- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #1.041
benim askerimin de koğuş nöbeti şu dakika itibari ile başlıyor, manisadakiler için başlamış art koğuş nöbetleri kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hersey cok zor geliyor bana onsuz .bu gun de aramadi.en son ctesi görüşmustuk. Cok caresiz bi durumEvliyken göndermek çok başka ya:26: dün balığımız mecnun öldü. . Bir balığa bile bakamıyorum onsuz uff![]()
kızlar bizim safak kaçtan başlıyor ?
hersey cok zor geliyor bana onsuz .bu gun de aramadi.en son ctesi görüşmustuk. Cok caresiz bi durum
Kısa dönemlerinki 155 den başlıyor canım.31 mart sevk tarihi 6 ay eklyorsun izinleri çıkınca 15 eylül falan
internette şöyle bir bilgiye ulaştım, kısa dönem askerlik 6 ay
31 ceken aylarda 30 sayılıyor.
izinleri vs hesap etmezsek kaba taslak 1 nisan da başlıyorlar ve 30 eylülde doluyor
12 nisanda teslim oldular ya 12 günü 30 eylülden geri geliyorum, 19 eylül yapıyor
her ay 2 gün izinleri var bunları 6 ay boyunca kullanmazlarsa 12 gün eder
19 eylülden geri geliyorum bu sefer 7 eylül yapıyor
yol izni varsa onu da düşmek lazım tabiki
ay yanlış mı yapıyorum anlamadım ki ben ?![]()
Canım bak şimdi 1 nasanda asker sayılıyolar ya toplam 6 ay asker sayılayacağı gün var bu da 30 eylüle geliyor kısa dönemlerin izin kullanmadığını düşünürsek 12 gün düşüyoruz bundan 18 eylül uzak şehirden gelecekse1-3 gün arası yol izni nedeni ile erken çıkıyorlar bu da 15-18 eylül civarına denk geliyor :) ben çok araştırdım :)
Canım bak şimdi 1 nasanda asker sayılıyolar ya toplam 6 ay asker sayılayacağı gün var bu da 30 eylüle geliyor kısa dönemlerin izin kullanmadığını düşünürsek 12 gün düşüyoruz bundan 18 eylül uzak şehirden gelecekse1-3 gün arası yol izni nedeni ile erken çıkıyorlar bu da 15-18 eylül civarına denk geliyor :) ben çok araştırdım :)
ben de emin değilm ama nişanlım hiçizin kullanmazsa 16 eylül de çıkcağını söylemişti.. neye göre hesap yaptı anlamadm ama
ay benim yüreğim bol o 12 nisana kadar olan süre var yaa ordaki 12 günü de düşüom yeniden haahahahahha
hfff bizimkinin acemilikte usta birliği de ankara yol izni yoktur ki
19 eylülde gelcek o zaman benim askım ..
351 Kısa Dönem şafak Hesaplama | Komutan.NET | İnternetin Komutanı, Güncel Haberler, Eğitim, Sağlık, Wordpress
canım bunu bir okusana.Nerde yapıyor askerliğini sen hangi şehirdesin
Haftasonu arayacak heralde durum 9nu gosteriyor. Ayrica zor diye sayikladgimin farkina varamadim Cok pardon negatf bi durum yarattim sanirim istemeden duygusalim bu ara
cnm ben ankaradaym, o da şimdi manisa da snr edirne keşana gidicek
Her hafta salı günü ankaraya geliyorum bende canımmokulumdan 2 ders kalmıştı onun için gidiş geliş yapıyorum.hem çalışıyorum pufff
seninde uğraşacak birşeylerin var mı bari kafan dağılır
![]()
:)) ay dur ekleme 1 gün bile önemli :) ya bu arada ben onu çok özledim :'( birisi beni avutsun ya iş yerinde de millete çektiriyorum sanırım onlarda tolga bi gelseydi diyolar:26:
aa öyle mi cnm hangi okuldu seninki? ben de kpss ye çalışmaya çalışıorum ama bu ara hiç çalışmıorumm
18 eylül o zaman![]()
gazi üniversitesiçok yoruluyorum yaa ama varya şu okulu halledip evlenip huzurla uyuyacağım ve ilk kahvaltımı yapacağım günü iple çekiyorum
![]()