• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Evliyken daha zordur tabi tahmin edebiliyorum canım yaşamak lazım tabi anlıyabimek için ama ilk günler zorluyor zamanla sadece yoklugunu hisediyor arada duygulanıyorsun bazen onu istiyorsun hemen yanında ama 100lerden sonra daha çabuk geçiçek inşallah bizde bekliyoruz buraya kadar çabuk geçti ilk günler çok zorladı ama saatler bile geçmiyorken şuan 90larda olmak çok mutluluk verici aa zor geçiyor şuan inşallah sizlerde görüceksiniz bugünleri hatta bugünleri değil şafak doğan güneş demeyi nasip etsin rabbim hepimize inşallah :nazar::72:

bir arkadaşımız aralıkta gitti askere, heralde sizinkilerle bir gitmiştir .. onu uğurlarken arkadaşımın annesinden ve ablasından daha çok ağladım :25: herkes bana baktı kaldı.. tabi ben aslında eşim için ağlıyordum herkeste anladı yani durumumuzu bilenler ..
nick'inin altında yazıyor ya "1 gün gelecek 1 gün kalacak" diye .. insanı rahatlatan bir cümle :31: inşallah vuslatı görürüz :31::16:

bir arkadaşımız aralıkta gitti askere, heralde sizinkilerle bir gitmiştir .. onu uğurlarken arkadaşımın annesinden ve ablasından daha çok ağladım :25: herkes bana baktı kaldı.. tabi ben aslında eşim için ağlıyordum herkeste anladı yani durumumuzu bilenler ..
nick'inin altında yazıyor ya "1 gün gelecek 1 gün kalacak" diye .. insanı rahatlatan bir cümle :31: inşallah vuslatı görürüz :31::16:

Kıyamam sana ben inşallah canım benim gelecek birgün gelecek elbet hep derim zamanın durdugu görülmüşmü hiç askerlik herşeye engel bu engeli kaldırıcaz ortadan üzerimizden kalkıcak koca bir yük daha güzel ne olabilirki :16:

Kıyamam sana ben inşallah canım benim gelecek birgün gelecek elbet hep derim zamanın durdugu görülmüşmü hiç askerlik herşeye engel bu engeli kaldırıcaz ortadan üzerimizden kalkıcak koca bir yük daha güzel ne olabilirki :16:

evet zaman denilen şey şuanda nasıl geçiyorsa kocişim askere gittiğinde de geçecek ve bitecek :31: askerlik her durumda engel.. evlendikten sonra da bazı şeyleri ertelememize sebep oluyor..

teşekkür ederim bu arada nehirnil :31:

evet zaman denilen şey şuanda nasıl geçiyorsa kocişim askere gittiğinde de geçecek ve bitecek :31: askerlik her durumda engel.. evlendikten sonra da bazı şeyleri ertelememize sebep oluyor..

teşekkür ederim bu arada nehirnil :31:

Rica ederim canım ne demek bizi eniyi biz anlıyoruz dışardakiler sadece geçer sayılı zaman diyorlar ama içinde olunca öyle değilmiş işte 349.dönem topiginede gelin herkonuda yardımcı oluruz tatlım :16:

Rica ederim canım ne demek bizi eniyi biz anlıyoruz dışardakiler sadece geçer sayılı zaman diyorlar ama içinde olunca öyle değilmiş işte 349.dönem topiginede gelin herkonuda yardımcı oluruz tatlım :16:

teşekkür ederim canım, şimdilik yardımlık bir durum yok malum, nereye gidecekleri bile belli değil .. zamanı geldiğinde uğrarım tabi ki :31:

Merhaba kızlar,bende 349.dönemim..hadi çıkın netten elinizden geldiğince dip dibe olun sevdiğinizle ondan sonra bol bol dertleşicek zamanınız olucak zaten :2: çok şükür ki benim askerim acemiliğini Muğla merkez de yaptı şimdi de Bordrum Turgutreis'de inşallah sizlerin askerleri daha iyi yerlere gider ve iyi insanlarla karşılaşır..İnşallah hepimiz için ilk ve son ayrılık,tek engel olsun :5:

Merhaba kızlar,bende 349.dönemim..hadi çıkın netten elinizden geldiğince dip dibe olun sevdiğinizle ondan sonra bol bol dertleşicek zamanınız olucak zaten :2: çok şükür ki benim askerim acemiliğini Muğla merkez de yaptı şimdi de Bordrum Turgutreis'de inşallah sizlerin askerleri daha iyi yerlere gider ve iyi insanlarla karşılaşır..İnşallah hepimiz için ilk ve son ayrılık,tek engel olsun :5:
Askerlerimiz aynı zamanda gelcek onu farketdimm okrkenn , bnmkide acemilik izmirde ustalığını manisaya verdiler, kısa dönemleri çok zor yerlere vermiyorlar genelde o yüzden 351 lerin içi rahat olsunnn

teşekkür ederim canım, şimdilik yardımlık bir durum yok malum, nereye gidecekleri bile belli değil .. zamanı geldiğinde uğrarım tabi ki :31:

İnşallah hayırlı rahat edebilecekleri yerler olur içinizi ferah tutun dua edin bol rabbim zorluk yaşatmasın gönlünüze göre versin inşallah:nazar:

Askerlerimiz aynı zamanda gelcek onu farketdimm okrkenn , bnmkide acemilik izmirde ustalığını manisaya verdiler, kısa dönemleri çok zor yerlere vermiyorlar genelde o yüzden 351 lerin içi rahat olsunnn

gelsinler de kavuşalım artık canım :2: bende izmirdeyim

351. dönemleri görüne mutlu oldum birden :) bende 349. dönem bekleyeniyim :) hayırlısı olsun sizin içinde arkadaşlar, bol bol vakit geçirin gitmeden ,zaman su gibi akıp geçiyor teslim olacağı güne kadar ama sonrası malum geçmek bilmiyor :(

sanırım buralarda adet; kendinden sonraki dönem topik açınca "mutlu oldum" yazmak :44:

Ay bnm en çok merak ettiğim kısa dönem mi uzun dönem mi çıkacağı-D

hayırlısı nasılsa o olsun canım
askerliğin kısasıda uzunuda zor. ama uzunken iletişim problem olmuyo. birde çıktığı yer yakın ve güzel yer olursa ne ala :))

ben 347. dönemim hala bekliyorum. en zoruda aynı dönem giden kısaların bitirmesi :((

kendinden sonraki dönemin konusu açıldığında, bu önceki dönem için bir şeyler ifade ediyor.
onu da şöyle açıklayayım, yeni dönemin konusu açıldığında, önceki dönem giden askerlerin dönmesinin yaklaştığının sinyalleri gelmiş olur...
beklerken anlarsınız asker beklemenin adetlerini
:34::34::34:

sanırım buralarda adet; kendinden sonraki dönem topik açınca "mutlu oldum" yazmak :44:

ben de şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum sizlere :) ne yalan söyliyim 351leri görünce ben de mutlu oldum :)

son zamanlarda eşime her sarıldığımda, öptüğümde içim yanıyor, kokladığımda ve gözlerime baktığında gözlerim doluyor bugün tam 2 ay kaldı gitmesine..

2 ay sonra olmayacaksın yanımda, evimiz senin sesinle canlanmayacak, balıklarımız bazen aç kalacak, yatağın sağ tarafı boş kalacak, çamaşır makinesi her hafta dolmayacak, o çok sevdiğin kuru fasülye pişmeyecek, ıslak kurabiyeler yapılmayacak,son kalan limonlu sodalar dolabımızda seni bekleyecek, leyla ile mecnunu izlerken artık gülmenin yerini ağlamak alacak, köşe takımımızın bir kenarı boş kalacak, ben sensiz bir evde her köşesi seninle anlam bulan, anılarınla dolu evimizde seni bekliyor olacağım bitanem :14: :14: :14:

benim eşimde 349.dönem aynı şeyleri hissettim gitmeden ...ama üzülme gecıyor gececek :) evcı ızınlerıne gıdıceksen her ay onları gozlerken bı bakıcksın azalmıs safak ben 4 kez yanına gıttım biri yemin töreni biri evci bii yerinde ziyaret biri de carsı izninde...ankarada yakında değil 7 saat yolu cekıyorum maddi manevi yoruluyorsun dediğin gibi ev bos oluyor ben yatak odasında hala uyumam,uyuyamıyorum :( ama yemin töreni , izinler su bu derken gecıyor Allahın ıznıyle kendini çok dinleme gitmesine az kalmıs bunlarla yeme kendini güzel zaman gecır daha cok sarıl ozel planlar yap bu bir süreç ve senin dediğine %100 katılıyorum artık hiç bir şeyiniz hayaliniz ertelenmycek bu askerlk engelinden sonra ..EŞİN Allah ömür verdiği sürece bir ömür beraber kararlar verip uygulamak üzere yanında olacak sabret&dua et inş iyi bir yere kısa dönem cıkar Rabbim herkesi sevdiğine kavustrsun

benim eşimde 349.dönem aynı şeyleri hissettim gitmeden ...ama üzülme gecıyor gececek :) evcı ızınlerıne gıdıceksen her ay onları gozlerken bı bakıcksın azalmıs safak ben 4 kez yanına gıttım biri yemin töreni biri evci bii yerinde ziyaret biri de carsı izninde...ankarada yakında değil 7 saat yolu cekıyorum maddi manevi yoruluyorsun dediğin gibi ev bos oluyor ben yatak odasında hala uyumam,uyuyamıyorum :( ama yemin töreni , izinler su bu derken gecıyor Allahın ıznıyle kendini çok dinleme gitmesine az kalmıs bunlarla yeme kendini güzel zaman gecır daha cok sarıl ozel planlar yap bu bir süreç ve senin dediğine %100 katılıyorum artık hiç bir şeyiniz hayaliniz ertelenmycek bu askerlk engelinden sonra ..EŞİN Allah ömür verdiği sürece bir ömür beraber kararlar verip uygulamak üzere yanında olacak sabret&dua et inş iyi bir yere kısa dönem cıkar Rabbim herkesi sevdiğine kavustrsun

teşekkür ederim bu rahatlatıcı cümlelerin için canım :31: o gidince nasıl uyuyacağım nasıl yemek yiyeceğim evimizde :14: annemlerde de kalmak istemiyorum.. ne kadar zor olursa olsun bu süreç yaşanmak zorunda :26:
eşim tam şuanda askeriye de başvurusunu yapıyor :25: nereye çıkacak bilmiyorum.. bana birazda olsa yakın olursa bende sık sık yanına gitmeyi istiyorum .. umarım bu sancılı günler çabuk geçer :26:

Back