:31: sapanca falan :31:

Zaten evlenmeden önce kurdugumuz hayallerin aynisini kuruyoruz suanda:31: ama simdi daha farkli bi heyecanla kuruyoruz, sanirim bu ayrilik sayesinde evliligimizin kiymetini anladigimiz icin böyle oldu :16:

ayy bizde kavuşsak bi an önce sizin gibi evlensek yaa yazdıklarını okudukça daha da çok istiyo insan evliliği:21: biz ayrı şehirlerdeyiz askerlik bitince de hemen evlilik olamayacak maalesef :26:çok şanslısınız yaa darısı başımıza inş tüm isteyenlerin:54:

ayy bizde kavuşsak bi an önce sizin gibi evlensek yaa yazdıklarını okudukça daha da çok istiyo insan evliliği:21: biz ayrı şehirlerdeyiz askerlik bitince de hemen evlilik olamayacak maalesef :26:çok şanslısınız yaa darısı başımıza inş tüm isteyenlerin:54:

Aynen benimde hemen evlilik falan olmayacak tarif falan belli değil hiç

oohh vallaa sanki yarın olacakmış gibi geldi bana sen anlatınca çok hoşuma gittii bu plan:31:

Bizde bekliyoruz 3 yıldır ama inş. sonuca ulaşıyoruz kasıma az kaldı evleniyoruzzz :) hayaller gerçek olucak bizdede müthiş bir heyecan var anlatamam aynı yastığa başımızı koymak paha biçilemez heralde :1::34:

şeyymacım doğumgünü kutlu olsun askerininn bir daha hiiiçç ayrılmayın inşallah:16:
benimkinin de doğumgünü yaklaştı. hala ne yapacağımı bilmiyorumm belki benden sürpriz bekliyodur ama hayal kırıklığına uğricak:25:
Turn cum sana cvp veremeden cıktım k.bakmaaa:54: Teşekkür ederiimm amin hiç birimiz hiç ayrılmayalm...:32:
kızlar günaydınnn herkesee:16: şeymacım askerinin doğum günü kutlu olsun, birlikte nice sağlıklı, huzurlu, mutluuu seneler geçirmeniz dileğiyleee...:16:
Teşekkür ederim tatlımm dediklerin inş. seninde başına gelirrr:9:
Ya kızlar benim nişanlım çok sıkılıyorum mutsuzum bn demeye başladı koskoca 5 ay demedi sizinkilerde mi böyle CNm sıkıldı ya

Canım hepsi öyleler:31: Artık şafak sıkıştırıyorrr:27:

İlkayyy benimde bağırasım var valla ya:52:
Artık yine iş cıkışında beni alacak sevdiğimm bize gideceğiz annemin nefis k.fasulyesinden yiyecek aşkım:56: kahvaltıya yine erciyesin eteklerine gideceğiz, beni bowlingde yine yenecek:32: Sonra düğün hazırlıkları başlayacakkk:38: sonra da

:10::10::10::10:
:32::32::32::32::32:
:123::123::123:
:38::38::38::38:
:74::92:
:78::78:
:49::49::49:

Turn cum sana cvp veremeden cıktım k.bakmaaa:54: Teşekkür ederiimm amin hiç birimiz hiç ayrılmayalm...:32:

Teşekkür ederim tatlımm dediklerin inş. seninde başına gelirrr:9:

Canım hepsi öyleler:31: Artık şafak sıkıştırıyorrr:27:

İlkayyy benimde bağırasım var valla ya:52:
Artık yine iş cıkışında beni alacak sevdiğimm bize gideceğiz annemin nefis k.fasulyesinden yiyecek aşkım:56: kahvaltıya yine erciyesin eteklerine gideceğiz, beni bowlingde yine yenecek:32: Sonra düğün hazırlıkları başlayacakkk:38: sonra da

:10::10::10::10:
:32::32::32::32::32:
:123::123::123:
:38::38::38::38:
:74::92:
:78::78:
:49::49::49:

:60: ikonlar hayatini özetledi seyma :9:
:23: :23: :23:

..

Şeymacım CAnım Askerinin Eniştemizin Doğum Günü Kutlu olsun RAbbim sağlık sıhhat nasip etsin Hep birlikte olun inşAllah çocuklarınızın torunlarınızın nice doğum günlerini görün :9: :34:

Back
X