- Konu Sahibi esraylmz03
- #2.221
sağol tatlım evet denzici.senin bilgin varmı
Tanıdığım var orda ama sürekli asker yani orda. Sorarım ona erler nasıl rahat mı diye:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlım evet denzici.senin bilgin varmı
Gbt ne bilmiyorum ki:)) tamam canım inşallah yer bulunur
Tanıdığım var orda ama sürekli asker yani orda. Sorarım ona erler nasıl rahat mı diye:)
hani polis kimlik alır ekip arabasının yanına gider bi süre sonra gelr ya oişt gbt yani temzimisin değilmisin ona bakılır kaçakçımısn sicilin bozukmu nyin var yok görünür orda ona gbt sorgulaması deniyoo![]()
canım çok sevinirim yaaa bi sor bakalım sen haberini bekliyorummmm![]()
Anladım canımhaber bekle
[/QUOTE
bekliyorum tatlımmm.
Kizlar size mutfaktan sesleniyorumkocamin kurabiyelerini yapmaya basladim, icine sevgimi de koyuyorum
![]()
canım çok sevinirim yaaa bi sor bakalım sen haberini bekliyorummmm![]()
ellerine sağlık canım,afiyetle yesin kocişin![]()
Kızlar nişanlımla yaptığımız plan yine değişti inşallah bu son olacak artık her şeyi garantiledik çünkü:26:
Yemin töreninden sonra buraya gelecek buradan tekirdağ'a geçecektik 4 gün izin kullanacaktı ama komutanı ya 7 gün kullanırsın ya da hiç kullanamazsın demiş.Bu yüzden yemin töreninden sonra izmir'e geçip oradan geliboluya gidecek,ben de buradan geliboluya gideceğim ikimizde sabah 6 gibi orada olacağız.1 gün gecikmeli göreceğim askerimi ama olsun artık ne yapayımbiletini değiştirdim,kendi biletimi de aldım.Usta birliğine ben teslim edeceğim bitanemi inşallah.
Şimdiden ne giysem derdim başladı:44:bugün bir sürü kıyafet denedim.Önerisi olan var mı ?
Ya bu öğretmenevleri hiç ucuz değilmişş tek kişilik 95tl . Oteller bile daha uygun![]()
Canim bence rahat giyin yine de.. babet giyersin altinaben yarin kirmizi dar ama kumasi penye olan bi pantalon giyecegim taytimsi
uzerine de beyaz bi bluz giyecegim icinde kirmizi ve maviler olan. Üstüne de kot yelek
birde babetlerim olacak
![]()
Ya bu öğretmenevleri hiç ucuz değilmişş tek kişilik 95tl . Oteller bile daha uygun![]()
Ben de babet ya da spor ayakkabı düşündüm canım.İspanyol paça jean,petrol mavisi body üzerine de yelek mi giysem diye düşündüm ama üzerime hırka tarzı bir şey almam lazım,sabaha karşı soğuk olur.Karar veremedim bir türlü :44:
Hmm o zaman acik renk bi hırka al bence tatlim![]()
Kizlar size mutfaktan sesleniyorumkocamin kurabiyelerini yapmaya basladim, icine sevgimi de koyuyorum
![]()
Evet ince bir hırka almak daha iyi olacak sanıyorum canım.Oranın havasını da bilmiyorum :26:
cnmm ellerinee sağlıkk, yrnn eşinn çok sevnckkk :))
Manisada dimi askerin.. cok erken saatte biraz serin olur canim, mutlaka ogleye dogru cok sicak olur bizim denizli gibidir diye düşünüyorum
Sagol kuzum, kurabiyeler hazir![]()
Manisada canım ama ben manisaya gitmeyeceğim.Buradan direk geliboluya gideceğim,usta birliğinin olduğu yere.