- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.121
Bahriyeliydi nişanlın değil mi ?istanbul çıkarsa ben istanbuldayımsıkma canını o gün gelsin bakalım,gün doğmadan neler doğar.
mamakta askeri olan kızlar haber var :) sevdiceğim aradı simdi fenerin maçını izliyorlarmış komutan gol olsa bıle ses çıkarmadan izleyin demiş sessiz sakin izliyorlarmış :)
sen en azından yemin törenine gidiyosun ya ben ne yapıyım onda bile yanında olamayacağım 17 eylüle kadar bi kere bile dokunamayacağım sarılamayacağımiyi tarafından bak en azndan yemin töreni fırsatı var önünde mutlu ol üzülme sakın :)
bende istanbuldayım beklerim pendikteyim tuzla çıkarsa dibimizde :)Bahriyeliydi nişanlın değil mi ?istanbul çıkarsa ben istanbuldayımsıkma canını o gün gelsin bakalım,gün doğmadan neler doğar.
Bu arada kızlar bazı arkadaşlar ismimi merak ediyo olabilir kim bu forumumuzdKİ MUHTEŞEM İNSAN NERNE NAPIYO diyebiliröhöm hahaha adım şeyma kızlar benim..bir ajansta tasarımcı olarak çalışıyorum hala kalan 4 dersimi verebilmek için ankaraya gidip geliyorummm aslan burcuyum yarışmacı arkadaşlar esprisini yapmıycaam
bende istanbuldayım beklerim pendikteyim tuzla çıkarsa dibimizde :)
Bu arada kızlar bazı arkadaşlar ismimi merak ediyo olabilir kim bu forumumuzdKİ MUHTEŞEM İNSAN NERNE NAPIYO diyebiliröhöm hahaha adım şeyma kızlar benim..bir ajansta tasarımcı olarak çalışıyorum hala kalan 4 dersimi verebilmek için ankaraya gidip geliyorummm aslan burcuyum yarışmacı arkadaşlar esprisini yapmıycaam
bende istanbuldayım beklerim pendikteyim tuzla çıkarsa dibimizde :)
puff haklısın canım yaa :26: belki allah sana da bi yol gösterir..
benim adimi soylemem gerek yok heralde ama 10 nerden geldi diye sormayin bi anlami yok yada 10 numara insanim mi demek istedim acaba
e hadi hepimiz kendimizi tanıtalım o aman :)
ismim seda özel bir şirkette serbest muhasebeci mali müşavir olarak çalışıyorum istanbulda yasıyorum ama bu ara hiçi İstanbul hsonu ankarada yasıyorum ))))))))))) yengeç burcuyum cok koyu bir beşiktas taraftarıyım o gördüğünüz dişi kartallar var ya heh onlardan biriyim )))) kolumda 1903 dövmesi bile var varın siz düşünün
ama ama askerim koyu bir febeli )))))))) allahın sopası yok derler bizim orda
benimki mutlu mesut uyumuştur )))))))))) seninkide öyle :)ayyy çok sevindim benimki de fenerli ki fener de yendi moral olmuştur
e hadi hepimiz kendimizi tanıtalım o aman :)
ismim seda özel bir şirkette serbest muhasebeci mali müşavir olarak çalışıyorum istanbulda yasıyorum ama bu ara hiçi İstanbul hsonu ankarada yasıyorum ))))))))))) yengeç burcuyum cok koyu bir beşiktas taraftarıyım o gördüğünüz dişi kartallar var ya heh onlardan biriyim )))) kolumda 1903 dövmesi bile var varın siz düşünün
ama ama askerim koyu bir febeli )))))))) allahın sopası yok derler bizim orda
ayyy benimde sevdiceğim koyu beşiktaşlıı senin adın kartaliye olsun off ne iğrenç espriydi hey unut gitsin dostumm
Ben de ben de
Ben ilknuratanmayan öğretmenlerdenim,15 gün öncesine kadar bir şirkette idari işler sorumlusu olarak çalışıyordum.Atanmak uğruna işten ayrıldım fanatik fenerliyim ve şu an çok mutluyum aşk uğruna istanbula yerleştim
ahhahahahhahahahah vur beni yerden yereeee )))))
herkes sevdiğine gidiyor :2: çok özledim çok yeminde sonra annemler beni yollamaz ki ziyarete ben ne yapacağım
Ben de ben de
Ben ilknuratanmayan öğretmenlerdenim,15 gün öncesine kadar bir şirkette idari işler sorumlusu olarak çalışıyordum.Atanmak uğruna işten ayrıldım fanatik fenerliyim ve şu an çok mutluyum aşk uğruna istanbula yerleştim
rüyalarımın kadını
canım yurt dışındamıydın sen:26:üzülme canim bende cok istiyorum gidemiyorum sabirla eylül ayini beklicez artikAnnemlere söylesem kesin izin vermezler 3 günde olsa tek basima Türkiyeye ucmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?