- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.181
öğretmenevi tek kişilik odası 75 eğer çift kişi kalıcaksan 55 lira kahvaltı içinde.tedaş veya karayolları 40-50 arasında değişiyo canım tek kişilik odası.büyük ihtimal çankayadır.bakanlıkların hepsi orda çünkü,benm askerim de çankayada.o çevrede bi sürü birlik var.sen neredesin umarım gidip gelme imkanın olur sık sık.
birazdan cıkıcam yola ben deizmitten canım.
öğretmenevi tek kişilik odası 75 eğer çift kişi kalıcaksan 55 lira kahvaltı içinde.tedaş veya karayolları 40-50 arasında değişiyo canım tek kişilik odası.büyük ihtimal çankayadır.bakanlıkların hepsi orda çünkü,benm askerim de çankayada.o çevrede bi sürü birlik var.sen neredesin umarım gidip gelme imkanın olur sık sık.
birazdan cıkıcam yola ben deizmitten canım.
Benim askerim su an mamakta usta birliği mebs des kom.cankaya Olarak geciyor
Çankayada carsı günleri tek gün mü ? Mesela ctei carsı günü pazar günü ben askeriyeye gidip onu ziyaret edebilir miyim ki ? Ziyaret saatlerini biliomusun canım ?
Ay ne cok soru sordum )))
sağol canımm artık duruma göre karar veririz:) yok gidersem tek kişi gidicem. aslında tedaş/karayolları daha uygunmuş ama sen önermiyosun herhalde oraları pek.. metro falan olduğuna göre uzak bile olsa herhalde kolay gidilir bakanlıklara. Ben istanbuldan gidicem mecburen otobüsle:S
askerine de sana da hayırlı tezkereler olsun canımnasıl rahat mı askerin bari.. hayırlısıyla gelsin inşallah..
pdrdeniz şimdi haritadan baktım. jandarma genel komutanlığı atakule alışveriş merkezi ile çankaya lisesinin dibinde. bildin mi?:)
ne güzel yaaa bende çok isterdim ama gidemiyorum(
ayy çıkamadımbirazdan servis var geç kalıcam. çok merkezi yer canım o zaman.aştiden kızılaya gitsen ankaray ile ordan yürüme mesafesi.içini ferah tut.misafirhanelerin hepsi güvenilir ama öğretmevinde kaldığım için biliorum ben orda rahat ettim.
canım belki uzaksınız bilemiorum ama 1kere bile olsun umarım gidebilme imkanı yakalarsın.güzel değişik duygular.düşünsenize en önemli askerlik anılarında biz de olucaz.
Canım sadece cankaya ankara yazıyor benimkindeyakınmışız bayacanım her zaman sorabilirsin.usta birliği yanılmıyosam askerimin birliği ile yanyana.kirazlıdere/çankaya diye mi geçio bi bak canım.öyleyse epey yardımcı olurum sana. Benim askerim güzel ve başarılı bi askerlik dönemi geçirdiği için ödül olarak çift çarşı aldı hep.sadece 1 kez cumartesi birliğe gidip onu ziyaret etmiştim ertesi pazar o da çarşı iznine çıkmıştı. senin sölediğin gibi de olur. 9-5 arası yanında kalabilirsin rahatlıkla sıkıntı olmaz.ama bence sen onu c.si ziyaret et o akşam dinlen.o pazar çarşı iznine çıksın.çıkıyorum şimdilik canım.görüşmek üzere.
merhaba kızlar
işlerimi hallettim geldim, kimse yok mu
Mrb canim esin nerdeydi?
merhaba kızlar
işlerimi hallettim geldim, kimse yok mu
şuan manisada canım, 4 mayısta kırklareline geçecek:26:
ilkay yazdıklarını sayfadan görüyorum, moralinin iyi olmasına çok sevindim, daim olsun canımkısa sürede başaçıktın ne güzel
bende çok severdim öğrenciyken, istanbulda pazarlara gitmeyişimdi çalıştığımdan vaktim olmuyor oohh plates mi yapıyorsun süper
ben çok heyecanlıyım, suratımda aptal bi gülümsemeyle dolaşıyorum bugün
kızlarrr nasılsnzz? tam bir haftaa sonraa askerimii görcemm yaa bugn dahaa mutluu uyandmmm sankii :)
Güzel olur buranın pazarlarıaksatmadan yapıyorum plates canım hem ruhuma hem vücuduma çok iyi geliyor bilirim o gülümsemeyi
ben en çok bakırköy ve beylikdüzü pazarlarına gittimya ne güzel ben hiç yapmadım plates :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?