• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bende 347.dönem asker yareni olaraktan sizi sabırsızlıkla bekliyorum:) kendi devrem askerine kavuştu 349'larda kavuşunca ben 2 ay daha şafak sayıcam sonra sıra bana gelecek oyüzden 351'ler çabuk gelin :))

ben varım 351. geçenlerde bakındım 351. başlık var mı acaba diye göremedim, açılmadıysa demek ki dedim :31:
ahh kocişim gidecek yaa, evimin mutluluğu :25:

galiba kısa dönem olur canım, eşim muhasebeci :31: senin?

Benim askerimde genel muhasebeciydi canım maliye mezunu kısa dönem çıktı çok şükür karabükte yapıyor askerligini sizinde öyle olur büyük ihtimal muhasebecilere pek uzun dönem denk gelmez rabbim gönlünüze göre versin :16: hertürlü yardım için 349.dönem topigine sorabilirsiniz bizde burdayız yanınızdayız tatlım :72:

Benim askerimde genel muhasebeciydi canım maliye mezunu kısa dönem çıktı çok şükür karabükte yapıyor askerligini sizinde öyle olur büyük ihtimal muhasebecilere pek uzun dönem denk gelmez rabbim gönlünüze göre versin :16: hertürlü yardım için 349.dönem topigine sorabilirsiniz bizde burdayız yanınızdayız tatlım :72:

eşim işletme mezunu, bizde kısa dönem çıkar diye tahmin ediyoruz :31: teşekkürler, her türlü zor geçecek bu ayrılık, hele ki evliyken :14:

son zamanlarda eşime her sarıldığımda, öptüğümde içim yanıyor, kokladığımda ve gözlerime baktığında gözlerim doluyor bugün tam 2 ay kaldı gitmesine..

2 ay sonra olmayacaksın yanımda, evimiz senin sesinle canlanmayacak, balıklarımız bazen aç kalacak, yatağın sağ tarafı boş kalacak, çamaşır makinesi her hafta dolmayacak, o çok sevdiğin kuru fasülye pişmeyecek, ıslak kurabiyeler yapılmayacak,son kalan limonlu sodalar dolabımızda seni bekleyecek, leyla ile mecnunu izlerken artık gülmenin yerini ağlamak alacak, köşe takımımızın bir kenarı boş kalacak, ben sensiz bir evde her köşesi seninle anlam bulan, anılarınla dolu evimizde seni bekliyor olacağım bitanem :14: :14: :14:

son zamanlarda eşime her sarıldığımda, öptüğümde içim yanıyor, kokladığımda ve gözlerime baktığında gözlerim doluyor bugün tam 2 ay kaldı gitmesine..

2 ay sonra olmayacaksın yanımda, evimiz senin sesinle canlanmayacak, balıklarımız bazen aç kalacak, yatağın sağ tarafı boş kalacak, çamaşır makinesi her hafta dolmayacak, o çok sevdiğin kuru fasülye pişmeyecek, ıslak kurabiyeler yapılmayacak,son kalan limonlu sodalar dolabımızda seni bekleyecek, leyla ile mecnunu izlerken artık gülmenin yerini ağlamak alacak, köşe takımımızın bir kenarı boş kalacak, ben sensiz bir evde her köşesi seninle anlam bulan, anılarınla dolu evimizde seni bekliyor olacağım bitanem :14: :14: :14:

kuzummmm bende sen gibi olacağım içinn okuyunca gözlerim doldu:14::14:

kızlar hoşgeldinizz hepinizz :) siz geldğinize göre bizim şafaklar azalmış demektir :1::1:
biras gıcık vermiş gibi oldum amaa:30: Allah hepinizin sevdiceklerinin kazasız belasız gelmesini nasip etsinn :26:

tatlım bende yazarken ağladım zaten :14: bir an önce gitsinler gelsinler ve bitsin bu işkence :25:

amin canım...seninki kesin nisanda gidiyor mu ??benimki bedelliyi bekliyor ama daha yaşı var 27sinde bakalım ne olacak hakkımızdan hayırlısı olsun ama evliyken çok zor olacak hissediyorum..

amin canım...seninki kesin nisanda gidiyor mu ??benimki bedelliyi bekliyor ama daha yaşı var 27sinde bakalım ne olacak hakkımızdan hayırlısı olsun ama evliyken çok zor olacak hissediyorum..

daha tecili bozdurmadı hastalık olur bişey olur diye ama 25 şubata kadar bozduracak işte bir aksilik çıkmazsa ve 12 nisanda gidecek:26:
sizin içinde hayırlısı olur inşallah canım benim :31:

eşim işletme mezunu, bizde kısa dönem çıkar diye tahmin ediyoruz :31: teşekkürler, her türlü zor geçecek bu ayrılık, hele ki evliyken :14:

Evliyken daha zordur tabi tahmin edebiliyorum canım yaşamak lazım tabi anlıyabimek için ama ilk günler zorluyor zamanla sadece yoklugunu hisediyor arada duygulanıyorsun bazen onu istiyorsun hemen yanında ama 100lerden sonra daha çabuk geçiçek inşallah bizde bekliyoruz buraya kadar çabuk geçti ilk günler çok zorladı ama saatler bile geçmiyorken şuan 90larda olmak çok mutluluk verici aa zor geçiyor şuan inşallah sizlerde görüceksiniz bugünleri hatta bugünleri değil şafak doğan güneş demeyi nasip etsin rabbim hepimize inşallah :nazar::72:

Back