351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

derin evet...taa yüreğimizin içinde..ya ben ellerini çok özledimm offf offfffffffff

ağlamak yok iyi düşünelim iyi olsun ya o ellerden 15ay uzak olsaydın bide böyle düşün avutalım kendimizi bu da züğürt tesellisi :) 156yla başladık bak kaldı 142gün 22saat 52dk

şu an kastamonuda ama gitmicem yanına.. oo ne güzel denk düşmüş arkadaşının sevgilisi
evet her hafta ayıp olur herhalde iyi düşünmüşsün. öğretmen evleri falan uygun oluyomuş herhalde.. internette falan buluruz herhalde ben bi öğretmen evi araştırması yapayım

canım beşevler bakanlıklara yakın mı ? ankarayı hiç bilmiyorum. buraya gitsem kaybolmam dimi:)

Ben bomba gibiyim canim her sabah olduğu gibi platesimi yaptim simdi pazara gudecegim ;-) bahar aylarında pazara gitmeyi çok seviyorum miss gibi kokuyor ;-) sen nasılsın? heyecanin ne durumda

bende çok severdim öğrenciyken, istanbulda pazarlara gitmeyi şimdi çalıştığımdan vaktim olmuyor oohh plates mi yapıyorsun süper

ben çok heyecanlıyım, suratımda aptal bi gülümsemeyle dolaşıyorum bugün

merhabaaa. bugün moraller daha iyi bende çok şükür . sizlerde inşallah iyisinizdir efenim

ben çok iyiyim iş çıkışı çarşıya ve markete gideceğim.. bu akşam kocişime ıslak kurabiye yapacağım, tıpkı eski günlerdeki gibi bide o gittiğinden beri ilk defa gireceğim mutfağa :44:

ben çok iyiyim iş çıkışı çarşıya ve markete gideceğim.. bu akşam kocişime ıslak kurabiye yapacağım, tıpkı eski günlerdeki gibi bide o gittiğinden beri ilk defa gireceğim mutfağa :44:

maşallahh :) oyy öyle yapma ama, bu gün o zaman bi karar ver kendini hayattan soyutlama, bu günden itibaren hep mutfağa gir kendin için de bir şeyler yap. eminim eşin de böyle ister. senin hep mutlu olmanı ister.

canım ankara konusunda yardımcı olabilirim.ben de git gel epey öğrendim.beşevler merkezi bi yer her yere yakındır otogara bakanlıklara.

Allah razı olsun canım.. senin de 20 gün kalmış ne güzel:) darısı başımıza .. jandarma genel komutanlığı/bakanlıklar bölgesinde yapacak askerliği.. nereyi tavsiye edersin konaklamak için? belki bi gece kalırım daha belli değil ama, oraya yakın nerde kalınabilirr

saol canım. inşallah tez zamanda sizler de bugünlere geliceksiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Adres çankaya die mi geçiyo canım? başkent öğretmenevi temiz ve güvenilir bir yerdir rahatlıkla kalabilirsin beşevlerde. onun dışında tedaş misafirhanesi ve karayolları misafirhanesi var çankayada. ama öncelikle tavsiyem başkent öğretmenevi.ankara garda(aşti) inince ankaray(metro)ile 10 dakika bahçelievler durağında iniceksin tam karşında.ben de ilkkez askerlik sayesinde gittim,öğrendim ankarayı. zor bi şehir değilmiş,eğer ben öğrendiysem sen de öğrenirsinben hep şöyle düşündüm öğrenmek zorundayım.

Son düzenleme:

aminn.. yok adres tam olarak "jandarma genel komutanlığı/Bakanlıklar Ankara" olarak geçiyo. Belki çankayaya yakındır Ankarayı hiç bilmediğim için yorum yapamıyorum, senin gibi biz de bu vesileyle öğrenicez inşallah peki ücretleri ne kadar hani öğretmenevleri, veya tedaş ve karayollarını kıyaslarsan, konaklama ücretleri aklında mı canım?

öğretmenevi tek kişilik odası 75 eğer çift kişi kalıcaksan 55 lira kahvaltı içinde.tedaş veya karayolları 40-50 arasında değişiyo canım tek kişilik odası.büyük ihtimal çankayadır.bakanlıkların hepsi orda çünkü,benm askerim de çankayada.o çevrede bi sürü birlik var.sen neredesin umarım gidip gelme imkanın olur sık sık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…