- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.441
canımm kilo için her gün balık yağı hapı kullan , pekmez iç, tatlı ye, ekmek çok yeee.. valla nedense bana kilo almak çok kolay geliyoherkesin derdi farklı
sen üzüldün mü bu arada bakiiiimbakkk şaplak geliyoooooooooooooooooor
turnnnn sen nasılsın cnm askerin nasıl hiç sesin çıkmıyor:26:
Öfffff insana rahat verin de bi ağlayakım beeeeehahaha ağzımın tadıyla melankoli yaptırmadınız bi Şaka bir yana ben bu şarkıları dinlemeyim kızlar.Inzarcım sen haklısın erkenden eve gelmeleri ben aynı şehirdeyken yaşadım.Bizim söz olmamıştı beni eve hava kararmadan bırakırdı ama eve değil yani sokağın başına bizimkiler görmesin diye ayy ne zor günlerdi ya
Bennurcumm senin iş haberini okumuştum evlenince ne yapacaksın:44: işin hangi şehirde hayırlı olsun bu arada mesleğin neydi ben unuttumBrde siz ünideyken aynı şehirdemiydiniz öyle mi hatırlıyorum, biz 2 senedir ayrı şeirlerdeydik kızlar.4-5 saat yol giderdik görebilmek için.Otobüs şirketlerini zengin ettik valla
ayy geldimm.. yazdıklarınızı okuyordum kuzum dünden beri ookumadıklarım kalmış, kaçırmışım muhabbeti
iş yerinde problemlerim var onlarla uğraştım lanet patronun egosu ile uğraşmak hiç kolay değilbütün patronlar böyle mi acaba tahammül edemiyorummmmmmmm anca kendime geldim anca moralimi düzeltebildim sabahtan beri
askerim çok şükür iyi canım o konuda problem yoksen nasılsın askerciik nasıl
Kızlar bizde İDoyu gemi biletiyle zengin ettik otobüsleride zengin ettik bide 2 aktarma kullanıyoruz bizi düşünün bide
Hepsi geçecekSabır acıdır ama meyvesi tatlıdır unutmayın şuan sabredecz ki evlenip kavuşalım
hadi kaçtım ben çene çalmktn dışarı işlerim kalacak yarım
Gelince herkesi pozitif mutlu ve enerjik görmek istiyorum
bennurcumm en iisini demişssn, kendi aralarnda hallettsnlerr, ben de nişanlıma dedimm azcık sakin ol bak die.. evlenincee bir süree evimdn çıkmayıp evde kafamı dinliycm herkesten uzak olup
şeymacımm sen de üzülme lütfen düşün nerden nereye geldiğimizi, artık bitmek üzere.. sen şimdi sadece nişanlın ile gezeceğin, gideceğin yerleri düşün, planlar yap bnce
yok öyle ağlama biz bu ağlamayı bozarııııız
evlenince işi ya bırakacağım gittiğim yerde yeni bir bakacağım ya da şimdiki işimin yönlendirmesiyle oraya geçiş yapacağım henüz bu detayları konuşamadık iş yerimle :26: kim. müh. cnm ünv de beraber okuduk cnm okul bitti ayrı düştük çok geçmeden askere gitti yine ayrı düştük okul bittiğinden beri hasret çekiyoruz diyebilirimbizde öyle valla bizim farklı şehirlerde olmamız otobüs şirketlerine yaradı
ağlamak yoookaz kaldı cnm bak 352. dönemlerin topiğine bizde ordan geldik bu günlere başladığımızda 157ydi şimdi bak bide sayılı günler kaldı kuzumm ben bazen özellikle açıyorum dinlediğimiz şarkıları sonra da alıyorum kağıdı kalemi elime başlıyorum karalamaya gelince vereceğim hepsini sende öyle yapabilirsin hem rahatlarsın hemde askerine güzel sürpriz olur yazdıkların
fena gelinim sanırım birazerkekler daha fevri sanırım bi durum düşünelim öyle tepki verelim yok hemen tepki gelicek en iyisini yaparsın cnm bu kadar sıkıntı yeter ztn biraz dinginlik iyi gelir
ayy geldimm.. yazdıklarınızı okuyordum kuzum dünden beri ookumadıklarım kalmış, kaçırmışım muhabbeti
iş yerinde problemlerim var onlarla uğraştım lanet patronun egosu ile uğraşmak hiç kolay değilbütün patronlar böyle mi acaba tahammül edemiyorummmmmmmm anca kendime geldim anca moralimi düzeltebildim sabahtan beri
askerim çok şükür iyi canım o konuda problem yoksen nasılsın askerciik nasıl
Canım ben ramazandan dolayı verdim kilogerçekten şaplak olmasın nolur:18:
benim de arkadaşlardan duyduğum kadarıyla çoğu yerde patronlar çalışanlarının sahibi gibi görüyor kendini maalesef.benm hiç patronum olmadı o yüzden bu konu da bişey diyemiyorum ama işin içine ego girince böyle oluyorlarmış duyumlarıma göresakin ol cnm değmez kendini üzmene morelini yüksel tut ki askerin de yansımasın bu problem üzülmeyin :)
oooh askercikler de iyi zaman da azaldı daha ne olsunbenmki de iyi cnm yenilerin helmesini bekliyoruz diyo dört gözle şafağı onların gelmesi diye sayıyorlarmış keyfi iyi şükür
biz çok şanslıydık o konu da cnm ama o şansı kaybedince bi boşluğa düştüm mız mız olmaya başladımNe güzel en azından bak üni.de aynı yerde berabermişssiniz.Bizim hiç öyle şansımız olmadı.İşin de iyi olur canım umarım geeel iş dünyasınaaa bennurcuukkkk geeelllllllllll:94::94::94::94:
Ben gittiği günden beri bi ajamdam var hergün yazıyorum geldıkten 2 ay sonra evimizde vericem okusun :) her anım üzüntüm mutluluğum sayfalarda
yokk cnmmm olur mu fenalık değill, şimdidn arada kalmak ii olmazz vallaa bir kaç yıl sonra çok bunalırızzzz
kiloları almazsan şaplak geliiiiiiiiirrrrrrrrrrrolsun canım 50 kilo da az bak güçsüz düşersin senin ideal kilon kaçmış baktın mı internette? bence en az 56-57 olman gerekkk
benim de arkadaşlardan duyduğum kadarıyla çoğu yerde patronlar çalışanlarının sahibi gibi görüyor kendini maalesef.egolar tavan ama kurumsal yerlerde daha sistemli oluyor işler bu yüzden kafa daha rahat oluyor. yine de ekmek parası kazanmak kolay değil tabi. Allah hepimize nasip etsin hak ettiği işleri inşallah . canım duygusal bi insanım hassas düşüünüyorum kafaya takıyorum aslında amaaaan diyeceksin geçeceksin ama yapamıyorum:26: doğru söylüyorsun maşallahh hepsi iyi olsun da zaten zamanımız da az kaldı dayanıcaz biraz dahaa
Evet canım doğru diyosun Allah bizi sınıyor her dakka onun bilincinde olmak lazım ama bazen kaybediyorum kendimiicnmm hep yaşanıooo iş yerindeee sorunn, çevremde dee öylee.. kendi işyerimzden de biliorummm.. üzülmee hiçç hep olan şeyler tatlımmmm..
Evet canım doğru diyosun Allah bizi sınıyor her dakka onun bilincinde olmak lazım ama bazen kaybediyorum kendimii
kiloları almazsan şaplak geliiiiiiiiirrrrrrrrrrrolsun canım 50 kilo da az bak güçsüz düşersin senin ideal kilon kaçmış baktın mı internette? bence en az 56-57 olman gerekkk
Canım bakmadım ama ben bi 55 olmak istiyorum şimdi 47 yim
benim de arkadaşlardan duyduğum kadarıyla çoğu yerde patronlar çalışanlarının sahibi gibi görüyor kendini maalesef.egolar tavan ama kurumsal yerlerde daha sistemli oluyor işler bu yüzden kafa daha rahat oluyor. yine de ekmek parası kazanmak kolay değil tabi. Allah hepimize nasip etsin hak ettiği işleri inşallah . canım duygusal bi insanım hassas düşüünüyorum kafaya takıyorum aslında amaaaan diyeceksin geçeceksin ama yapamıyorum:26: doğru söylüyorsun maşallahh hepsi iyi olsun da zaten zamanımız da az kaldı dayanıcaz biraz dahaa
bukeeet msj kutun yine dolmuş kuzummm temizlik vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?