- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #2.161
benimde... çok derin girdin çook...
derin evet...taa yüreğimizin içinde..ya ben ellerini çok özledimm offf offfffffffff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde... çok derin girdin çook...
Wuhuuu geldi nagmeler
Bende yatiyorum kizlar, yarin oldukca yogun bi is programim var:26: iyi geceler hepinize![]()
derin evet...taa yüreğimizin içinde..ya ben ellerini çok özledimm offf offfffffffff![]()
acemilikte nerde ?
cankaya sistemini bende bilmiorum ama usta birliği olduğu için bir gün yada iki gün carsı izinleri olur aksam 5 e kadar onun dısındakı zıyeretci olayını bilmiorum. mamakta sabah 9 aksam 6 görüş serbest askeriye içinde ben gidiom :)
gecen hafta kuzenimde kaldım bu hafta bi arkadaşımla gidiyorum onun sevdiği de mamakta benimkiyle çocukluk arkadaşılar :) onun bir arkdasında kalcaz
ama ben her hafta gidersem kimseye gitmem direk otele giderim yada öğretmen evleri varmış tam bilmiorum bakcaz artık ))))))
canım kalmak için fiyatı çok uyun bir yer biliyorum ankara beşevler de turizm otelcilik lisesinin uygulama oteli var pansiyonun gecesi 20 lira tatlım milli eğitim bakanlığına bağlı lise öğrencilerininde aynı bahcede yurdu olduğu için güvenlik sıkı saat akşam 9.30dan sonra giriş almıyorlar o kadar yani polise kimlik bilgilerini verip gbt sorgulamasından geçiriyorlar yani bya güvenli biryer içiniz ve sevdikleriniz içi rahat olarak kalabilirsiniz.çift kişilik odalarda 2 bayan kalmak zorunda evlilik cüzdansız çiftler alınmıyor.ayrı odalara girmek isterlerse de bayann yanı bir bayan erkeğin odasına da bir erkek veriliyor..durum böle tek kişililk odalarda var.metronun dibinde hemen yeri de kolay...fiyatı uygun..
Ben bomba gibiyim canimmerhaba kızlar nasılsınız![]()
Ben bomba gibiyim canimher sabah olduğu gibi platesimi yaptim simdi pazara gudecegim ;-) bahar aylarında pazara gitmeyi çok seviyorum miss gibi kokuyor ;-) sen nasılsın? heyecanin ne durumda
merhaba kızlar nasılsınız![]()
merhabaaa.bugün moraller daha iyi bende çok şükür . sizlerde inşallah iyisinizdir efenim
![]()
canım beşevler bakanlıklara yakın mı ? ankarayı hiç bilmiyorum. buraya gitsem kaybolmam dimi:)
ben çok iyiyimiş çıkışı çarşıya ve markete gideceğim.. bu akşam kocişime ıslak kurabiye yapacağım, tıpkı eski günlerdeki gibi
bide o gittiğinden beri ilk defa gireceğim mutfağa :44:
canım ankara konusunda yardımcı olabilirim.ben de git gel epey öğrendim.beşevler merkezi bi yer her yere yakındır otogara bakanlıklara.
Allah razı olsun canım.. senin de 20 gün kalmış ne güzel:) darısı başımıza .. jandarma genel komutanlığı/bakanlıklar bölgesinde yapacak askerliği.. nereyi tavsiye edersin konaklamak için? belki bi gece kalırım daha belli değil ama, oraya yakın nerde kalınabilirr
saol canım. inşallah tez zamanda sizler de bugünlere geliceksiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Adres çankaya die mi geçiyo canım? başkent öğretmenevi temiz ve güvenilir bir yerdir rahatlıkla kalabilirsin beşevlerde. onun dışında tedaş misafirhanesi ve karayolları misafirhanesi var çankayada. ama öncelikle tavsiyem başkent öğretmenevi.ankara garda(aşti) inince ankaray(metro)ile 10 dakika bahçelievler durağında iniceksin tam karşında.ben de ilkkez askerlik sayesinde gittim,öğrendim ankarayı. zor bi şehir değilmiş,eğer ben öğrendiysem sen de öğrenirsinben hep şöyle düşündüm öğrenmek zorundayım.
aminn.. yok adres tam olarak "jandarma genel komutanlığı/Bakanlıklar Ankara" olarak geçiyo. Belki çankayaya yakındır Ankarayı hiç bilmediğim için yorum yapamıyorum, senin gibi biz de bu vesileyle öğrenicez inşallahpeki ücretleri ne kadar hani öğretmenevleri, veya tedaş ve karayollarını kıyaslarsan, konaklama ücretleri aklında mı canım?
kızlar ankara yolcusu olan var mı bu hafta aranızda? ben bugün yolcuyum.![]()
Varrr ben )))) bu aksam yolcuyum bende yarın sabahın köründe mamaktayım )))
Sen nerden geliyorsun ?