• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ben de 1.tabur 1.bölüğün numarası var canım.Yazayım sana ama sürekli araman gerekiyor,düşürmek problem çünkü.0236-231 94 03

canım çok sağol sürekli ararım o problem değilde görüştürüyorlar mı ben bi kez sansımı denedım askerın sızı aramasını bekleyın yasak dedıler bnm askerımde 6.bölukte

aynen cnm şimdi düşünüyorum da ne kadar boş şeyleri problem etmişim 2dk geç msj atsa kıyameti kopartırdım şimdiyse 40sn konuşmak bile iyi geliyor iyi olsun sağ salim dönsün diye tek duam Rabbim onları bize bağışlasın...

evet aynı şeyleri bende yapıyordum çalışıyordu çok sık mesaj atamıyordu.o günler daha cok konusuyormusuz meger =(aynen iyi olsunlar sağ salım dönsünler sevenler kavuşşun artık =((((((

canım çok sağol sürekli ararım o problem değilde görüştürüyorlar mı ben bi kez sansımı denedım askerın sızı aramasını bekleyın yasak dedıler bnm askerımde 6.bölukte

Dün nişanlım burayı arayabilirsin görüştürüyorlar dedi.Ama bu gün ondan numara almayı unutmuşum.Bu numarayı da abim aldı içerden.Görüşmede sorun olmuyormuş.Ama bölükten bölüğe değişiyor mu bilmiyorum.Yarın ararsa numarayı sorup karşılaştıracağım.

İnşallah senin aramaya çalışmana gerek kalmadan arar askerin.

Dün nişanlım burayı arayabilirsin görüştürüyorlar dedi.Ama bu gün ondan numara almayı unutmuşum.Bu numarayı da abim aldı içerden.Görüşmede sorun olmuyormuş.Ama bölükten bölüğe değişiyor mu bilmiyorum.Yarın ararsa numarayı sorup karşılaştıracağım.

İnşallah senin aramaya çalışmana gerek kalmadan arar askerin.

anladım canım benim desteğin için çok sağol bir numara eline geçerse haber verirsen çok mutlu olurum inşallah arar bakalm denerım bı sansımı bende bir de eğitimlerden falan bilgin var mı çok mu yoğunlar benim askerim demişti 3 gün de 1 ararsam dua et diye de işte insan yınede merak edıyor=(

anladım canım benim desteğin için çok sağol bir numara eline geçerse haber verirsen çok mutlu olurum inşallah arar bakalm denerım bı sansımı bende bir de eğitimlerden falan bilgin var mı çok mu yoğunlar benim askerim demişti 3 gün de 1 ararsam dua et diye de işte insan yınede merak edıyor=(

Tabi ki haber veririm ne demek.Birbirimize destek olmak için buradayız.

Eğitim var canım da,nişanlım çok rahat fazla yorulmuyorum bile diyor.Ya ben üzülmeyeyim diye öyle söylüyor bilemiyorum ama sesi hep canlı geliyor.Fakat bölükten bölüğe değişir,hepsinin bölük komutanı ve eğitim çavuşu farklı.

Sözlünün bölük eğitimleri çok yoğun olabilir.

muşla ilgili bilgisi olan yok mu bütün askerlik sitelerini aradım bi tane bile bulamadım bu konuda yazı çok tedirginim o yüzden :(

Tabi ki haber veririm ne demek.Birbirimize destek olmak için buradayız.

Eğitim var canım da,nişanlım çok rahat fazla yorulmuyorum bile diyor.Ya ben üzülmeyeyim diye öyle söylüyor bilemiyorum ama sesi hep canlı geliyor.Fakat bölükten bölüğe değişir,hepsinin bölük komutanı ve eğitim çavuşu farklı.

Sözlünün bölük eğitimleri çok yoğun olabilir.

tabiki birbirimize destek olacağız çok mutlu oldum şuan ya =) doğru haklısın bölükten bölüğe değişebilir hayırlısı bakalm

tabiki birbirimize destek olacağız çok mutlu oldum şuan ya =) doğru haklısın bölükten bölüğe değişebilir hayırlısı bakalm

İçini ferah tutmaya çalış arar mutlaka.Bir de alışma sürecindeler,ne hissettiklerini ne düşündüklerini tam olarak bilemiyoruz.Abim rütbeli az çok biliyorum psikolojilerini.

Bu yüzden ne olursa olsun geç de arasa sitem etmiyorum,konuşurken de cıvıl cıvıl konuşuyorum.

Bu gün mektuplarını da gönderdim tam 5 tane :D

İçini ferah tutmaya çalış arar mutlaka.Bir de alışma sürecindeler,ne hissettiklerini ne düşündüklerini tam olarak bilemiyoruz.Abim rütbeli az çok biliyorum psikolojilerini.

Bu yüzden ne olursa olsun geç de arasa sitem etmiyorum,konuşurken de cıvıl cıvıl konuşuyorum.

mektuplar içerde önce bi okumadan geçiyormuş cnm ona göre dikkatli olalım mektup yazarken bende yolladım bugün önden bi okunmuş sevdiğin seni çok özlemiş falan demiş okuyan kişi sevdiğime vermiş:) gerçi biliyosundur da yine de hatırlatmak istedim :)

haklsın canım bakalm aaa mektup gönderebiliyoruz demi ellerine ulasıomu acaba benıde bılgılendırrsen bu konuda cok sevınırm =)

mektuplar içerde önce bi okumadan geçiyormuş cnm ona göre dikkatli olalım mektup yazarken bende yolladım bugün önden bi okunmuş sevdiğin seni çok özlemiş falan demiş okuyan kişi sevdiğime vermiş:) gerçi biliyosundur da yine de hatırlatmak istedim :)

Biliyorum canım okunduğunu.Ama çok didik didik etmedikleri için gönderdim,tabi dikkatli de yazdım.

Benim ki ona yazılmış günlükler aslında,ayın 12'si itibariyle yazmaya başladım.Gün içinde ne yaptığımı,o yokken ne hissettiğimi,özlemimi aşkımı falan işte.Aslında geldiğinde okumasını istemiştim ama illa ki gönder dedi.ilk 5 günü gönderdim,her akşam yazıyorum.Orjinalleri ben de başka kağıtlara yazdım tek tek nişanlıma gönderdiklerimi :)

Benim ki ona yazılmış günlükler aslında,ayın 12'si itibariyle yazmaya başladım.Gün içinde ne yaptığımı,o yokken ne hissettiğimi,özlemimi aşkımı falan işte.Aslında geldiğinde okumasını istemiştim ama illa ki gönder dedi.ilk 5 günü gönderdim,her akşam yazıyorum.Orjinalleri ben de başka kağıtlara yazdım tek tek nişanlıma gönderdiklerimi :)[/QUOTE]

bende karalıyorum kendimce birşeyler 155günün sonunda kitap haline getirmeyi düşünüyorum evimizde kütüphanemizde dursun bu günleri hatırladığımzda anarız diye :)

349 lara sor istersen sanırım 351 lerde yok canım donanımhaber die bi site var onunda forumları var baktın mı oraya ?

sordum cnm onlara da sordum da yok sarınım cvp dönen olmadı :( bütün siteleri araştırdım 2dönem öncesine kadar döndüm ama hiçbişey bulamadım jandarma yapan buldum 2kişi o kadar gidiceği yerle ilgili hiçbişey yok ondan sıkıntı yapıyorum :((((

Benim ki ona yazılmış günlükler aslında,ayın 12'si itibariyle yazmaya başladım.Gün içinde ne yaptığımı,o yokken ne hissettiğimi,özlemimi aşkımı falan işte.Aslında geldiğinde okumasını istemiştim ama illa ki gönder dedi.ilk 5 günü gönderdim,her akşam yazıyorum.Orjinalleri ben de başka kağıtlara yazdım tek tek nişanlıma gönderdiklerimi :)

bende karalıyorum kendimce birşeyler 155günün sonunda kitap haline getirmeyi düşünüyorum evimizde kütüphanemizde dursun bu günleri hatırladığımzda anarız diye :)[/QUOTE]

Ben de askere gitmeden önce kitap hazırlamıştım ona.Giderken yanında götürsün istedim ama birilerinin eline geçer,çalınır özelimiz o bizim dedi götürmedi.

Askerine büyük sürpriz olacak döndüğünde.

bende karalıyorum kendimce birşeyler 155günün sonunda kitap haline getirmeyi düşünüyorum evimizde kütüphanemizde dursun bu günleri hatırladığımzda anarız diye :)

Ben de askere gitmeden önce kitap hazırlamıştım ona.Giderken yanında götürsün istedim ama birilerinin eline geçer,çalınır özelimiz o bizim dedi götürmedi.

Askerine büyük sürpriz olacak döndüğünde.[/QUOTE]

Askerine büyük sürpriz olacak döndüğünde.
[/QUOTE]

özelimiz sıkıntısı bugün bizde de oldu özelin özel kalması gerekitğini düşünüyor keşke yazmasıydın komutan naklen yayın okudu bana özelimiz olduğu için rahatsız oldum falan dedi bende üstünde durulmayacağını düşünmüştüm aslında kitap yollamıştım arasına ufak notlar sıkıştırmıştım ama hepsini okumuş malesef :(

Back