351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Pahaliymis gercekten:26: guvenilir bi otel bulabilirsin inşallah uyguna iyi olur canim

canım dsi'nin misafirhaneleri oluyor oraları da araştır istersen.

yaa biraz önce askercağzımla konuştum dert etme yaa ordan bakarız diyo. e son güne bırakılır mı ya diyorum.. bişey olmaz buluruz diyo. ben boşuna mı araştırma yaptım bu kadar. erkeklerin kafa farklı çalışıyo, biz işimizi hep sağlama almak istiyoruz sanırım

Tatlim o zaman hirkan mutlaka olsun gitmeden oncede bakarsin hava durumuna ona gore tekrar gozden gecirirsin

gelibolu eser yaa çanakkale orası:) bahar havası tam hasta olunacak hava allah korusun. dikkatli olun . bence de hırka şal bişeyler alalım mutlaka:)

Onlar rahat ya hallederiz der hep esimde

Kimse yok bu aksam:26: beni de uyku sardı, uyuyayim en iyisi sabah dinlenmis bi sekilde yola cikarim iyi geceler kizlar, sizleri yarin haberdar edecegim kalbi manisada atan yarenler

Kimse yok bu aksam:26: beni de uyku sardı, uyuyayim en iyisi sabah dinlenmis bi sekilde yola cikarim iyi geceler kizlar, sizleri yarin haberdar edecegim kalbi manisada atan yarenler

cnmm ii gecelerr, yrn dört gözle sendn haber bekliorummm, bugün çok sesszz burasııı bizde de misafirr vardıı bugn doğru düzgn hiçç konuşamadm sizlerleee...

Iyi geceler canim.Merakla haberlerini bekliyorum ben de yarin k.valideme gideceğim hazirlik yapiyorum.Iyi yolculuklar tatlım.

Iyi geceler canim.Merakla haberlerini bekliyorum ben de yarin k.valideme gideceğim hazirlik yapiyorum.Iyi yolculuklar tatlım.

bizdede misafir vardı canım.giremedim nete.İlkaycım iyi yolculuklar haberdar et bizleri...Bnede yarın yemin töreni için izin ayarlamaya çalışacağım cuma gün tören var beraber döneceğiz askerimle pazar 5 de teslim olması lazım kocaeline burdan on saat sürüyormuş otobüsle uçak çok mu pahalı olur yada sefer varmı onu araştıracağım uçak olursa 1.5 saatte varır pazar öğlen çıkması yeterli olur sanırım...Yarın bunları da araştırmam lazım hala ne giyeceğimi bilmiyorum kızlar yemi töreninde...iyi geceler diyorum öpüyorum sizi

askeriyesini bilemem ama yer olarak süper bir yer cnm sakin küçük bir yer insanları iyidir cana yakındır :)

doğrudur tatlım işte önemli olan askeriye bir tanıdık var abisi ve eşi orda görev yapmış çok rahat olur 4 ayağının üstüne düşmüş dedi millet torpille gidiyo dedi içim rahat etti

doğrudur tatlım işte önemli olan askeriye bir tanıdık var abisi ve eşi orda görev yapmış çok rahat olur 4 ayağının üstüne düşmüş dedi millet torpille gidiyo dedi içim rahat etti

aman iyi olsun cnm rahat etsin 4ay huzurlu mutlu bitsin o orda rahat olursa sizde rahat olursunuz güzel yer olmuş gölcük :)

maşallah canım cok tatlısınız allah nazarlardan saklasın =) asıl onemlı olan o şafak sayacı yapamadım

şuan manisada canım, 4 mayısta kırklareline geçecek:26:
merhaba canım nasılsn?canım benimde sözlüm manısadan sonra kırklarelıne gececek rahat bı yer orası vizeyi duymussundur belki ilçesi bizim orda evimiz var yazları gidiyoruz.bir çok kez de kırklarelıne gıttımsehır olarak pek ılgı ceken bı yer degıl ama köftesi ve yogurdu meshurdur=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…