- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.301
Zaten şehit olanların çoğu deneyimsiz askerle malesef.Doğru dürüst eğitim almadan,içlerindeki korkuyu yenmeden çatışmanın kucağına atılıyorlar ve hazin sonuç ortada.Abim 13 yaşında girdi bu işin içine.Şu an 33 yaşında adamın mesleği,hayatı,her şeyi askerlik.Artık profesyonel olmuşlar,askerlik nedir?vatan aşkı nedir?hepsini biliyorlar.Ama 20-25 yaşında bu güne kadar hiç ilgisi olmayan insanları toplayıp,zorunlu görev haline getirirsin bu acı sonuçlar kaçınılmaz oluyor malesef.
Ben varim cnm
ee kimse yook mu hu huuu
napıyosun bakalım cnm
bende geldimmm nasılsın :) bugün yeni bir karar aldım platese başlıyorum eşlik etcek arkadaşlarda olursa fena olmaz hani :)
kızlar benim askerim yemin töreninden sonra çarşıya dahi çıkıamıcakmış yasakmışdoğuya giden askerleri bırakmıyorlarmış kışladan dışarı ancak uçağa binmek için çıkacaklarmış göremicem malesef
bende geldimmm nasılsın :) bugün yeni bir karar aldım platese başlıyorum eşlik etcek arkadaşlarda olursa fena olmaz hani :)
Icim sikiliyo ya sorma dun hic aramamisti . gunde 2- 3 sefer ariyordu beni bi kac gune kadar bugun de sabah aradi kisa konustuk ortama alisip beni unutuyo mu diye dusundum moralim bozuldu :-(
bugün ilk defa 30 dakkika konusmusuz Allahim gün gelecek böyle seylerede sevincecegimi söyleseler gülerdimneyseki moraleri iyimis arkadan sarkilar söylüyolardi sesleri geliyordu diger askerlerin... izmirin sicagi baya bi zorluyormus huysuz sevgilimi
canım ortama alışması iyi bişe bence ama orda seni unutması mümkün değil hatta normalden daha çok hatırlıycaktıremin ollll fırsatı olsa arar bence günde 2-3 kez arayan insan.sonuçta istemese günde 1 defa arar sende diyemezsin neden aramıyorsun die bursı askeriye deyip çıkar işin içinden dimi..üzülme cnm
yemin törenine gideceğim için mutluyum tabi bır de konusuyoruz arıyor ya o yetıoda artıo bıle =)))çok şükür canım sende nasılll
yaa aynen biz ki saatlerce konuşup operatörleri zengin etmiş insanlarız dimi:102:
hmm kızlar beylerin yokluğundan hepiniz platese mi sardınız
süperrrrrr tesekkur ederım canım bende ıyı olmaya calısıyorum =))))))))))merhabaaa cnmm iiiyzz :) sen nasılsn
bende basladim plates e haftada iki gun spora gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?