- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.241
Pahaliymis gercekten:26: guvenilir bi otel bulabilirsin inşallah uyguna iyi olur canim
canım dsi'nin misafirhaneleri oluyor oraları da araştır istersen.
Tatlim o zaman hirkan mutlaka olsungitmeden oncede bakarsin hava durumuna ona gore tekrar gozden gecirirsin
yaa biraz önce askercağzımla konuştum dert etme yaa ordan bakarız diyo. e son güne bırakılır mı ya diyorum.. bişey olmaz buluruz diyo. ben boşuna mı araştırma yaptım bu kadar. erkeklerin kafa farklı çalışıyo, biz işimizi hep sağlama almak istiyoruz sanırım
Kimse yok bu aksam:26: beni de uyku sardı, uyuyayim en iyisi sabah dinlenmis bi sekilde yola cikarimiyi geceler kizlar, sizleri yarin haberdar edecegim kalbi manisada atan yarenler
Iyi geceler canim.Merakla haberlerini bekliyorumKimse yok bu aksam:26: beni de uyku sardı, uyuyayim en iyisi sabah dinlenmis bi sekilde yola cikarimiyi geceler kizlar, sizleri yarin haberdar edecegim kalbi manisada atan yarenler
kuzucuklarımmm merhabaaaaskerimin usta birliği belli oldu kocaeli gölcük nasıl biryer acaba bilgisi olan vaaar mı???:44:
Iyi geceler canim.Merakla haberlerini bekliyorumben de yarin k.valideme gideceğim hazirlik yapiyorum.Iyi yolculuklar tatlım.
askeriyesini bilemem ama yer olarak süper bir yer cnm sakin küçük bir yer insanları iyidir cana yakındır :)
doğrudur tatlım işte önemli olan askeriye bir tanıdık var abisi ve eşi orda görev yapmış çok rahat olur 4 ayağının üstüne düşmüş dedi millet torpille gidiyo dedi içim rahat etti
maşallah canım cok tatlısınız allah nazarlardan saklasın =) asıl onemlı olan o şafak sayacı yapamadımbende foto kısmıyla baya uğraştım ama sonunda aşkımla bir fotomuzu yükleyebildim :)))
profiline gir etkinlikler hakkımda kısmının altında fotoğraflar var ordan albüm oluşturuyorsun canım
diğer gün sayısı kısmını bende bilmiorum :/
merhaba canım nasılsn?canım benimde sözlüm manısadan sonra kırklarelıne gececek rahat bı yer orası vizeyi duymussundur belki ilçesi bizim orda evimiz var yazları gidiyoruz.bir çok kez de kırklarelıne gıttımsehır olarak pek ılgı ceken bı yer degıl ama köftesi ve yogurdu meshurdur=)))şuan manisada canım, 4 mayısta kırklareline geçecek:26:
kızlar şu profillerinizde görülen şafak sayacı nasıl yapılıyor
günaydııın kızlaaar
Günaydın fıstık ;-) keyiflisin bugün
Gunaydin kizlar kocami bekliyorum suaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?