- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.261
ayy ne heyecanlı yaaa yolculuk nasıldı canım benimmm
Sormaaa yolculugu.. kv hazirlanip cikamadi.. esim aradi 9da burda olun eger siz gelmeden beni egitime alirlarsa cagirmazlar beni dedi.. gec kalinca kayinpeder basti gaza geldik. Tam manisaya girdik radara yakalandik. Polis durdurdu ceza kesti 340 lirasimdi bekliyorum her cikan asker birbirine benziyor ya:26:
Sormaaa yolculugu.. kv hazirlanip cikamadi.. esim aradi 9da burda olun eger siz gelmeden beni egitime alirlarsa cagirmazlar beni dedi.. gec kalinca kayinpeder basti gaza geldik. Tam manisaya girdik radara yakalandik. Polis durdurdu ceza kesti 340 lirasimdi bekliyorum her cikan asker birbirine benziyor ya:26:
günaydııın kızlaaar
her ne kadar burda yağmur yagsada mutlu ve güzel bi gün olsun kızlar herkese merhabalar ♥
merhaba cnmm, bugnn inşş daha da güzel geçick.. sen hangi ülkedesnn cnmm
avusturyada yaşıyorum canım ben
istanbuldan kocaeline nasıl gidilir kızlar kayseri-istanbul uçakla sonra kocaeli?:44:
Galiba ya başım ağrımıyo bugün bi de hava çok güzel canım sen nasılsın napıyosun
cnmm hem ii hem de zor yanları vardırr senin için.. ama bi insana katkısı da çok olurr yurt dışında yaşamanın
iki kültürlede özleşiyorsun zorlukları elbet cok en cokta türk insanında olan o sıcaklık yok :/ ne olursa olsun Türkiyenin yerini tutmuyor hic bi yer
Bu alandaki Teskere tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. böyle yazıyor 16.09.2013 yazıyorum olmuyor bu yazı çıkıyor.canım çok sevındım ya bol bol hasret giderın bnde yemın torenınde orda olacagım ınsallahCanim sayfanin yukarilarina dogru "Forum ayarlari" var ona tikla, sonra "profil ayarlarina" gel.. sayfanin en sonuna ilerle.. teskere, bekledigim kisi falan yaziyor
herkese merhaba kızlar keyifler nasıl ?
herkese merhaba kızlar keyifler nasıl ?
Bu alandaki Teskere tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. böyle yazıyor 16.09.2013 yazıyorum olmuyor bu yazı çıkıyor.canım çok sevındım ya bol bol hasret giderın bnde yemın torenınde orda olacagım ınsallah
Merhaba kizlar
Ziyaret saati 4 te bitti.. zavalli kocisim sonlara kaldigi icinde ziyaretci parkinin mintika temizligini yapacaklar:26: ziyaret cok guzel gecti, elimi hic birakmadiama nedense ilk geldiginde biraz tepkileri donuktu, 15-20 dakika sonra daha iyi oldu.. kilo vermis, guneste bir hayli kararmis.. sali gunu denetim olacakmis buyuk bi komutan gelecekmis hepsinin sacini iyice kisaltmislar:26: sapkasini cikarttiginda sok oldum nerdeyse sifira tutmuslar..ziyaretci parkinda plastik masa ve sandalyelerde oturduk.. esim burda en cok sabrı ogrendim dedi. Sira heryerde dedi.. yemege giderken bile mars soyluyorlarmis:26: bugun hepsine banka karti verdiler kredi karti gibi. Oraya 20 lira yatacakmis her ay.. tepkileri biraz degismis kocamin, durgunlasmis, cikarken neredeyse agliyordu onu hic boyle gormemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?