- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.281
cnmm bilgilerr için çok teşekkür ederzz, orda bambaşkaa bir ortamdalar; dediği çok doğru eşinin sabrı öğreniolar.. nişanlım da kilo verdiğinden bahsetti bana, üzüldümm toparlarsın gene dedim.. genel anlamda eşinin ii olmasına çok sevindim.. kıyamamm ya gene ayrılmakk üzüo tabiki onları da, bizleri de.. inşş beş ay sonra bi daha hiç ayrılmayız..
Iyiler genel olarak.. badisnden bahsetti can dostuda deniyormus.. herkesin bi badisi varmis oraya gittiklerinde seninki bu diye soyleniyormus. Ikisi birbirinin herseyini bilmek sorundaymis, boyundan kilosuna, sivilde yaptigi meslege, kan grubuna kadar.. ve gun icinde nerede oldugunu falan .. düğünü var seneye yaz ona gidecegiz falan dedi banaonunla olmak cok guzeldi yarin ailesi olmayacak başbaşa olacagiz yemin toreninde cok kisi grlmesin diye tembih etti ailesine.. toren biter bitmez basip gidecegim denizliye dedi.. zaten bi gece kalacak, ben kimse gelmesin o gun dedim.. kayinvalide siz oturun evinizde,cagirmayalim kimseyi dedi ama bakalim sözünde duracak mi
çok özendim bende gitmek istiyorumgörmek istiyorum yemin töreninde annesi ve babası var hiçbişe anlamıycam
cnm yemin töreninden sonra eve gelmiyck mi?
Gelecek canım cuma gün yolda geçer zaten cumartesi gün beraber geçiririz ama yine bnm annemler ve onunda ailesi olurcumartesi gece de gidecek zaten
cnm bzmde o şekilde olck, ama şöyle konuştuk olan vaktin çoğunu ikimz tek görüşerek geçirelm, kalan vakitte de ve de cuma akşamı da gene ailelerle olunur..
Bende cuma akşamı ailelerle olalım sonra cumartesi sabah çıkarız dışarı akşam 5 e kadar dolaşırız baş başa oluruz beşten sonra da bahçede mangal yaparız ailelerle olunur diyorum tabi bu bnm düşüncem ...:44:
bencee dee çok ii düşünmüşssn, ben de bizim için aynı şeyleri düşündm.. akrabalarlaa fln zaten bu kısa sürede görüşme olmazz, art gelince görüşürler..
aynen ya eksik kalsınlarrr ay kötü gelin oldum hihi
:))) amann boşverrr biz görüşelimm dee güzelcee kötü gelin de olalımmm :))
Merhaba kizlar
Ziyaret saati 4 te bitti.. zavalli kocisim sonlara kaldigi icinde ziyaretci parkinin mintika temizligini yapacaklar:26: ziyaret cok guzel gecti, elimi hic birakmadiama nedense ilk geldiginde biraz tepkileri donuktu, 15-20 dakika sonra daha iyi oldu.. kilo vermis, guneste bir hayli kararmis.. sali gunu denetim olacakmis buyuk bi komutan gelecekmis hepsinin sacini iyice kisaltmislar:26: sapkasini cikarttiginda sok oldum nerdeyse sifira tutmuslar..ziyaretci parkinda plastik masa ve sandalyelerde oturduk.. esim burda en cok sabrı ogrendim dedi. Sira heryerde dedi.. yemege giderken bile mars soyluyorlarmis:26: bugun hepsine banka karti verdiler kredi karti gibi. Oraya 20 lira yatacakmis her ay.. tepkileri biraz degismis kocamin, durgunlasmis, cikarken neredeyse agliyordu onu hic boyle gormemistim
Iyiler genel olarak.. badisnden bahsetti can dostuda deniyormus.. herkesin bi badisi varmis oraya gittiklerinde seninki bu diye soyleniyormus. Ikisi birbirinin herseyini bilmek sorundaymis, boyundan kilosuna, sivilde yaptigi meslege, kan grubuna kadar.. ve gun icinde nerede oldugunu falan .. düğünü var seneye yaz ona gidecegiz falan dedi banaonunla olmak cok guzeldi yarin ailesi olmayacak başbaşa olacagiz yemin toreninde cok kisi grlmesin diye tembih etti ailesine.. toren biter bitmez basip gidecegim denizliye dedi.. zaten bi gece kalacak, ben kimse gelmesin o gun dedim.. kayinvalide siz oturun evinizde,cagirmayalim kimseyi dedi ama bakalim sözünde duracak mi
İlkaycım merakla haberlerini bekliyordum.Şükür kavuştun eşine,darısı bizlerin başına inşallahhayatlarında ilk defa öyle bir ortamda bulunuyorlar,değişmeleri,durgunlaşmaları çok normal.Yarın daha rahat görüşüp konuşursunuz.İnşallah k.validen sözünde durur,baş başa geçirirsin geldiği günü.
O badiler iyi ki varlar,vakitlerini daha rahat geçiriyorlar.Nişanlıma 2 badi vermişler.Kankalarım onlar benim diyorsürekli askeriyenin mantıksızlığından yakınıyor,ilk zamanlar morali daha iyiydi ama gün geçtikte burada geçirdiğim zaman hayatımızdan çalıyor diyor :26:
çok da doğru hayatlarından çalıyor gerçi tecrübe oluyor ama bilmiyorum yaaa.bence bütün erkeklere yani profesyonel asker olanlar hariç, iki aylık hatta o da fazla1 ay iyi ya bir aylık bir temel askerlik eğitimi verilmeli yeter işte
kızlar askerimle konuşuyorduk birisi geldi bi sn dedi bana onunla konuştular falan vallaha mı dedi sonra bana döndü aşkım kapatmam lazım bizi arıyorlarmış ceza bile alabilrim dedi sonra ne oldu ki dedim aşkım ararım sonra gitmem lazım şimdi dedi kapattı :26: ne oluyo yaa
Kesinlikle katılıyorum canım.Askerliği meslek olarak seçmeyen ve kısa dönem yapacak olanlara özellikleiş durumunu erteliyoruz,evlilik tarihimizi erteledik biz bu yüzden
kesinlikle...iş olarak seçenler ayrı zaten kendi istekleri ile oluyor onun dışında ben teröre profesyonel ordu ile karşı konması taraftarıyım...meslek olarak askerliği seçmeyen birçok vatan evladı belki bazı eğitim ve bilgi eksiklikleri acemilikleri yüzünden şehit düştüler...ama profesyonel eğitim olsa idi ben bu oranın düşeceğine eminim..ha meslek olarak seçenler çok profesyonel ve zorlu eğitimlerin ardından o tecrübeye ulaşıyorlar.ama sen eli,ne bir kaç defa silah verip atış yaptırdığın askeri acemilikten sonra da sınıra gönderip çatışmada görev verirsen kayıp artar tabiki...
cnm yemin töreninden sonra eve gelmiyck mi?
Yasak diye biliyorum ben askerlerin bulunduklari ilin disina cikmasini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?