351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Benim askerim su an mamakta usta birliği mebs des kom.cankaya Olarak geciyor
Çankayada carsı günleri tek gün mü ? Mesela ctei carsı günü pazar günü ben askeriyeye gidip onu ziyaret edebilir miyim ki ? Ziyaret saatlerini biliomusun canım ?
Ay ne cok soru sordum )))

sağol canımm artık duruma göre karar veririz:) yok gidersem tek kişi gidicem. aslında tedaş/karayolları daha uygunmuş ama sen önermiyosun herhalde oraları pek.. metro falan olduğuna göre uzak bile olsa herhalde kolay gidilir bakanlıklara. Ben istanbuldan gidicem mecburen otobüsle:S
askerine de sana da hayırlı tezkereler olsun canım nasıl rahat mı askerin bari.. hayırlısıyla gelsin inşallah..

pdrdeniz şimdi haritadan baktım. jandarma genel komutanlığı atakule alışveriş merkezi ile çankaya lisesinin dibinde. bildin mi?:)

yakınmışız bayacanım her zaman sorabilirsin.usta birliği yanılmıyosam askerimin birliği ile yanyana.kirazlıdere/çankaya diye mi geçio bi bak canım.öyleyse epey yardımcı olurum sana. Benim askerim güzel ve başarılı bi askerlik dönemi geçirdiği için ödül olarak çift çarşı aldı hep.sadece 1 kez cumartesi birliğe gidip onu ziyaret etmiştim ertesi pazar o da çarşı iznine çıkmıştı. senin sölediğin gibi de olur. 9-5 arası yanında kalabilirsin rahatlıkla sıkıntı olmaz.ama bence sen onu c.si ziyaret et o akşam dinlen.o pazar çarşı iznine çıksın.çıkıyorum şimdilik canım.görüşmek üzere.

pdrdeniz şimdi haritadan baktım. jandarma genel komutanlığı atakule alışveriş merkezi ile çankaya lisesinin dibinde. bildin mi?:)

ayy çıkamadımbirazdan servis var geç kalıcam. çok merkezi yer canım o zaman.aştiden kızılaya gitsen ankaray ile ordan yürüme mesafesi.içini ferah tut.misafirhanelerin hepsi güvenilir ama öğretmevinde kaldığım için biliorum ben orda rahat ettim.

ne güzel yaaa bende çok isterdim ama gidemiyorum (

canım belki uzaksınız bilemiorum ama 1kere bile olsun umarım gidebilme imkanı yakalarsın.güzel değişik duygular.düşünsenize en önemli askerlik anılarında biz de olucaz.

canım hadi geç kalma sennnnnnn. iyi yolculuklarrr çok sağol öpüldünnnnn

kızlarrr nasılsnzz? tam bir haftaa sonraa askerimii görcemm yaa bugn dahaa mutluu uyandmmm sankii :)

Canım sadece cankaya ankara yazıyor benimkinde
Bakalım gidince görcez nasıl bir yer oldugunu :)
İnsallah benimkininde cift carsısı olur )))
İyi yolculuklarrr ))

kızlar ankarayı bilenlere soruyorum: bakanlıklar/çankaya/kızılay a beypazarı uzak mı? beypazarında kalacak bi yer varmış ama bakanlıklara uzaksa orayı düşünmeyeyim.?:44:

ilkay yazdıklarını sayfadan görüyorum, moralinin iyi olmasına çok sevindim, daim olsun canım kısa sürede başaçıktın ne güzel

ilkay yazdıklarını sayfadan görüyorum, moralinin iyi olmasına çok sevindim, daim olsun canım kısa sürede başaçıktın ne güzel

kriz şuan baş ettiğim tam olarak söylenemez sadece moralim iyi çünkü yarın kocişimin yanındayım, çok heyecanlıyım, o da orada çok heyecanlı aşk tazeliyoruz resmen

Güzel olur buranın pazarları aksatmadan yapıyorum plates canım hem ruhuma hem vücuduma çok iyi geliyorbilirim o gülümsemeyi

kızlarrr nasılsnzz? tam bir haftaa sonraa askerimii görcemm yaa bugn dahaa mutluu uyandmmm sankii :)

Canım çok az kaldı,kavuşuyoruz inşallah

ben en çok bakırköy ve beylikdüzü pazarlarına gittim ya ne güzel ben hiç yapmadım plates :44:

Meşhurdur bakırköy pazarı çok severim ben de.Bir de beşiktaş pazarını kendimi kaybediyorum orada vaktin olduğunda mutlaka başla platese canım,mucizevi bir şey.Ben 3 yıl önce başladım aslında sonra iş güç derken 1 yıl ara verdim yine başladım.Haftada 3 gün yapsan bile etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…