351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet tatlım bizim evlatlarımız genç yaşlarında tabi ucunda şehitlik gibi güzel bi mertebe de olunca o heyecanla bi anda herşeyi göze alabiliyorlar...allahım hepsini korusun...

kızlar benim askerim yemin töreninden sonra çarşıya dahi çıkıamıcakmış yasakmış doğuya giden askerleri bırakmıyorlarmış kışladan dışarı ancak uçağa binmek için çıkacaklarmış göremicem malesef

:26: hadi yaaa e yemin töreninde göremeyecekmisin ki

bugün ilk defa 30 dakkika konusmusuz Allahim gün gelecek böyle seylerede sevincecegimi söyleseler gülerdim neyseki moraleri iyimis arkadan sarkilar söylüyolardi sesleri geliyordu diger askerlerin... izmirin sicagi baya bi zorluyormus huysuz sevgilimi

Icim sikiliyo ya sorma dun hic aramamisti . gunde 2- 3 sefer ariyordu beni bi kac gune kadar bugun de sabah aradi kisa konustuk ortama alisip beni unutuyo mu diye dusundum moralim bozuldu :-(

canım ortama alışması iyi bişe bence ama orda seni unutması mümkün değil hatta normalden daha çok hatırlıycaktır emin ollll fırsatı olsa arar bence günde 2-3 kez arayan insan.sonuçta istemese günde 1 defa arar sende diyemezsin neden aramıyorsun die bursı askeriye deyip çıkar işin içinden dimi..üzülme cnm

yaa aynen biz ki saatlerce konuşup operatörleri zengin etmiş insanlarız dimi:102:

ins.canim benim iyice psikolojm bozuldu bu ara snrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…